Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ПРЕДЛОЖЕНИЕ !
Модератор: dantho.mihov
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ПРЕДЛОЖЕНИЕ !
Накефил съм се да гледам хубави риби и още по добри пеизажи на водоеми в галериите на колегите !
побеснявам когато не мога да разбера кой е водоема
))
Нека всеки които вкарва снимки от тук насетне в галерията си или в постовете да пише кой е водоема на снимката !
Лесно е ! а и всеки ще знае за каде и за какво става дума
разбира се може да се пише и дата и година
)
побеснявам когато не мога да разбера кой е водоема

Нека всеки които вкарва снимки от тук насетне в галерията си или в постовете да пише кой е водоема на снимката !
Лесно е ! а и всеки ще знае за каде и за какво става дума

разбира се може да се пише и дата и година

-
- кандидат преподавател
Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ !
Да ама като пуснеш снимка на някое водоемче с рибка и на следвашия път като идеш там може и жаби да няма,бракониерите са те изпреварили,те също следят сайта.
за това за такива водоеми е хубаво пояснения който се интересува да се дават на ЛС.

- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Предполагам, че има колеги които не искат да дават много-много подробности поради опасността тази информация да достигне и до гадове с мрежи, бомби, хлор, БОВ, телевизори, капани, тройки на "синджир", акумулатори, батерии/дано изолацията на такива да пропуска
/.....и прочие нещастници и малоумници
.
Ако е така, от това страдаме всички и справедливо е недоволството alcor-ово. А иначе предложението е супер

Ако е така, от това страдаме всички и справедливо е недоволството alcor-ово. А иначе предложението е супер

малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
те за това говорех. Иначе из форума се появяват и изчезват мноооог питащи "риболовци"/пък се оказва че са рибариПоборников написа:.........,бракониерите са те изпреварили,те също следят сайта.за това за такива водоеми е хубаво пояснения който се интересува да се дават на ЛС.......

малиии, кеф, риба
Аз лично нямам снимки в галерията щото нямам време да да се занимавам а и много често не си нося апарата с мен. Дори и да бях ги качил сигурно нямаше да пиша къде точно съм ги правил особено така нар. специални места... не се притеснявам от това че ще има бракониери то си ги има и без тва но ме притеснява това че като ида някой друг ми е застанал на уж скришното място което дава хубава риба... имам такива случаи и ми е много кофти направо ми се разваля настроението за целия ден.... Неискам да ме разбирате погрешно но предполагам че всеки има такива места които си ги захранва редовно или си е направил приспособлния за хранене с бял червей.. за щастие има все още места закътани и спокойни на които човек може да се отпусне и да си релаксира качествено и никой да не го притеснява...

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
edimi написа:...гадове с хлор, БОВ, телевизори, капани, тройки на "синджир"...

Какво правят с хлора? тровят рибата? Ами после как я ядат?
А какво е БОВ?...и тия "телевизори", капани и три синджира тройки?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
До колкото си спомням от казарамата БОВ си бяха бойни отровни вещества 
Май ще трябва да корегирам предложението !
май ще е по хубаво да слагате надпис само на пеизажите ОТ кои водоеми са
) а за рибите си трайте
))
БАДЕТЕ СИГУРНИ НАШИТЕ РИБИ НЯМА КОЙ ДА ГИ ХВАНЕ !

Май ще трябва да корегирам предложението !
май ще е по хубаво да слагате надпис само на пеизажите ОТ кои водоеми са

БАДЕТЕ СИГУРНИ НАШИТЕ РИБИ НЯМА КОЙ ДА ГИ ХВАНЕ !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ами много добре си спомням как в близкото минало колегата АЛ КАПОНЕ(тогава с друг ник) отвори една тема наречена "чудно местенце" ,която беше ТОЧНО за това
накрая се оказа,че пишем там едва ли не само 15тина човека,а четат с интерес 15 000
а,ПОЗНАЙТЕ колко просьществува?отначало наинат пишехме-ей така-на инат на идиотите,но после се видя,че нищо хубаво не излиза от това-даже и заплахи и присмех получих на лични-за другите колеги-не знам-сигурно и те...та,колега-няма кво да беснееш-глей си там,трай си и нито за миг не забравяй какви ГОВЕДА сме в Бьлгария и не се насилвай да пускаш такива МЬРТВОРОДЕНИ деца вьв форума-ОПИТАХМЕ вече-не става-повярвай ми
както каза поборников-нещо ако те инт-на ЛИЧНИ-не се плаши-всеки,който е пич ще ти отговори напьлно подробно-поразтьрсете все пак за темата-има интересни неща там
наслука 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:

За Бога не казваите,кьде са тия места.

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Дааааааааа,хем така,хем не.Ама си мисля,че и ако някой от ИАРА влезе тук и прочете няма да е зле.Това ще му осигури хляба,па и доста бракониери на пангала.Иначе е добре като видиш снимка на красив водоем,да си пише кой е той.Наслука.
- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Имената лесно за местата не толкова но както и да е.Имам едно предложение!!!Телефоните на ИАРА да си ги запишете и да се обаждате като видите браконери,защото все пак ние им плащаме заплатите!!!lz1igr написа:Дааааааааа,хем така,хем не.Ама си мисля,че и ако някой от ИАРА влезе тук и прочете няма да е зле.Това ще му осигури хляба,па и доста бракониери на пангала.Иначе е добре като видиш снимка на красив водоем,да си пише кой е той.Наслука.