ПРЕДЛОЖЕНИЕ !

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

ПРЕДЛОЖЕНИЕ !

Мнение от alcora »

Накефил съм се да гледам хубави риби и още по добри пеизажи на водоеми в галериите на колегите !
побеснявам когато не мога да разбера кой е водоема :)))
Нека всеки които вкарва снимки от тук насетне в галерията си или в постовете да пише кой е водоема на снимката !
Лесно е ! а и всеки ще знае за каде и за какво става дума :)
разбира се може да се пише и дата и година :))
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ !

Мнение от Моряка »

Тъй тъй
А сега де? :roll:
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

:smt023 :smt023 :smt041
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Да ама като пуснеш снимка на някое водоемче с рибка и на следвашия път като идеш там може и жаби да няма,бракониерите са те изпреварили,те също следят сайта. :wink: за това за такива водоеми е хубаво пояснения който се интересува да се дават на ЛС.
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

Предполагам, че има колеги които не искат да дават много-много подробности поради опасността тази информация да достигне и до гадове с мрежи, бомби, хлор, БОВ, телевизори, капани, тройки на "синджир", акумулатори, батерии/дано изолацията на такива да пропуска :twisted: :twisted: /.....и прочие нещастници и малоумници :axe: .
Ако е така, от това страдаме всички и справедливо е недоволството alcor-ово. А иначе предложението е супер :smt023
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

Поборников написа:.........,бракониерите са те изпреварили,те също следят сайта. :wink: за това за такива водоеми е хубаво пояснения който се интересува да се дават на ЛС.......
те за това говорех. Иначе из форума се появяват и изчезват мноооог питащи "риболовци"/пък се оказва че са рибари :evil: . Дори е добре според мен при регистрация във форума повечко полета за данни на потребителя да са задължителни!
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Аз лично нямам снимки в галерията щото нямам време да да се занимавам а и много често не си нося апарата с мен. Дори и да бях ги качил сигурно нямаше да пиша къде точно съм ги правил особено така нар. специални места... не се притеснявам от това че ще има бракониери то си ги има и без тва но ме притеснява това че като ида някой друг ми е застанал на уж скришното място което дава хубава риба... имам такива случаи и ми е много кофти направо ми се разваля настроението за целия ден.... Неискам да ме разбирате погрешно но предполагам че всеки има такива места които си ги захранва редовно или си е направил приспособлния за хранене с бял червей.. за щастие има все още места закътани и спокойни на които човек може да се отпусне и да си релаксира качествено и никой да не го притеснява...
Изображение
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

edimi написа:...гадове с хлор, БОВ, телевизори, капани, тройки на "синджир"...

:shock: К'ви са пък тези неща?! :shock:
Какво правят с хлора? тровят рибата? Ами после как я ядат?
А какво е БОВ?...и тия "телевизори", капани и три синджира тройки?
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

До колкото си спомням от казарамата БОВ си бяха бойни отровни вещества :(
Май ще трябва да корегирам предложението !
май ще е по хубаво да слагате надпис само на пеизажите ОТ кои водоеми са :)) а за рибите си трайте :)))

БАДЕТЕ СИГУРНИ НАШИТЕ РИБИ НЯМА КОЙ ДА ГИ ХВАНЕ !
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Съгласен ............
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ами много добре си спомням как в близкото минало колегата АЛ КАПОНЕ(тогава с друг ник) отвори една тема наречена "чудно местенце" ,която беше ТОЧНО за това :wink: накрая се оказа,че пишем там едва ли не само 15тина човека,а четат с интерес 15 000 :shock:а,ПОЗНАЙТЕ колко просьществува?отначало наинат пишехме-ей така-на инат на идиотите,но после се видя,че нищо хубаво не излиза от това-даже и заплахи и присмех получих на лични-за другите колеги-не знам-сигурно и те...та,колега-няма кво да беснееш-глей си там,трай си и нито за миг не забравяй какви ГОВЕДА сме в Бьлгария и не се насилвай да пускаш такива МЬРТВОРОДЕНИ деца вьв форума-ОПИТАХМЕ вече-не става-повярвай ми :wink: както каза поборников-нещо ако те инт-на ЛИЧНИ-не се плаши-всеки,който е пич ще ти отговори напьлно подробно-поразтьрсете все пак за темата-има интересни неща там :D :D наслука 8)
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
За Бога не казваите,кьде са тия места.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Дааааааааа,хем така,хем не.Ама си мисля,че и ако някой от ИАРА влезе тук и прочете няма да е зле.Това ще му осигури хляба,па и доста бракониери на пангала.Иначе е добре като видиш снимка на красив водоем,да си пише кой е той.Наслука.
Аватар
Encho-master
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Encho-master »

lz1igr написа:Дааааааааа,хем така,хем не.Ама си мисля,че и ако някой от ИАРА влезе тук и прочете няма да е зле.Това ще му осигури хляба,па и доста бракониери на пангала.Иначе е добре като видиш снимка на красив водоем,да си пише кой е той.Наслука.
Имената лесно за местата не толкова но както и да е.Имам едно предложение!!!Телефоните на ИАРА да си ги запишете и да се обаждате като видите браконери,защото все пак ние им плащаме заплатите!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”