Студена 15.03

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Студена 15.03

Мнение от CERRUTI »

Днес към 8:00 бяхма на язовира откъм Рударци,на нашия бряг бяхме първи,имахме избор каде да застанем.Разпънахме,аз реших да заложа на фидера и си ловях само с него,до към 12:00 само бибанчета,дребни костурчета и рак....Към 12:30 тъкмо когато бяхме решили да събираме,върха на фидера направи прав ъгъл,засякох и усетих че този път не е бибанче...след кратка но упорита борба колегата асистира и го кепчоса,ето този красавец:
Изображение
Клен 2,400кг.
Не е рекорден екземпляр но на това място кадето ловихме досега по голяма риба не бях хващал затова за мен излета е успешен....
Като цяло всички колеги наоколо се оплакваха от бибанчета и дребни костурчета,от уклей нямаше помен!Стръв използвах бял и пинки(мартеница) а в кошницата захранка Сенсас вкомбинация с червеи...Дори едни колеги до нас ми се смяха когато вадих един бибан но когато изкарах красавеца забравиха за смеха :)
Изображение
Последно промяна от CERRUTI на Пон Мар 31, 2008 5:21 pm, променено общо 1 път.
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър

Re: Студена 15.03

Мнение от snegk »

Много хубава риба,браво.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
karavelov
новобранец
новобранец

Мнение от karavelov »

Браво колега, такъв клен не се хваща всеки ден.С какъв монтаж беше на фидера?
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

:smt038 браво колега добра риба,би ли ми казал какъв е статута на язовира имали арендатор и ако има какво се плаща,ако няма само билет ли трябва или и карта на БЛРС.Каква риба има там(бяла риба,шаран-намират ли се) :wink: .
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Абе Черути,това си е трофеен клен колега.На нас може и никога да не ни удари такъв екземпляр.Много е хитър и внимателен този клен,след като е доживял тези размери.Браво и можеш да се гордееш със него :!: Хванахме един клен със рекордните размери от 3.700,но преди години /26/ и то на бъркане/на ръце/Бяхме цяла тайфа и заграждахме по Марица цели участъци.Хвърляме пясък тичаме нагоре по течението и сядаме.Така сме го натирили във едни плитчове, направихме му заграждане и го хванахме.Браво,още веднъж и дано пак да хванеш.Успех !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Много добър кефал. Браво! Само да вметна нещо колеги , какво е това Бибан? Яде ли се , пие ли се? :partyman: :roll:
TICA FAN
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бат Стан »

Отлична риба, колега, браво! Дали може да кажеш линейния размер, ако си я мерил разбира се. Все такива и по-големи да ловиш!
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

karavelov написа:Браво колега, такъв клен не се хваща всеки ден.С какъв монтаж беше на фидера?
Стандартен-противоусукваща трабичка&мрежеста хранилка 30гр.за стопер-малка оловна съчма,вирбелче,повод с вързана кука на Дайва:
Изображение
Мисля че захранката изигра важна роля защото братми и приятелчето ползваха различна от моята а въдиците ни бяха заметнати близо една до друга,но рибата избра моята-както казах Сенсас-фидер +една кутия царевица....
Язовира не е арендован,лови се с обикновен билет,държи всякаква риба без сом и щука(макар че казваха че са зарибявали с канални сомчета)....
За размера-рибата вече е изчистена и без глава но цигарената кутия е 9см.мисля че рибата е около 55см.
Изображение
За колегата SONY...:
Бибан:
Изображение
Последно промяна от CERRUTI на Съб Мар 15, 2008 5:57 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

CERRUTI написа: Язовира не е арендован,лови се с обикновен билет,държи всякаква риба без сом и щука(макар че казваха че са зарибявали с канални сомчета)....
Значи колега да разбирам,че на язовира има шаран и бяла риба :idea: .Благодаря ти за инфото. :D
Никога на колене пред когото и да е.
rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rumenpk »

Браво,това си е направо повече от успешен с този клен.Другя път повече и по големи.
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

Браво! :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Наистина клена си е трофеен. Дай Боже всеки му !!!
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Браво, толкова голям клен рядко виждам :mrgreen: (на снимка става въпрос).Кефът сигурно е голям и другият път да хванеш пак такъв :wink:
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Добре , че не си заглобил в калта като мене :lol: Преди няколко дни бях на същото място , но ... не ми се говори :evil: А за клена само ще ти кажа , че аз смятам за трофеен всеки над 0.500 , а това твойто :shock: Браво , само така :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Честитки за чичото клен :lol: ,чудесен е,все тека такива рибетини да те следват по водоемите
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
antonio83
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от antonio83 »

Пиши на Кирилица
Ivak
http://ribolov-ezero-kladnitsa.alle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”