Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Студена 15.03
- CERRUTI
- сериозен играч
Студена 15.03
Днес към 8:00 бяхма на язовира откъм Рударци,на нашия бряг бяхме първи,имахме избор каде да застанем.Разпънахме,аз реших да заложа на фидера и си ловях само с него,до към 12:00 само бибанчета,дребни костурчета и рак....Към 12:30 тъкмо когато бяхме решили да събираме,върха на фидера направи прав ъгъл,засякох и усетих че този път не е бибанче...след кратка но упорита борба колегата асистира и го кепчоса,ето този красавец:

Клен 2,400кг.
Не е рекорден екземпляр но на това място кадето ловихме досега по голяма риба не бях хващал затова за мен излета е успешен....
Като цяло всички колеги наоколо се оплакваха от бибанчета и дребни костурчета,от уклей нямаше помен!Стръв използвах бял и пинки(мартеница) а в кошницата захранка Сенсас вкомбинация с червеи...Дори едни колеги до нас ми се смяха когато вадих един бибан но когато изкарах красавеца забравиха за смеха

Клен 2,400кг.
Не е рекорден екземпляр но на това място кадето ловихме досега по голяма риба не бях хващал затова за мен излета е успешен....
Като цяло всички колеги наоколо се оплакваха от бибанчета и дребни костурчета,от уклей нямаше помен!Стръв използвах бял и пинки(мартеница) а в кошницата захранка Сенсас вкомбинация с червеи...Дори едни колеги до нас ми се смяха когато вадих един бибан но когато изкарах красавеца забравиха за смеха

Последно промяна от CERRUTI на Пон Мар 31, 2008 5:21 pm, променено общо 1 път.

-
- и господ не е толокова добър
Re: Студена 15.03
Много хубава риба,браво.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Браво колега, такъв клен не се хваща всеки ден.С какъв монтаж беше на фидера?

Никога на колене пред когото и да е.
- krokibg
- учете се от него
Абе Черути,това си е трофеен клен колега.На нас може и никога да не ни удари такъв екземпляр.Много е хитър и внимателен този клен,след като е доживял тези размери.Браво и можеш да се гордееш със него
Хванахме един клен със рекордните размери от 3.700,но преди години /26/ и то на бъркане/на ръце/Бяхме цяла тайфа и заграждахме по Марица цели участъци.Хвърляме пясък тичаме нагоре по течението и сядаме.Така сме го натирили във едни плитчове, направихме му заграждане и го хванахме.Браво,още веднъж и дано пак да хванеш.Успех !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Много добър кефал. Браво! Само да вметна нещо колеги , какво е това Бибан? Яде ли се , пие ли се?

TICA FAN
Отлична риба, колега, браво! Дали може да кажеш линейния размер, ако си я мерил разбира се. Все такива и по-големи да ловиш!
- CERRUTI
- сериозен играч
Стандартен-противоусукваща трабичка&мрежеста хранилка 30гр.за стопер-малка оловна съчма,вирбелче,повод с вързана кука на Дайва:karavelov написа:Браво колега, такъв клен не се хваща всеки ден.С какъв монтаж беше на фидера?

Мисля че захранката изигра важна роля защото братми и приятелчето ползваха различна от моята а въдиците ни бяха заметнати близо една до друга,но рибата избра моята-както казах Сенсас-фидер +една кутия царевица....
Язовира не е арендован,лови се с обикновен билет,държи всякаква риба без сом и щука(макар че казваха че са зарибявали с канални сомчета)....
За размера-рибата вече е изчистена и без глава но цигарената кутия е 9см.мисля че рибата е около 55см.

За колегата SONY...:
Бибан:

Последно промяна от CERRUTI на Съб Мар 15, 2008 5:57 pm, променено общо 1 път.

Значи колега да разбирам,че на язовира има шаран и бяла рибаCERRUTI написа: Язовира не е арендован,лови се с обикновен билет,държи всякаква риба без сом и щука(макар че казваха че са зарибявали с канални сомчета)....

Никога на колене пред когото и да е.
-
- ще става разбирач
Браво,това си е направо повече от успешен с този клен.Другя път повече и по големи.
Браво!
Наистина клена си е трофеен. Дай Боже всеки му !!!

Наистина клена си е трофеен. Дай Боже всеки му !!!
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Браво, толкова голям клен рядко виждам
(на снимка става въпрос).Кефът сигурно е голям и другият път да хванеш пак такъв 

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
- Николай Неделков
- учете се от него
Добре , че не си заглобил в калта като мене
Преди няколко дни бях на същото място , но ... не ми се говори
А за клена само ще ти кажа , че аз смятам за трофеен всеки над 0.500 , а това твойто
Браво , само така 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Честитки за чичото клен
,чудесен е,все тека такива рибетини да те следват по водоемите

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- antonio83
- новобранец
- Обратна връзка:
Пиши на Кирилица
Ivak
Ivak
http://ribolov-ezero-kladnitsa.alle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;