Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Стигат. Тури една бутилка легнала, да отлежи и на 02.10 те чакам на Лунната пътека, да свирим Лунната Соната.toci23 написа:....75 градуса тръгна..
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
ииии бахти кучето! на тоцката сигорно му е изправил косите!
Косите може. Тройките - не!
-
- сериозен играч
Ивъъъъъъъъъ! Без да искам ще се намеся! Къ ще я карате с полемиките,след като Великия Сааше,т.е. Троли,ще липсва цяла година? Саше,на кого оставяш народа,Сааааашееееееее!
Аз залагам,че няма да устиска цяла година
Един сом залагам
от онез дет ша им режа конеца,щот не мога да ги извадя
боже колко ......по тоя свят

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Хахахах тролка не ме карай да ти се моля да се върнеш! Стига си се сърдил като малко момиченце за близалка ами идвай да решаваме проблемите с лова на Сом!
Оставете човека на мира,теб някой кара ли те да сереш на метеното без да искаш,а....snop написа:Хахахах тролка не ме карай да ти се моля да се върнеш! Стига си се сърдил като малко момиченце за близалка ами идвай да решаваме проблемите с лова на Сом!

Ахахахахаха ок нема сера!
троли Мърморана да прави каквото си иска! Нещо не пишете явно набарахте сомовете пак!

Пичове след като главното действащо лице по белене на картофи го няма и се сърди,имам един въпрос към вас!Кой двигатели предпочитате за бучкане на сом бензинов или електрически и защо?Знам за недостатаците на електрическите но има и много +++ като например че е тих а и си мисля че не се кара много много когато бучкаш.Споделете си мнението.
Придимството че е тих е единственото,но неможеш му смогнеш на акомулатори.Вземи си бензинов -минимум 5 к.с. щом ще бучкаш нема значение 2 такта или 4 такта.Недей да гърмиш на празно,да взимаш двутактов и с годините да надграждаш,вземи си хубаво 4 тактово двигателче за да местш бързо и за да можеш спокойно да се отдалечавашsnop написа:Пичове след като главното действащо лице по белене на картофи го няма и се сърди,имам един въпрос към вас!Кой двигатели предпочитате за бучкане на сом бензинов или електрически и защо?Знам за недостатаците на електрическите но има и много +++ като например че е тих а и си мисля че не се кара много много когато бучкаш.Споделете си мнението.

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
благодаря тоци може да стана малко досаден но до цариград с питане се стига
и успех с големите!

Съгласен съм тоцка с тебе! ама ми се иска да я съхранявам надута а по голяма от 2-2.50 нямам каде а на такава лодка и дават на 2м двигател до 3.5 как да сложа 5кс да се удавя ли 

Няма да се удавиш с 5 кс, споко. Даже аха аха да глисираш! Няма да се удавиш и с 15 кс, но просто може да разлепиш транеца от балоните постепенно. И не си помисляй за онези транци със скобите))))))))snop написа:Съгласен съм тоцка с тебе! ама ми се иска да я съхранявам надута а по голяма от 2-2.50 нямам каде а на такава лодка и дават на 2м двигател до 3.5 как да сложа 5кс да се удавя ли
Изобщо няма да се давиш-напротивsnop написа:Съгласен съм тоцка с тебе! ама ми се иска да я съхранявам надута а по голяма от 2-2.50 нямам каде а на такава лодка и дават на 2м двигател до 3.5 как да сложа 5кс да се удавя ли

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.