А какво ще кажете за тези?

Модератор: sapuna

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

butnik написа:Колеги, темата беше пусната миналото лято.Ще обидите човека,че чак сега сте прочели темата му.
И аз съм отскоро , темата сигурно е била някъде назад и не съм стигнал до нея :oops: :oops: :oops: Иначе евала за майсторлъка :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Иван Манолов
новобранец
новобранец

Мнение от Иван Манолов »

Найстина късно пиша,но по-добре късно отколкото никога :) :wink:

Макарите са мозък!!!

Не е важно как изглеждат,или нещо такова лъскави ли са онакива ли са,тази макара сигурно ще мине много маркови макари по здравина!!!Поздравления колега , и да извадиш 10-ка на нея :) :wink:
butnik написа:3кг млечна царевица,добре това един месец и после кво правим.ами ти си храниш добре рибките,сигурно ако хванеш кефал и му излизат пуканки от задника.
:lol: :lol: :lol: :lol:
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Re: Въдица и макара

Мнение от gogolisec »

майсторчето страхил написа:Браво колега.Това се казва здрава изработка.Още ли се криете да пушите в тоалетните в СПАРКИ.
Аз лично не съм се крил в тоалетните, а сега взех че ги спрях даже тия пущините!
Благодаря на всички колеги за благопожеланията :!: .И аз си пожелавам да ловя много години с тези уникати и все по-големи риби!
Нещо в последно време не ми стига време, за да ходя за риба, а и финансово малко съм я закъсал, ама дано се оправят нещата, докато се стопли :!:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
tseko_20
новобранец
новобранец

Re: А какво ще кажете за тези?

Мнение от tseko_20 »

Абе пи4ове (извинявам се за 4етворките) кои са най-добрите жадици и макари? МАРКИ или по то4но компаний???
tseko_20
новобранец
новобранец

Мнение от tseko_20 »

Браво! Евала! аз се пробвах да си направа една макара и стана горе-долу и мойта беше на 4етири(извинявам се за 4етворките)лагера само 4е извадих един шаран(7килограма) и работата стана каквато стана с моята макара. Само 4е пра4ката и тя беше ръ4на изработка и тя издържа :D Майсторе Ще те помоля да ми напишеш как направи макарата за да поправя моите грешки. Молим!!!Ще ти бъда много благодарен.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Виж, Цеко първо махни си четворките, защото тук не са на почит.Ако не знаеш къде се намира клавишът - този горе най-в ляво до единицата!!! И на Bulgarian Phonetic!
Колкото до макарите трудно е да ти обясня с думи. Тия дни ще ги отварям за смазване и мога да направя някоя и друга снимка в разглобен вид - може да ти стане по-ясно. Но без техника не става - описъл съм защо!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
IBRAMS
новобранец
новобранец

Мнение от IBRAMS »

Аз от Спарки перфоратор и бормашина съм доволен много,работят добре.Затова предполагам,че и макарите са на ниво,поздравления за опита!
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”