Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:... Да,въдицата е лост,но без опорна точка не можеш да повдигнеш нищо с него!...
Опорната точка може да бъде както стояща (коляно, борд, ръка), така и висяща- там, където си хванал въдицата с ръка, докато вадиш рибата. Това се изучава по Съпромат - наука, която до голяма степен се основава на физични закони.
С нищо не отричам твоя начин на риболов. Особено, ако всичко е балансирано и се борави умело, и с познание. Моят проблем е, че не намирам смисъл в техниката ноустик. Подобно изфиняване може единствено да удължи времето на вадене. Което не е добре за риболовеца, защото може да я загуби по ред причини. Но е добре за рибата. Защото 60% от рибите, които са извадени бързо не оцеляват, след като ги пуснем обратно. Ето защо, не трябва да се бърза. Контролирано, бавно вадене на рибата. Това ми е девиза. При теб контрола над рибата е почти нулев. Бих искал да видя тази техника, когато сома се върти покрай лодката и започне да се навира под нея. Или като зависне под лодката. Саше, не виждам нищо геройско, това е тъжна гледка, батко.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Troli Rapala написа:https://youtu.be/ikQ1Rx_2EaE
И двамата говорите пълни глупости и ловите с Лостовата теорема на Архимед,а тя после Физиката и Науката се е развивала 2300години,считайте колко сте назад!Пуснах ви тоя клип да ми обясните къде играе Лостовата теорема? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:
Troli Rapala написа:... Да,въдицата е лост,но без опорна точка не можеш да повдигнеш нищо с него!...
Опорната точка може да бъде както стояща (коляно, борд, ръка), така и висяща- там, където си хванал въдицата с ръка, докато вадиш рибата. Това се изучава по Съпромат - наука, която до голяма степен се основава на физични закони.
С нищо не отричам твоя начин на риболов. Особено, ако всичко е балансирано и се борави умело, и с познание. Моят проблем е, че не намирам смисъл в техниката ноустик. Подобно изфиняване може единствено да удължи времето на вадене. Което не е добре за риболовеца, защото може да я загуби по ред причини. Но е добре за рибата. Защото 60% от рибите, които са извадени бързо не оцеляват, след като ги пуснем обратно. Ето защо, не трябва да се бърза. Контролирано, бавно вадене на рибата. Това ми е девиза. При теб контрола над рибата е почти нулев. Бих искал да видя тази техника, когато сома се върти покрай лодката и започне да се навира под нея. Или като зависне под лодката. Саше, не виждам нищо геройско, това е тъжна гледка, батко.
Ти си промит мозък,няма да споря!Ловкай си бебоци на 200либри и се моли на Архимед да ти прати по-Голем! :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа: Моят проблем е, че не намирам смисъл в техниката ноустик.
За да намериш смисъл,първо треа да се научиш да мислиш самостоятелно,което при теб е невъзможно щот си промит до голяма степен от тъпите и прости "стари кльонкаджии" и имаш готово мнение за всичко което не си пробвал! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:При теб контрола над рибата е почти нулев.
Аз да не съм КАТаджия,че треа да контролирам? :mrgreen: Риболова да не е контрол над рибата? :mrgreen: Мани,бегай с тия комсомолски лозунги!Аз се бия-боря с рибите до 3часа,а не ги контролирам дали ще минат на червено! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Бих искал да видя тази техника, когато сома се върти покрай лодката и започне да се навира под нея. Или като зависне под лодката.
Шматко,точно тогава използвам техниката "Но стик" за да не ми счупи стика,Ма на тебе треа да ти обяснявам до най-малката подробност кое за какво е и кое следва,щот имаш мозък на тъп комунист-все му обясняваш и все не е разбрал! :mrgreen: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Да не го види това Левака, че ше те убие с мълчание.
https://www.youtube.com/watch?v=RqLUFp-bgGM
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа: Саше, не виждам нищо геройско, това е тъжна гледка, батко.
Бе може и да съм тъжна гледка докат Гъ вадя Големия,Ма ти ако си наблизо има да скимучиш кат бездомно куче пред свинска пържола! :mrgreen: :drinkers: Кога дойдеш на мойто,тогъвъ штъ питъм къ изглеждам! :finga: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:...щот имаш мозък на тъп комунист....
Чекай сега, дай да се рабереме. Аз НИКОГА не съм бил член на НИКОЯ партия. НИКОГА! Няма и да бъда. Сто пъти са ми предлагали- но пасаран. Не ми се замесва в лайната. Нали се разбрахме- два пъти мисли, един път сери.
Последно промяна от Diman на Вто Дек 19, 2017 7:00 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Да не го види това Левака, че ше те убие с мълчание.
https://www.youtube.com/watch?v=RqLUFp-bgGM
Ти си неспасяем! :shock: Хората по Света ходят на риба за да се забавляват,а ти одиш за сом с такава мъка и подготовка все едно отиваш да залавяш Осама Бин Ладен! :shock: Немъ тъ връзваам за тролинга,че си карък! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:
Troli Rapala написа:...щот имаш мозък на тъп комунист....
Чекай сега, дай да се рабереме. Аз НИКОГА не съм бил член на НИКОЯ партия. НИКОГА! Няма и да бъда. Сто пъти са ми предлагали- но пасаран. Не ми се замесва в лайната. Нали се разбрахме- два пъти мисли, един път сери.
Е що празнуваш 9-ти Септември тогава? :finga: Да ровим ли назад? :wink: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

НАПРОТИВ! Аз съм стил "лайт". Ти си се натрюфил, като коледна елха. :idea:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа: Е що празнуваш 9-ти Септември тогава?...
Не 9-ти септември, а 9-ти май. :idea:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Димане,ти все още вярваш на Тапета,че Троли и Маги са тъпаци и Неможачи! :wink: Уж си променил възгледа си за "старите кльонкаджии",а продължаваш да одиш за сом по техните правила.И от всичко това прецакани в си ти,а не някой друг! :wink: Нямаш и смелост да се промениш,щот до сега можеше поне веднъж-дваж да пробваш със схемата на Маги и ако се увериш,че не става,тогава да го отречеш или заклеймиш за грешно! :idea: :drinkers: За туй те и ръчкам,да излезеш от калъпа на посредствеността! :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”