Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

подготовка за риболов на луд рибар като мене
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
подготовка за риболов на луд рибар като мене
Искам да споделиме всички ,кога си правиме подготовката за риболова.Аз лично претпочитам, ден преди излета да припремам такамите,стрвта, всичко да си сложа в колата ,така да тиа е плна
24 часа преди риболова.В дена на риболова, искам когато се сабудиа, направо да тргна без да си губиа ни една драгоцена минута, да си пристигнам на водоемите оште в тмното.Често и забравиам да хапнам докато лова риба.Толкова ли сам луд, или има и много други като мене 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: подготовка за риболов на луд рибар като мене
Ааааа.........не си сам.Често забравям да си взема и втората кутия цигари,тогава риболова ми приключва по-рано.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз правя всичко като теб самоче много често ми се случва дори и да не мога да заспя преди риболов или ако заспя се будя през 1 час
и гледам часовника.Ставам един час преди заминаване и почвам да варя жито да кисна царевици и какво ли не за да дойде време за тръгване.Аз също забравям да ям повреме на риболов даже не огладнявам.Като се пребера в къщи съм скапан и направо съсипан от излета ама и доволен естествено!
Със сигурност не си единствения бих казал че абсолютно всички сме така?

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- nikaro
- ще става разбирач

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
A, ето колега потсети ме,че и ас на 90% от излетите, хода без да сам спал от возбуда за тези пусти рибиPaublo_Eskobar написа:Аз правя всичко като теб самоче много често ми се случва дори и да не мога да заспя преди риболов или ако заспя се будя през 1 часи гледам часовника.Ставам един час преди заминаване и почвам да варя жито да кисна царевици и какво ли не за да дойде време за тръгване.Аз също забравям да ям повреме на риболов даже не огладнявам.Като се пребера в къщи съм скапан и направо съсипан от излета ама и доволен естествено!

Macedonia

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Всеки ще намери еднакви и общи неща по въпроса все пак сме си от една "порода" не се различаваме когато става въпрос за риболов!А наздраве 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- turing
- вече хвърля и на тежко
голяма подготовка пада и при мен .то са тактики примамки суеверия и какво л и не.накрая все се оказва че нещо липсва
ама на кой да си го искараш кат си сам примерно в събота сутрин 5,00 часа на морето или гьола.

- turing
- вече хвърля и на тежко
сега да ВИ споделя, че очаквам в петък доставка на пръчка и макара спинингови. ами няма да кажа какво ми се върти из главата, предполагам е познато за повечето
- MITKO70
- кандидат преподавател
То и при мен горе долу същата работа,спя 2-3ч. ,после се будя няколко пъти и накрая ставам преди часовника.Paublo_Eskobar написа:или ако заспя се будя през 1 час

Всичко може,но не всеки го можe.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Оххххх,бъркотят ми се разни,само да мине прегледа,хич няма да имам време да ви пиша.От сега съм си наумил разни морски излети,живот и здраве.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е аз не съм така. Ставане към 10.00 пазаруване, такъми , провизий и др. Целта ми е към 18.00 да съм на водоема и даже не хвърлям въдици само захранвам. А защо е така? Защото за по малко от 10 дни не ходя. А иначе, когато ходех на еднодневни излети и аз съм така, но сега не са ми тръпка изобщо. Може би защото разполагам с доста свободно време, иначе сигурно щях да съм така. Предполагам, че емоцията която изпитваш сравнена с един твой ден и с един мои от десете, твоита е доста по силна, но като цяло съм по доволен.
- MIR4EV
- ще става разбирач
малиииииииииииии всички май сме от една порода

- MIR4EV
- ще става разбирач
постоянно ми се ходи-ебати крастата 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е Наско,едва чакам да се подзатопли,и аз обичам твоиа метод за ходенеnasco2 написа:Е аз не съм така. Ставане към 10.00 пазаруване, такъми , провизий и др. Целта ми е към 18.00 да съм на водоема и даже не хвърлям въдици само захранвам. А защо е така? Защото за по малко от 10 дни не ходя. А иначе, когато ходех на еднодневни излети и аз съм така, но сега не са ми тръпка изобщо. Може би защото разполагам с доста свободно време, иначе сигурно щях да съм така. Предполагам, че емоцията която изпитваш сравнена с един твой ден и с един мои от десете, твоита е доста по силна, но като цяло съм по доволен.

Тогава и моита трпка започва поксничко

Macedonia

- Local
- учете се от него
Ами първо преглед на багажа, чистене , сортиране и подраждане. Или поне на малка част от такъмите

След това вързване на някое такъмче...

После обмисляне на подходящия микс за риболова, слагане на живата стръв по кутии и хладилници, поне за мен най-важната част да си приготвя и моята манджа
и на другия ден - цял ден упорстване, за да има красиви и незбравими мигове като този...

Или този...

Всички сме с еднаква диагноза!

След това вързване на някое такъмче...
После обмисляне на подходящия микс за риболова, слагане на живата стръв по кутии и хладилници, поне за мен най-важната част да си приготвя и моята манджа

Или този...

Всички сме с еднаква диагноза!

Клавиатура риба не лови!!!