подготовка за риболов на луд рибар като мене

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

подготовка за риболов на луд рибар като мене

Мнение от Nikola Polizovski »

Искам да споделиме всички ,кога си правиме подготовката за риболова.Аз лично претпочитам, ден преди излета да припремам такамите,стрвта, всичко да си сложа в колата ,така да тиа е плна :lol: 24 часа преди риболова.В дена на риболова, искам когато се сабудиа, направо да тргна без да си губиа ни една драгоцена минута, да си пристигнам на водоемите оште в тмното.Често и забравиам да хапнам докато лова риба.Толкова ли сам луд, или има и много други като мене :roll:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: подготовка за риболов на луд рибар като мене

Мнение от КИРО »

Ааааа.........не си сам.Често забравям да си взема и втората кутия цигари,тогава риболова ми приключва по-рано.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Аз правя всичко като теб самоче много често ми се случва дори и да не мога да заспя преди риболов или ако заспя се будя през 1 час :) и гледам часовника.Ставам един час преди заминаване и почвам да варя жито да кисна царевици и какво ли не за да дойде време за тръгване.Аз също забравям да ям повреме на риболов даже не огладнявам.Като се пребера в къщи съм скапан и направо съсипан от излета ама и доволен естествено!
Със сигурност не си единствения бих казал че абсолютно всички сме така?
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
nikaro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikaro »

:D Всички сме!Цяла вечер преди риболов съм така: :shock: :shock: :shock:
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Paublo_Eskobar написа:Аз правя всичко като теб самоче много често ми се случва дори и да не мога да заспя преди риболов или ако заспя се будя през 1 час :) и гледам часовника.Ставам един час преди заминаване и почвам да варя жито да кисна царевици и какво ли не за да дойде време за тръгване.Аз също забравям да ям повреме на риболов даже не огладнявам.Като се пребера в къщи съм скапан и направо съсипан от излета ама и доволен естествено!
Със сигурност не си единствения бих казал че абсолютно всички сме така?
A, ето колега потсети ме,че и ас на 90% от излетите, хода без да сам спал от возбуда за тези пусти риби :lol:
Macedonia
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Всеки ще намери еднакви и общи неща по въпроса все пак сме си от една "порода" не се различаваме когато става въпрос за риболов!А наздраве :drinkers:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
turing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от turing »

голяма подготовка пада и при мен .то са тактики примамки суеверия и какво л и не.накрая все се оказва че нещо липсва :shock: ама на кой да си го искараш кат си сам примерно в събота сутрин 5,00 часа на морето или гьола.
Аватар
turing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от turing »

сега да ВИ споделя, че очаквам в петък доставка на пръчка и макара спинингови. ами няма да кажа какво ми се върти из главата, предполагам е познато за повечето
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Paublo_Eskobar написа:или ако заспя се будя през 1 час
То и при мен горе долу същата работа,спя 2-3ч. ,после се будя няколко пъти и накрая ставам преди часовника. :D Мислех ,че това ще се промени през годините,с времето,но и сега си е така.Явно рибарския вътрешен "часовник "си е настроен завинаги така .Ама няма лошо ,това да ни е проблема :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Оххххх,бъркотят ми се разни,само да мине прегледа,хич няма да имам време да ви пиша.От сега съм си наумил разни морски излети,живот и здраве.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Е аз не съм така. Ставане към 10.00 пазаруване, такъми , провизий и др. Целта ми е към 18.00 да съм на водоема и даже не хвърлям въдици само захранвам. А защо е така? Защото за по малко от 10 дни не ходя. А иначе, когато ходех на еднодневни излети и аз съм така, но сега не са ми тръпка изобщо. Може би защото разполагам с доста свободно време, иначе сигурно щях да съм така. Предполагам, че емоцията която изпитваш сравнена с един твой ден и с един мои от десете, твоита е доста по силна, но като цяло съм по доволен.
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

малиииииииииииии всички май сме от една порода :smt021 :partyman: :smt041
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

постоянно ми се ходи-ебати крастата :smt073
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

nasco2 написа:Е аз не съм така. Ставане към 10.00 пазаруване, такъми , провизий и др. Целта ми е към 18.00 да съм на водоема и даже не хвърлям въдици само захранвам. А защо е така? Защото за по малко от 10 дни не ходя. А иначе, когато ходех на еднодневни излети и аз съм така, но сега не са ми тръпка изобщо. Може би защото разполагам с доста свободно време, иначе сигурно щях да съм така. Предполагам, че емоцията която изпитваш сравнена с един твой ден и с един мои от десете, твоита е доста по силна, но като цяло съм по доволен.
Е Наско,едва чакам да се подзатопли,и аз обичам твоиа метод за ходене :lol: ,само не за толко ,до 3-4 дена мога :lol:
Тогава и моита трпка започва поксничко 8)
Macedonia
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ами първо преглед на багажа, чистене , сортиране и подраждане. Или поне на малка част от такъмите :)

Изображение

След това вързване на някое такъмче...

Изображение

После обмисляне на подходящия микс за риболова, слагане на живата стръв по кутии и хладилници, поне за мен най-важната част да си приготвя и моята манджа :P :wink: и на другия ден - цял ден упорстване, за да има красиви и незбравими мигове като този...

Изображение

Или този...

Изображение

Всички сме с еднаква диагноза! :wink: :D
Клавиатура риба не лови!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”