Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа: Ето грешка! Защо олаби рязко драга, докато сома напъва? Ако е настроен правилно на страйк, никога няма да ти скъса, или да изправи кука. Само държиш здраво, а пръчка+аванс+лодка поемат напъна.
Отворко,не си този който шъ мъ учи къ съ вади сом,къ се правят деца или къ се шофира! :mrgreen:
Га набереш достатъчно опит,тогава имаш право дъ съ пъниш кът кухарката Юри! :wink: :drinkers: Много отворковци съм видял да ми се пънат кви можачи са и после се осират,та споко Нема си първия или последния! :mrgreen: :drinkers: Кажи сега и кой е Воблера за сом и да одим да пасем ливадите в Париж? :rolleyes: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Кажи сега и кой е Воблера за сом и да одим да пасем ливадите в Париж? :rolleyes: :drinkers:[/quote]
Тролка :lol: :lol: тука вече и аз ша слушам с широко отворени уши :lol: :lol: И да предложа нещо скромно кат идея :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: 7см нъл го аресваш тоз размер :wink:
Прикачени файлове
0-02-05-0c5a991506a224a1962724a56104fe19240255b14478b25a4bf5258174ca659a_full.jpg
0-02-05-0c5a991506a224a1962724a56104fe19240255b14478b25a4bf5258174ca659a_full.jpg (106.38 KiB) Преглеждано 693 пъти
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:: И да предложа нещо скромно кат идея :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: 7см нъл го аресваш тоз размер :wink:
Краден ли е? :shock: Я чакай аз да си отворим кутията да не ми е изчезнало нещо? :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:goodman: :drinkers: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тиквите не са това което изглеждат :wink: ма ти нали се си по по най :wink: :lol: :lol: :fishing6: :drinkers:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:ма ти нали се си по по най :wink: :lol: :lol: :fishing6: :drinkers:
Мислиш ли,че ме вълнува да се правя на най-най-по? :shock: Просто забелязвам,че манипулациите по секви теми са безумни и безмислени! :wink: Ще ти дам пример с Пенн ССМ 950,който е измислен поне 20години преди плетеняка и се препоръчва за монофил 0.70мм!Обаче не можете да се сетите сами,че тезата за "пружиниране" на моно 0.50мм е неква пълна идиотия тип селска клюка и няма грам истина в нея?И за това съм на линия,да мачкам всекакви легенди базирани на глупостта! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Мислиш ли,че ми е лесно да разбия любовта на Диман в прекрасния Токоз? :shock: :mrgreen: Понякога влюбването може да има фатални последици,но поне съм го предупредил а изборът си е негов!За 5минути в нета се разбира всичко за Токоз и без мен,но явно сте по-мързеливи когато се отнася за чужд проблем! :wink: :drinkers:
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

Забавлявайте се бе. Честита 100-тна страница на темата.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ем то тука си е основно за забавление :lol: е и чат пат нещо сериозно ма голямо четене трябва :wink: :fishing6:
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Понякога влюбването може да има фатални последици,но поне съм го предупредил а изборът си е негов!Ам човека много влюбен,не го ловят предупреждения :wink: :lol: :lol: :lol: :fishing6:
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ще ти дам пример с Пенн ССМ 950,който е измислен поне 20години преди плетеняка и се препоръчва за монофил 0.70мм!Обаче не можете да се сетите сами,че тезата за "пружиниране" на моно 0.50мм е неква пълна идиотия тип селска клюка и няма грам истина в нея?И за това съм на линия,да мачкам всекакви легенди базирани на глупостта! :wink: :drinkers:[/quote]
Според теб не може ли нещо да се ползва по начин различен от указания и пак да върши работа? :roll:
Марк Твен
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:...Ще ти дам пример с Пенн ССМ 950,който е измислен поне 20години преди плетеняка и се препоръчва за монофил 0.70мм!Обаче не можете да се сетите сами,че тезата за "пружиниране" на моно 0.50мм е неква пълна идиотия тип селска клюка и няма грам истина в нея?И за това съм на линия,да мачкам всекакви легенди базирани на глупостта! :wink: :drinkers:
Нищо не разбрах! :idea: Напиши едно изречение, но да е вярно. :lol:
Защо все давате пример с PENN, нали е боклук? Така мисли един от дуаените.
Монифил 0,50 пружинира. :idea: Не като 0,30 но пружинира. Ако е на годините на дядо ми, пружинира ама по-рядко :wink: Какво за него?
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:...да разбия любовта на Диман....
Не разбивай туй, що Господ е създал. Грехота е.
Мага вече я разби. Но човека разбира от макари! :idea: И с едно изречение разбива любови. :evil: Но ми отваря очите. Това е постъпка на джентълмен, който умее да се изразява и да убеждава.
Затова сега ще спасявам любовта. Ще и дам последен шанс. Имайки едно наум!
п.с. Ти знаеш ли какво е цам, какви свойства има и за какво се използува?
Учиш цели форуми на правилна терминология...драгове, спирачки. Добре, но защо използуваш постоянно термина "главната ос" на макарата. Измисли нещо друго, каквото и да е то.....направляващо стебло, водещ вал. "Ос" е геометрично понятие, което няма материално измерение. Също, не се казва луфт, а хлабина. Луфт на немски означава въздух.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

ringo написа:Забавлявайте се бе...
Е да де, това правим. Кажи коя тема те вълнува и я започваме. Ако искаш разкажи как се ловят при теб хайванчетата. Влакна, монтажи, стръви, размери, как му чукаш....? :axe: :D
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

ко да разказва :lol: :lol: :lol: за възлите :D :fishing6:
Марк Твен
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”