Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Отворко,не си този който шъ мъ учи къ съ вади сом,къ се правят деца или къ се шофира!Diman написа: Ето грешка! Защо олаби рязко драга, докато сома напъва? Ако е настроен правилно на страйк, никога няма да ти скъса, или да изправи кука. Само държиш здраво, а пръчка+аванс+лодка поемат напъна.

Га набереш достатъчно опит,тогава имаш право дъ съ пъниш кът кухарката Юри!

Кажи сега и кой е Воблера за сом и да одим да пасем ливадите в Париж?
[/quote]
Тролка
тука вече и аз ша слушам с широко отворени уши
И да предложа нещо скромно кат идея
7см нъл го аресваш тоз размер 

Тролка

- Прикачени файлове
-
- 0-02-05-0c5a991506a224a1962724a56104fe19240255b14478b25a4bf5258174ca659a_full.jpg (106.38 KiB) Преглеждано 684 пъти
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Краден ли е?bai mile1 написа:: И да предложа нещо скромно кат идея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7см нъл го аресваш тоз размер

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Тиквите не са това което изглеждат
ма ти нали се си по по най

Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мислиш ли,че ме вълнува да се правя на най-най-по?bai mile1 написа:ма ти нали се си по по най![]()
![]()
![]()
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мислиш ли,че ми е лесно да разбия любовта на Диман в прекрасния Токоз?
Понякога влюбването може да има фатални последици,но поне съм го предупредил а изборът си е негов!За 5минути в нета се разбира всичко за Токоз и без мен,но явно сте по-мързеливи когато се отнася за чужд проблем!

Забавлявайте се бе. Честита 100-тна страница на темата.
Ем то тука си е основно за забавление
е и чат пат нещо сериозно ма голямо четене трябва

Марк Твен
Марк Твен
Понякога влюбването може да има фатални последици,но поне съм го предупредил а изборът си е негов!Ам човека много влюбен,не го ловят предупреждения

Марк Твен
Марк Твен
Ще ти дам пример с Пенн ССМ 950,който е измислен поне 20години преди плетеняка и се препоръчва за монофил 0.70мм!Обаче не можете да се сетите сами,че тезата за "пружиниране" на моно 0.50мм е неква пълна идиотия тип селска клюка и няма грам истина в нея?И за това съм на линия,да мачкам всекакви легенди базирани на глупостта!
[/quote]
Според теб не може ли нещо да се ползва по начин различен от указания и пак да върши работа?

Според теб не може ли нещо да се ползва по начин различен от указания и пак да върши работа?

Марк Твен
Марк Твен
Нищо не разбрах!Troli Rapala написа:...Ще ти дам пример с Пенн ССМ 950,който е измислен поне 20години преди плетеняка и се препоръчва за монофил 0.70мм!Обаче не можете да се сетите сами,че тезата за "пружиниране" на моно 0.50мм е неква пълна идиотия тип селска клюка и няма грам истина в нея?И за това съм на линия,да мачкам всекакви легенди базирани на глупостта!![]()

Защо все давате пример с PENN, нали е боклук? Така мисли един от дуаените.
Монифил 0,50 пружинира.

Не разбивай туй, що Господ е създал. Грехота е.Troli Rapala написа:...да разбия любовта на Диман....
Мага вече я разби. Но човека разбира от макари!

Затова сега ще спасявам любовта. Ще и дам последен шанс. Имайки едно наум!
п.с. Ти знаеш ли какво е цам, какви свойства има и за какво се използува?
Учиш цели форуми на правилна терминология...драгове, спирачки. Добре, но защо използуваш постоянно термина "главната ос" на макарата. Измисли нещо друго, каквото и да е то.....направляващо стебло, водещ вал. "Ос" е геометрично понятие, което няма материално измерение. Също, не се казва луфт, а хлабина. Луфт на немски означава въздух.
Е да де, това правим. Кажи коя тема те вълнува и я започваме. Ако искаш разкажи как се ловят при теб хайванчетата. Влакна, монтажи, стръви, размери, как му чукаш....?ringo написа:Забавлявайте се бе...

ко да разказва
за възлите

Марк Твен
Марк Твен