Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от bai mile1 »

че неговия магнум 11см на 40м ша върви на 3.50м а твоя на 40м ша върви на 4.50м :lol: и па ша са апиш за главата,що Дончо хваща а ти не :lol: :fishing6:[/quote]
Аз магнуми нямам един приятел ми ги взема щот нямал таквиз :wink: и аз нъл съм юрдек са съгласих белким си фани една убава риПка да ма споменава с добро :lol: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

И що пък трябва да е магнум?На зуритата ко им? :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Начи,тея от рапала дават таквиз препоръки щот фофлерите за които шпрехат ни са си и помисляли ,че тез от бг ша ги ползват за сом...Петро ОП беше питал и помниш кво му отговориха :
Когато някой задава тъп въпрос,ти какво очакваш да му отговорят? :shock: :mrgreen: И ти кат Диман се доверяваш на някой без грам мисъл! :shock: Жалко!Изобщо не разбра какво те питам и за това пак ще хълцаш,че не ти ударил Големия и ще смяташ че Рапала не са чували за сом при положение,че воблерите им работят по цялото земно кълбо с всекакви риби,но видиш ли не са чували за сом! :mrgreen: А знаеш ли,че в Швеция има европейски сом и Финландия е била 700години под шведско иго?И финландците не са разбрали 700години,че има европейски сом наблизо? :mrgreen: :drinkers: Много сте зле и на всеки въпрос имате готов грешен отговор! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:И що пък трябва да е магнум?На зуритата ко им? :lol: :lol: :lol:
Не фатат големи сомове,иначе нищо им няма! :mrgreen: :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Другото,което ще ви кажа е,че имам инфо от Извора на успешните тролингистите,кой на какво му трескат Големите и да ви направя таблица с Биячите по бройка хванати сомове!Това правя от 13години и съм си извадил изводи!Но щом някой влачи с 50лбр.,значи е с промит мозък от Спеца по тролинг и Нема сми да му развалям щастието на Големото очакване през следващите 10години!Диман мина по тоя път и още чака!Прецакан е,но се надява да не е! :mrgreen: :drinkers: Фенът на "Гуруто" в тролинга също ще очаква да го огрее Сома още поне 10години или ще разчита на случаен късмет!Къвто "гуруто",такива са и жертвите Му-му-муууууууууу!Много мучане през годините,а резултат никакъв! :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка :drinkers: къде видя да съм споменал за гуру в риболова на тролинг :lol: Имена нещо писал ли съм? :roll: Просто смятам .че фирмата производител е дала препоръки.които АЗ не спазвам поради мои си заблуди :wink: И ТИ .като по запознат с историческото развитие на фирмата можеш да ми обясниш .колко съм заблуден,но не е нужно да мучиш :drinkers: И откога та карам да я покажеш тъз таблица мискинино неден :axe: белким прогледнем ний заблудените :lol: :lol: [

Нищо не си разбрал,защото не мислиш самостоятелно! :wink: Някой спомена "пружиниране" и ти се фана веднага,като.........сомче 2кила! :mrgreen: Е как ще ми повярваш,че 50-60години риболовците са ловили на баяти монофили със спинингови макари без "пружиниране" на линията? :mrgreen: :drinkers: Нямаш Вяра в нищо,дори и на себе си,това ти е проблема! :shock: :idea: :drinkers:[/quote]
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Troli Rapala написа:
bai mile1 написа:И що пък трябва да е магнум?На зуритата ко им? :lol: :lol: :lol:
Не фатат големи сомове,иначе нищо им няма! :mrgreen: :mrgreen:[/Малкия сом на Росен и на Слави на каква рапала са фана.че не са сещам магнум ли беше или денсър от онез твойте любимите дет вадят се иЕдри ]
Марк Твен
theurgist
новобранец
новобранец

Мнение от theurgist »

Да слушаш аджамията Троли да ти говори за макари, дето два пъти риби му чупят макаричките по един и същ начин е повече от смешно :lol: :drinkers: Дали навиваш дебел монофил върху шише от кока кола или върху "революционният" пен - резултатът е един и същ :mrgreen: При охлабване на влакното то се развива :D А хорицата са ползвали каквото има в момента като предлагане на пазара :lol: Преди 200 години са ловили сомовете с вили и колци :mrgreen: Сега сите ползват плетеняци :lol: И един господ знае, какво ще е след още 100 години :D Аз лично не съм патил от пружиниране, щото и на мултито и на безинерционната съм с плетеняк, но съм се нагледал на изпълнения с дебел монофил :D Да попитам "специалисто", колко пъти му се наложи при риболов на сом да се възползва от бързината на макарето си :wink: Щото аз при стотиците си извадени сомета ни веднъж не ми се е налагало бързо обиране :lol: Всъщност сома е доста предвидим и скучен противник 8) Стига де не се панираш,че нещото отсреща се напиня здраво :D Бас държа, че дъртият Лаури Рапала и абер си е нямал от сомове :mrgreen: По принцип и до ден днешен рапалци не ги е еня за сомовете, щото има далеч по интересни и борбени риби от тях и пазарът е насочен в друга посока :wink: :drinkers: Трябва да си минал през тап,стабил,делфин, реле-рекс,роен,нихес,янтра, нептун сетне през форел, мичел,абу гарсия и дайва и чак тогава да говориш за макари - КАПИШЕ :mrgreen: :drinkers: А монофилът от 0.30 нагоре го варяхме по 1 минута да поомекне, щото беше мамата си трака, та тъй новобранка Троли,общо взето нищо не знаеш, но пък си вярваш,че знаеш :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:[/Малкия сом на Росен и на Слави на каква рапала са фана.че не са сещам магнум ли беше
И ти почна да се отваряш на Троли! :shock: Не Дей тъй да спориш с играч от класа,щот нищо няма да спечелиш от това! :wink: На Славе Големия му е на Магнум от Искъро,фана и 30-ка на Жребеца пред мен,та съм доста наясно! 8) Понеже явно си кух и не моеш се сетиш,че на Роската първо му е ударил на Рапала и му е изправил трите тройки-явно са попаднали в четките,и едва тогава при извъртането се е натресъл на Зурито и е извадил късмет да засмуче и да избегне четките.Та Рапала го е ядосала да атакува,а Зурито обира лаврите! :mrgreen: Нещата както винаги са прекалено сложни за един промит мозък! :shock: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

theurgist написа:Да слушаш аджамията Троли да ти говори за макари, новобранка Троли,общо взето нищо не знаеш, но пък си вярваш,че знаеш :mrgreen: :drinkers:
Пич,почна да ми говориш кат Краси и Тапета,което не е добре! :wink: :mrgreen: Квалификации можеш да раздаваш на козите и овцете,не на Троли! :wink: Звучи адски тъпо да съм аджамия и новобранец след 13години тролинг и с не малко успехи по Жребеца,който не е от лесните гьолове! :wink: Явно вече не можеш да водиш културен спор и прибягваш до лични нападки,което не ти прилагаше до скоро! :wink: :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ау добре,че беше ти да ми обясниш :lol: :lol: :lol: :lol: за великата рапала и колко са и здрави тройките и конструкцията,снимки няма ти пущам гледал си ги и знайш :wink: Тъй,че ти не ми са отваряй :wink: ам си води правилно таблицата :lol: :lol: :lol: :fishing6: :mrgreen:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

theurgist написа: Аз лично не съм патил от пружиниране,:
Като не си патил от селската легенда-пружиниране,Ко тъ интересува? :mrgreen: Не си патил по простата причина,че няма такъв проблем! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Ау добре,че беше ти да ми обясниш :lol:
Жалко,че не можа Ти да ми обясниш нещата! :mrgreen:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ибаси :shock: зех да подреждам кутиите и гледам една прашасала в ъгъла,отварям я и :shock:
0-02-05-6e6d4f0377742ca6af558a08c08c38cde7e2b5a0d99fe7623a78a49438f5d7ae_full.jpg
0-02-05-6e6d4f0377742ca6af558a08c08c38cde7e2b5a0d99fe7623a78a49438f5d7ae_full.jpg (59.43 KiB) Преглеждано 532 пъти
Помня,че от някакъв софийски тарикат са купувани :wink: май с А....р му беше името :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :fishing6:
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка,тез стават ли за гоУем бре :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :fishing6:
Марк Твен
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”