Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от залива на девиците

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
-
- сериозен играч
Вижте ся... ако си мислите, че съм длъжен да търпя простотиите и убидите на един некадърен и злобен Цървул а вие да си намигате няма да стане.
От сега нататък ще се държа с него така както той се държи ...дет вика с неговия странен хумор.
И ще го правя в темата в която той го прави без да ви се чувствам длъжен за тва че осирам нечия тема.
От сега нататък ще се държа с него така както той се държи ...дет вика с неговия странен хумор.
И ще го правя в темата в която той го прави без да ви се чувствам длъжен за тва че осирам нечия тема.
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
умира сам в реалноста !
Незнам що си мислиш ,че някой за нещо си намига..........явно бъркаш хората....пишете си и се карайте колкото си искатещом ви е по кев ......Краси-може да си хванал много и най големите сомове-но си изгубил нещо много по ценно от сомовете......Останете си със здраве ......KRASSI написа:...... а вие да си намигате няма да стане .....
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
начи няма лошо да са осирате и двамата
ма от време на време казвайте и по нещо полезно 

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Юрдек
ти готов ли си-да са мятаме след другата седмица,само трева да издебним да е слънчево времето....

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Да, но това е малкия размер TSURINOYA Jaguar - Серия 2000 или 3000Troli Rapala написа:Извадените сомове са няколко,намирам 2-3 в Тубето,те един къ гу вади франсето преди потопа!![]()
"Голяма битка с един сом от Сена в наводнението"!Пича пазарува само от Китай и макарата ми мяза на тази,която показа Диман!![]()
![]()
https://youtu.be/WGIx7VO4UcM
https://ru.aliexpress.com/item/2017-TSU ... autifyAB=0

Добре си работи макарето, но кликара му май вече е дал фира. Ако изобщо е имал кликар.
Последно промяна от Diman на Нед Фев 04, 2018 11:27 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Канджите навсякъде по света са без контра и лично аз нямам изпуснат сом с нея!Влязох в един от двата риболовни магазина,те са 3-4 за цял Париж за качествени и скъпи такъми и Декатлони за евтини!В скъпия магазин реших да не снимам,щот въдиците са 200-1000евро,Попери по 75евро с тегло 300грама.........!Та точно докарваха нов модел канджа,но не чаках да сложат цената!Ето така изглежда и я ползват за морски риболов,щот канджосване на сом от франсе още не съм виждал,това е под тяхното достойнство и ще е истински срам и позор за някой,ако го мернат да канкжосва сом!

-
- сериозен играч
Какво съм изгубил бре Тоци???? Заеби ги сомовете.toci23 написа:KRASSI написа:Краси-може да си хванал много и най големите сомове-но си изгубил нещо много по ценно от сомовете......Останете си със здраве ......
Това, че се изрепчих на Троли за Марио може би???
Вместо да стоя и да гледам като вас лъжите на Троли по мен ?????
Ма прав си то двама като спорят в днешно време те другите стоят и гледат щот не било тяхна работа

https://m.youtube.com/watch?v=95f9JzCmozY
умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
-
- сериозен играч
Цървулчооо ... къде видя контра на клипа на томахавката бе .Troli Rapala написа:Канджите навсякъде по света са без контра и лично аз нямам изпуснат сом с нея!

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Няма значение,виж колко е малък света и коментираме нещо,което случайно се намира в един от трите клипа за сом по Сена от тая година!Diman написа:Да, но това е малкия размер TSURINOYA Jaguar - Серия 2000 или 3000

по скоро не е учтиво човек да си слага задника кат са мерят чурки

Марк Твен
Марк Твен
-
- сериозен играч
Е Миле аз си го слагам . Щот се старая да съм човек с ясна позиция и да участвам в това което се случва около мен а не да съм просто наблюдател на случващото се ..... да ти намигна за късмет и аз :wink Щот ти за сега хем си видял контрата на канджата на Томахавката хем не си я видял. Хем си видял че продавам канджи хем не си видял ... КАПИШ.bai mile1 написа:по скоро не е учтиво човек да си слага задника кат са мерят чурки![]()
![]()
умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
-
- сериозен играч
Малка поправка Цървулчо.. ти нямаш УЛОВЕН голям сом ..нито с нея нито без неяTroli Rapala написа:Канджите навсякъде по света са без контра и лично аз нямам изпуснат сом с нея!

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
Човещината КрасиKRASSI написа:Какво съм изгубил бре Тоци???? Заеби ги сомовете.

Ти мислиш ли че аз знам кое е правилно и кое не е ? Кой е прав и кой не ?
Имате си некви дразги с Троли,това наистина си е ваша работа......както казах и с двамата не се познавам лично.Мнението ми за теб съм гоказал в на Ицето темата...Троли също знае как мисля аз и с какви такъми ловя....
За мен е много по важно -ако се видим някъде по язовирите -или седнем на една маса заедно да се поздравим,от колко да се чувствам така-както-ако ви сложат вас с Троли на една маса....
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз не си го меря,щот съм лежал в Хърватски затвор за побой в килия с масов убиец на 150човека в Сребреница и 8 сръбски дилъри и наркомани,като за малко не получих вътрешна присъда от 5години пак за побой на двама от наркоманите!Лежах и на ГМ-то за побой с боксьор по-тежка категория,убиец,наркоман и крадец!bai mile1 написа:по скоро не е учтиво човек да си слага задника кат са мерят чурки![]()
![]()

Последно промяна от Troli Rapala на Пон Фев 05, 2018 12:09 am, променено общо 1 път.