Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от bai mile1 »

:wink:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Вижте ся... ако си мислите, че съм длъжен да търпя простотиите и убидите на един некадърен и злобен Цървул а вие да си намигате няма да стане.
От сега нататък ще се държа с него така както той се държи ...дет вика с неговия странен хумор.
И ще го правя в темата в която той го прави без да ви се чувствам длъжен за тва че осирам нечия тема.
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

KRASSI написа:...... а вие да си намигате няма да стане .....
Незнам що си мислиш ,че някой за нещо си намига..........явно бъркаш хората....пишете си и се карайте колкото си искатещом ви е по кев ......Краси-може да си хванал много и най големите сомове-но си изгубил нещо много по ценно от сомовете......Останете си със здраве ......
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

начи няма лошо да са осирате и двамата :axe: ма от време на време казвайте и по нещо полезно :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Юрдек :lol: ти готов ли си-да са мятаме след другата седмица,само трева да издебним да е слънчево времето.... :D :fishing6:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:Извадените сомове са няколко,намирам 2-3 в Тубето,те един къ гу вади франсето преди потопа! :drinkers:
"Голяма битка с един сом от Сена в наводнението"!Пича пазарува само от Китай и макарата ми мяза на тази,която показа Диман! :rolleyes: :mrgreen:
https://youtu.be/WGIx7VO4UcM
Да, но това е малкия размер TSURINOYA Jaguar - Серия 2000 или 3000
https://ru.aliexpress.com/item/2017-TSU ... autifyAB=0
Изображение
Добре си работи макарето, но кликара му май вече е дал фира. Ако изобщо е имал кликар.
Последно промяна от Diman на Нед Фев 04, 2018 11:27 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Канджите навсякъде по света са без контра и лично аз нямам изпуснат сом с нея!Влязох в един от двата риболовни магазина,те са 3-4 за цял Париж за качествени и скъпи такъми и Декатлони за евтини!В скъпия магазин реших да не снимам,щот въдиците са 200-1000евро,Попери по 75евро с тегло 300грама.........!Та точно докарваха нов модел канджа,но не чаках да сложат цената!Ето така изглежда и я ползват за морски риболов,щот канджосване на сом от франсе още не съм виждал,това е под тяхното достойнство и ще е истински срам и позор за някой,ако го мернат да канкжосва сом! :mrgreen:

Изображение
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

toci23 написа:
KRASSI написа:Краси-може да си хванал много и най големите сомове-но си изгубил нещо много по ценно от сомовете......Останете си със здраве ......
Какво съм изгубил бре Тоци???? Заеби ги сомовете.
Това, че се изрепчих на Троли за Марио може би???
Вместо да стоя и да гледам като вас лъжите на Троли по мен ?????
Ма прав си то двама като спорят в днешно време те другите стоят и гледат щот не било тяхна работа :lol: :lol:
https://m.youtube.com/watch?v=95f9JzCmozY
умира сам в реалноста !
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Канджите навсякъде по света са без контра и лично аз нямам изпуснат сом с нея!
Цървулчооо ... къде видя контра на клипа на томахавката бе . :lol: :lol: :lol: що мълчиш Долна мижитурко :lol: :lol: :lol:
умира сам в реалноста !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Да, но това е малкия размер TSURINOYA Jaguar - Серия 2000 или 3000
Няма значение,виж колко е малък света и коментираме нещо,което случайно се намира в един от трите клипа за сом по Сена от тая година! :shock: :drinkers: Драга доста пъти го затяга от което си извадих определени изводи! :wink: Но пък се справи милото китайче с тежката задачка! :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

по скоро не е учтиво човек да си слага задника кат са мерят чурки :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

bai mile1 написа:по скоро не е учтиво човек да си слага задника кат са мерят чурки :lol: :lol: :lol:
Е Миле аз си го слагам . Щот се старая да съм човек с ясна позиция и да участвам в това което се случва около мен а не да съм просто наблюдател на случващото се ..... да ти намигна за късмет и аз :wink Щот ти за сега хем си видял контрата на канджата на Томахавката хем не си я видял. Хем си видял че продавам канджи хем не си видял ... КАПИШ.
умира сам в реалноста !
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Канджите навсякъде по света са без контра и лично аз нямам изпуснат сом с нея!
Малка поправка Цървулчо.. ти нямаш УЛОВЕН голям сом ..нито с нея нито без нея :lol: :lol: :lol: :lol: та не се КОМПЕТЕНЦИРАЙ толко на сериозно :lol: :lol: :lol:
умира сам в реалноста !
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

KRASSI написа:Какво съм изгубил бре Тоци???? Заеби ги сомовете.
Човещината Краси :D
Ти мислиш ли че аз знам кое е правилно и кое не е ? Кой е прав и кой не ?
Имате си некви дразги с Троли,това наистина си е ваша работа......както казах и с двамата не се познавам лично.Мнението ми за теб съм гоказал в на Ицето темата...Троли също знае как мисля аз и с какви такъми ловя....
За мен е много по важно -ако се видим някъде по язовирите -или седнем на една маса заедно да се поздравим,от колко да се чувствам така-както-ако ви сложат вас с Троли на една маса....
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:по скоро не е учтиво човек да си слага задника кат са мерят чурки :lol: :lol: :lol:
Аз не си го меря,щот съм лежал в Хърватски затвор за побой в килия с масов убиец на 150човека в Сребреница и 8 сръбски дилъри и наркомани,като за малко не получих вътрешна присъда от 5години пак за побой на двама от наркоманите!Лежах и на ГМ-то за побой с боксьор по-тежка категория,убиец,наркоман и крадец! :wink: Та нека ми скачат още на бой,ще им обясня как се лежи! :mrgreen: :drinkers: По всяко време мога да полудея,нема страшно! :wink: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Пон Фев 05, 2018 12:09 am, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”