К'ва си хващал ???

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

К'ва си хващал ???

Мнение от Николай Неделков »

Цял ден на работата само мисли свързани с риби ми се въртят в главата , ама както е тръгнало до края на март май ще папам дедовия и няма да имам възможността да отида някъде за пориболовствам :cry: Чудех се къде да пусна темата - в РАЗНИ или в СЛАДКОВОДЕН , ама понеже имам предчувствие , че някои ще кажат , че са хващали трипер,сифилис, руси,чернокоси и т.н. :lol: пускам темата тук :wink: Та мислълта ми е , понеже само риби са ми в главата и то все такива , които не съм вхащал , нека напишеме какви риби сме хващали , а и от тези които не сме , какви искаме да хванеме :wink:

Хващани - кубинка , уклей , кротушка , виюн , попче , черна мряна , клен , каракуда , костур , бабушка , червеноперка , дъгова пъстърва , сом , шаран , бибан , пупавци ( някакви хибриди :shock: ) , бяла риба и щука

Искам да хвана - 1. Бял амур 2. Платика 3.Лин 4. Балканска пъстърва 5. Канален сом

П.С. надяам се тая година да постигна поне 3 от тия 5 така желани риби 8)
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: К'ва си хващал ???

Мнение от Виктор71 »

КОЛЕГА САМО ЗА ЛИНА ТРЯБВА ДА СЕ ПОТРУДИШ ДОСТА . ПРВАИ НА ОГНЯНОВО НА ЗЕМЕН НА ДЪЛБОКО . ИНАЧЕ ДРУГИТЕ СА ЛЕСНИ
Бъдете здрави за риболов
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

планираме риболов след 1 юни ! и са гарантирани платиката, каналния сом и АМУРА :) пиша го с големи букви щото ми е любимата риба :)))
разбра че става дума за Овчарица предполагам :)
първия мнооого голям амур го видях преди 4 години наживо хванат от пернинчани :)) 36 кг
но те си тръгнаха от там след като амура беше умрял вече от 24 часа ! даже не го бяха и изчистили предполагам че като са стигнали в Перник са го изхвърлили :( защото когато тръгна от Овчарица температурата беше 41 градуса :(
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

До колкото знам май селото ти беше Червена могила(ако греша ме поправи) а амур не си фанал,та там имаше амури по 4-5 кг.преди 2-3 год. Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Виктор71 написа:КОЛЕГА САМО ЗА ЛИНА ТРЯБВА ДА СЕ ПОТРУДИШ ДОСТА . ПРВАИ НА ОГНЯНОВО НА ЗЕМЕН НА ДЪЛБОКО . ИНАЧЕ ДРУГИТЕ СА ЛЕСНИ

Лина ще ми е доста по лесен от амура. Вече знам едно място на което има само линове , нищо друго , не е в БГ , ама като хавана линове ще Ви покажа снимки :lol: А амура го гоних цяла 2007-ма и НЪЦ - само шарани :evil: платиката мисля да я пробвам на яз.Искър , че там не съм ходил никога , ама от това лято смятам да започна , и каналния ще го пробвам по някой водоем по пернишко през забраната , щото съм се зарекъл че когато е разрешен риболова , повече няма да стъпя на платено , деба и кожодерите , в Пернишко нявсякъде вдигнаха цените :evil: Гого , не бъркаш , а и амурите и сега си ги има , ама явно само на мойта пръчка не кълвът. Миналото лято имах случай , с един ловиме през 10м , даже не една и съща марка сладка царевица и на еднакъв монтаж , той 3 амура за половин час , аз дедов , едно шаранче умрело от анорексия :evil:
Последно промяна от Николай Неделков на Чет Мар 20, 2008 9:10 pm, променено общо 1 път.
zdravkoheavy
новобранец
новобранец

Мнение от zdravkoheavy »

Платика и то голяма има на яз.Искьр, но още е рано за нея.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

nikejo написа:Цял ден на работата само мисли свързани с риби ми се въртят в главата , ама както е тръгнало до края на март май ще папам дедовия и няма да имам възможността да отида някъде за пориболовствам :cry: Чудех се къде да пусна темата - в РАЗНИ или в СЛАДКОВОДЕН , ама понеже имам предчувствие , че някои ще кажат , че са хващали трипер,сифилис, руси,чернокоси и т.н. :lol: пускам темата тук :wink: Та мислълта ми е , понеже само риби са ми в главата и то все такива , които не съм вхащал , нека напишеме какви риби сме хващали , а и от тези които не сме , какви искаме да хванеме :wink:

Хващани - кубинка , уклей , кротушка , виюн , попче , черна мряна , клен , каракуда , костур , бабушка , червеноперка , дъгова пъстърва , сом , шаран , бибан , пупавци ( някакви хибриди :shock: ) , бяла риба и щука

Искам да хвана - 1. Бял амур 2. Платика 3.Лин 4. Балканска пъстърва 5. Канален сом

П.С. надяам се тая година да постигна поне 3 от тия 5 така желани риби 8)
Абе бате , то май 5 килограмовия ще излезе прав :lol: :lol: :lol: А иначе ми трябват 5 дни с теб и списъка е пълен :smt023
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

А иначе аз искам Марлин ,Меч ,Басс и мн.др. в чужбина :lol: :lol:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Митев , че кой е отричал това което каза 5000 грамовия :finga: А верно съм изветрел , само риби и въдици ми в главата и едни платики ми се привиждат не е истина , май ще ми станат по-голяма фобия от амура :lol: Айде да почва да кълве по Искъра че не се издържа :axe:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

nikejo написа:Митев , че кой е отричал това което каза 5000 грамовия :finga: А верно съм изветрел , само риби и въдици ми в главата и едни платики ми се привиждат не е истина , май ще ми станат по-голяма фобия от амура :lol: Айде да почва да кълве по Искъра че не се издържа :axe:
На шабла миналата есен хванах 2-3 платики по1.2-1.5 кг. Заповядай :lol: :lol:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Много ми далеко бе Митев , ама знаели се , току виж ми се появила работа някога в тоя регион 8) Искам на рибаааааааааааааааааа , искам платикааааааааа , откачил съъъъъъъъъъъъъъъъъъъм :axe:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Ники,кат ти гледам аватара,хванал си в ръка квото ти трябва,що ламтиш за още.
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Хващал съм всичкото риба дето има у Марица , както и някои много редки риби за наще мерии , бяла риба и амур.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

nikejo написа:Много ми далеко бе Митев , ама знаели се , току виж ми се появила работа някога в тоя регион 8) Искам на рибаааааааааааааааааа , искам платикааааааааа , откачил съъъъъъъъъъъъъъъъъъъм :axe:

Личиииииииииииииииииииии , тииииииииииииииииииииииииииии :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

nikejo написа:Много ми далеко бе Митев , ама знаели се , току виж ми се появила работа някога в тоя регион 8) Искам на рибаааааааааааааааааа , искам платикааааааааа , откачил съъъъъъъъъъъъъъъъъъъм :axe:
че аз цело лето сьм там бе пич....с митев едва тая година се поопознахме инак-место колко исксаш има при мен..и камина... :wink: кой не се е обадил-той не е дошел :D зимаш три пички и айде на морето...чудна дискотека има в шабла,па ако мрьднеме до добрич...ехеей :D :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”