Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

К'ва си хващал ???
Модератор: dantho.mihov
- Николай Неделков
- учете се от него
К'ва си хващал ???
Цял ден на работата само мисли свързани с риби ми се въртят в главата , ама както е тръгнало до края на март май ще папам дедовия и няма да имам възможността да отида някъде за пориболовствам
Чудех се къде да пусна темата - в РАЗНИ или в СЛАДКОВОДЕН , ама понеже имам предчувствие , че някои ще кажат , че са хващали трипер,сифилис, руси,чернокоси и т.н.
пускам темата тук
Та мислълта ми е , понеже само риби са ми в главата и то все такива , които не съм вхащал , нека напишеме какви риби сме хващали , а и от тези които не сме , какви искаме да хванеме
Хващани - кубинка , уклей , кротушка , виюн , попче , черна мряна , клен , каракуда , костур , бабушка , червеноперка , дъгова пъстърва , сом , шаран , бибан , пупавци ( някакви хибриди
) , бяла риба и щука
Искам да хвана - 1. Бял амур 2. Платика 3.Лин 4. Балканска пъстърва 5. Канален сом
П.С. надяам се тая година да постигна поне 3 от тия 5 така желани риби

Хващани - кубинка , уклей , кротушка , виюн , попче , черна мряна , клен , каракуда , костур , бабушка , червеноперка , дъгова пъстърва , сом , шаран , бибан , пупавци ( някакви хибриди

Искам да хвана - 1. Бял амур 2. Платика 3.Лин 4. Балканска пъстърва 5. Канален сом

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Виктор71
- ще става разбирач
Re: К'ва си хващал ???
КОЛЕГА САМО ЗА ЛИНА ТРЯБВА ДА СЕ ПОТРУДИШ ДОСТА . ПРВАИ НА ОГНЯНОВО НА ЗЕМЕН НА ДЪЛБОКО . ИНАЧЕ ДРУГИТЕ СА ЛЕСНИ
Бъдете здрави за риболов
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
планираме риболов след 1 юни ! и са гарантирани платиката, каналния сом и АМУРА
пиша го с големи букви щото ми е любимата риба
))
разбра че става дума за Овчарица предполагам
първия мнооого голям амур го видях преди 4 години наживо хванат от пернинчани
) 36 кг
но те си тръгнаха от там след като амура беше умрял вече от 24 часа ! даже не го бяха и изчистили предполагам че като са стигнали в Перник са го изхвърлили
защото когато тръгна от Овчарица температурата беше 41 градуса 

разбра че става дума за Овчарица предполагам

първия мнооого голям амур го видях преди 4 години наживо хванат от пернинчани

но те си тръгнаха от там след като амура беше умрял вече от 24 часа ! даже не го бяха и изчистили предполагам че като са стигнали в Перник са го изхвърлили

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
До колкото знам май селото ти беше Червена могила(ако греша ме поправи) а амур не си фанал,та там имаше амури по 4-5 кг.преди 2-3 год. 

- Николай Неделков
- учете се от него
Виктор71 написа:КОЛЕГА САМО ЗА ЛИНА ТРЯБВА ДА СЕ ПОТРУДИШ ДОСТА . ПРВАИ НА ОГНЯНОВО НА ЗЕМЕН НА ДЪЛБОКО . ИНАЧЕ ДРУГИТЕ СА ЛЕСНИ
Лина ще ми е доста по лесен от амура. Вече знам едно място на което има само линове , нищо друго , не е в БГ , ама като хавана линове ще Ви покажа снимки

Последно промяна от Николай Неделков на Чет Мар 20, 2008 9:10 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
Платика и то голяма има на яз.Искьр, но още е рано за нея.
Абе бате , то май 5 килограмовия ще излезе правnikejo написа:Цял ден на работата само мисли свързани с риби ми се въртят в главата , ама както е тръгнало до края на март май ще папам дедовия и няма да имам възможността да отида някъде за пориболовствамЧудех се къде да пусна темата - в РАЗНИ или в СЛАДКОВОДЕН , ама понеже имам предчувствие , че някои ще кажат , че са хващали трипер,сифилис, руси,чернокоси и т.н.
пускам темата тук
Та мислълта ми е , понеже само риби са ми в главата и то все такива , които не съм вхащал , нека напишеме какви риби сме хващали , а и от тези които не сме , какви искаме да хванеме
![]()
Хващани - кубинка , уклей , кротушка , виюн , попче , черна мряна , клен , каракуда , костур , бабушка , червеноперка , дъгова пъстърва , сом , шаран , бибан , пупавци ( някакви хибриди) , бяла риба и щука

А иначе аз искам Марлин ,Меч ,Басс и мн.др. в чужбина

- Николай Неделков
- учете се от него
Митев , че кой е отричал това което каза 5000 грамовия
А верно съм изветрел , само риби и въдици ми в главата и едни платики ми се привиждат не е истина , май ще ми станат по-голяма фобия от амура
Айде да почва да кълве по Искъра че не се издържа 

На шабла миналата есен хванах 2-3 платики по1.2-1.5 кг. Заповядайnikejo написа:Митев , че кой е отричал това което каза 5000 грамовияА верно съм изветрел , само риби и въдици ми в главата и едни платики ми се привиждат не е истина , май ще ми станат по-голяма фобия от амура
Айде да почва да кълве по Искъра че не се издържа

- Николай Неделков
- учете се от него
Много ми далеко бе Митев , ама знаели се , току виж ми се появила работа някога в тоя регион
Искам на рибаааааааааааааааааа , искам платикааааааааа , откачил съъъъъъъъъъъъъъъъъъъм 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ники,кат ти гледам аватара,хванал си в ръка квото ти трябва,що ламтиш за още.
-
- ще става разбирач
Хващал съм всичкото риба дето има у Марица , както и някои много редки риби за наще мерии , бяла риба и амур.
nikejo написа:Много ми далеко бе Митев , ама знаели се , току виж ми се появила работа някога в тоя регионИскам на рибаааааааааааааааааа , искам платикааааааааа , откачил съъъъъъъъъъъъъъъъъъъм
Личиииииииииииииииииииии , тииииииииииииииииииииииииииии

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
че аз цело лето сьм там бе пич....с митев едва тая година се поопознахме инак-место колко исксаш има при мен..и камина...nikejo написа:Много ми далеко бе Митев , ама знаели се , току виж ми се появила работа някога в тоя регионИскам на рибаааааааааааааааааа , искам платикааааааааа , откачил съъъъъъъъъъъъъъъъъъъм

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".