Презентация на съфорумниците

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Презентация на съфорумниците

Мнение от muerter »

Здравствуите :mrgreen:
Тихомир Петров на 32 г женен, с 1 дете на 4 год.много сладьк дано да наследи любовта кьм риболова. :mrgreen:
не знам какво друго да кажа за себе си , много обичам да ходя за риба това е като секса :mrgreen:
Освен риболова имам и професия.Занимавам се с дограма.
Развивам професията изцяло от позицията "от глада по силен няма " :D иначе на сьрцето ми лежи спорта,наи вече волеибол.
Не за друго,просто имам 10 г. стаж в този спорт :D
Последно промяна от muerter на Нед Юни 14, 2009 1:36 am, променено общо 1 път.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
zdravkoheavy
новобранец
новобранец

Мнение от zdravkoheavy »

Казвам се Здравко на 40 г. от 5 години работя в Театьр в София,преди това се занимавах с наливни вина женен с 2 деца. От 2 годишен бащами ме води на риба ка то пьрвият е Широка поляна ,той мие любим. Това е наслука на всички :drinkers:
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

Казвам се Виктор от София на 37 ще стана на 25 м.имам едно прекрасно момиче на 3.5 и прекрасна жена . кволи не съм работил за толкова години . но вече си имам рибарски магазин . тва е от мене .от над 20 години ходя за риба .
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ЗА РИБОЛОВ... :P
Бъдете здрави за риболов
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Къде съм спал че не съм писал по темата.Страхил Балканджиев,44 годишен,живея от 1967г.във В.Търново,женен,имам едно момче на 18 години което нему се ходи за риба а виси само пред компа , професия мазен механик подръжка на металорежещи машини със ЦПУ,работя в частен сервиз и пътуваме нон стоп.Ако ви се счупи машина от този сорт аз съм насреща.Това че съм във форума издава хобито ми.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Много готина тема!Прегледах я старателно но никой не се доближава до това с което аз се занимавам!Казвам се Димитър на 24 години съм от град Батак! Завършил съм Пловдивската Духовна Семинария и Богословския факултет в град София специалност Теология.Щастливо женен съм за жена която ходи с мен за риба ! Ловя предимно пъстърва и всякаква речна риба!Ако мога да бъда с нещо полезен съм насреща!
Аватар
promi
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от promi »

Вевселин Господинов.
Одговорник производствено планиране, одговорник здравословни и безопасни условия на труд.Замесник началник цех за производство на метални изделия.
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

Казвам се Димитър, на 32г. от София. Ако сте собственик на една от следните марки автомобили аз съм вашия човек! Сл.тел.0896 887 945 Изображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
Shiko
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Shiko »

Здравейте и от мен! Казвам се Жоро и работя във фирма за дигитална техника. На 27 год. съм и скоро ще ставам татко :lol: ! С Пабло сме роднини щото се зехме със сестра му! Пуша и пия от 10 години и се чуствам много добре!!! Айде пичове до скоро.
Който пие БИРА не умира !
Аватар
balkinei
новобранец
новобранец

Мнение от balkinei »

Казвам се Павел на 39 г. Работя във ВиК водопроводчик ! Дунава е моята страст :wink:
Не е важен улова ,а удоволствието...
Аватар
fest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fest »

Александър Георгиев,живея в София,иначе съм от Ямбол.
Професия - Клиничен и консултативен психолог,като в момента работя по посока придобиване на квалификация Когнитивно-поведенчески психотерапевт.Работил съм в сферата на разстройства на детското развитие,зависимости,тежка психопатология...
Хоби - риболов(разбира се),бридж,футбол,хубави вина
На 25г.неженен
Темата е страхотна,вярвам,че този сайт отдавна е надраснал онова ,за което е бил създаден(да обединява хора около риболова)и се е превърнал в нещо много повече.........
Аватар
pigov
новобранец
новобранец

Мнение от pigov »

Здравейте колеги, казвам се Владимир Пигов-Пигата или Пигов,на кои както му харесва.
На 21 години съм от Варна.Студент съм 3-та година във Варненски Свободен Университет, спец: Пожарна безопасност и защита на населението :smt067 .Завършил съм ДВГ в механотехникума във Варна.
Последните три години работя като главен администратор в едно хотелче в града.
Хобито ми е РИБОЛОВ :finga: ,компютри :shock: (които има някакъв проблем с домашния сандък може да ме пита),коли(мога да намеря части за абсолютно всички модели на хюндай и да ги пратя по пощата :smt032 ) .Обичам купони :partyman: и алкохол във всякакви количества :drinkers:.
И да паднем...и да бием...пак за риба ще отидем!
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivo Vratsa »

Казвам се Ивайло Иванов
Професия - Икономист-спец.Счетоводство и контрол
Хоби - риболов,бридж,футбол
На 25г.неженен
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Здравейте!Казвам се Ангел Трифонов,от Пловдив,на 46г.,бивш офицер от артилерията,понастоящем- общински служител,женен,с едно момче на 20г.-студентче/което засега предпочита да лови "риби" с минижупи-ама младост,какво да го правиш/,предпочитам риболова на леко,но съм подготвен за всичко.Не обичам да ходя на платени водоеми,но през забраната се изкушавам понякога. Мисля,че това е достатъчно.
toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshko »

То е ясно, че е срамно да не се включиш в тази тема, ма кат чета само за бяла и спининг.

Тошко Атанасов от София, с Натали9 и Здравко5 и съпруга дето в неделя сутрин/тежък махмурлук/ ми готви шкембе, без майтап.

Всичко свързано с ядене и пиене, заведения в София и др. От скоро производител на бира.

ВАЖНО: Ако някой от колегите организира среща на форума бирата от нас.
:drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

Казвам се Валентин . На 30 години съм и се занимавам с компютри , мрежи и комуникации .
Работя в фирма "БЕЛЛА" - системен администратор. Хобитата ми са: Риболов (спининг) , рок музика и футбол.
С каквото мога да помогна ще помогна ... аиде и да се видим на по бира на събирането :)
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”