Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Презентация на съфорумниците
Модератор: dantho.mihov
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Презентация на съфорумниците
Здравствуите
Тихомир Петров на 32 г женен, с 1 дете на 4 год.много сладьк дано да наследи любовта кьм риболова.
не знам какво друго да кажа за себе си , много обичам да ходя за риба това е като секса
Освен риболова имам и професия.Занимавам се с дограма.
Развивам професията изцяло от позицията "от глада по силен няма "
иначе на сьрцето ми лежи спорта,наи вече волеибол.
Не за друго,просто имам 10 г. стаж в този спорт

Тихомир Петров на 32 г женен, с 1 дете на 4 год.много сладьк дано да наследи любовта кьм риболова.

не знам какво друго да кажа за себе си , много обичам да ходя за риба това е като секса

Освен риболова имам и професия.Занимавам се с дограма.
Развивам професията изцяло от позицията "от глада по силен няма "

Не за друго,просто имам 10 г. стаж в този спорт

Последно промяна от muerter на Нед Юни 14, 2009 1:36 am, променено общо 1 път.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- новобранец
Казвам се Здравко на 40 г. от 5 години работя в Театьр в София,преди това се занимавах с наливни вина женен с 2 деца. От 2 годишен бащами ме води на риба ка то пьрвият е Широка поляна ,той мие любим. Това е наслука на всички 

- Виктор71
- ще става разбирач
Казвам се Виктор от София на 37 ще стана на 25 м.имам едно прекрасно момиче на 3.5 и прекрасна жена . кволи не съм работил за толкова години . но вече си имам рибарски магазин . тва е от мене .от над 20 години ходя за риба .
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ЗА РИБОЛОВ...
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ЗА РИБОЛОВ...

Бъдете здрави за риболов
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Къде съм спал че не съм писал по темата.Страхил Балканджиев,44 годишен,живея от 1967г.във В.Търново,женен,имам едно момче на 18 години което нему се ходи за риба а виси само пред компа , професия мазен механик подръжка на металорежещи машини със ЦПУ,работя в частен сервиз и пътуваме нон стоп.Ако ви се счупи машина от този сорт аз съм насреща.Това че съм във форума издава хобито ми.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Много готина тема!Прегледах я старателно но никой не се доближава до това с което аз се занимавам!Казвам се Димитър на 24 години съм от град Батак! Завършил съм Пловдивската Духовна Семинария и Богословския факултет в град София специалност Теология.Щастливо женен съм за жена която ходи с мен за риба ! Ловя предимно пъстърва и всякаква речна риба!Ако мога да бъда с нещо полезен съм насреща!
- promi
- новобранец
- Обратна връзка:
Вевселин Господинов.
Одговорник производствено планиране, одговорник здравословни и безопасни условия на труд.Замесник началник цех за производство на метални изделия.
Одговорник производствено планиране, одговорник здравословни и безопасни условия на труд.Замесник началник цех за производство на метални изделия.
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
Казвам се Димитър, на 32г. от София. Ако сте собственик на една от следните марки автомобили аз съм вашия човек! Сл.тел.0896 887 945 

- Shiko
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте и от мен! Казвам се Жоро и работя във фирма за дигитална техника. На 27 год. съм и скоро ще ставам татко
! С Пабло сме роднини щото се зехме със сестра му! Пуша и пия от 10 години и се чуствам много добре!!! Айде пичове до скоро.

Който пие БИРА не умира !
Казвам се Павел на 39 г. Работя във ВиК водопроводчик ! Дунава е моята страст 

Не е важен улова ,а удоволствието...
Александър Георгиев,живея в София,иначе съм от Ямбол.
Професия - Клиничен и консултативен психолог,като в момента работя по посока придобиване на квалификация Когнитивно-поведенчески психотерапевт.Работил съм в сферата на разстройства на детското развитие,зависимости,тежка психопатология...
Хоби - риболов(разбира се),бридж,футбол,хубави вина
На 25г.неженен
Темата е страхотна,вярвам,че този сайт отдавна е надраснал онова ,за което е бил създаден(да обединява хора около риболова)и се е превърнал в нещо много повече.........
Професия - Клиничен и консултативен психолог,като в момента работя по посока придобиване на квалификация Когнитивно-поведенчески психотерапевт.Работил съм в сферата на разстройства на детското развитие,зависимости,тежка психопатология...
Хоби - риболов(разбира се),бридж,футбол,хубави вина
На 25г.неженен
Темата е страхотна,вярвам,че този сайт отдавна е надраснал онова ,за което е бил създаден(да обединява хора около риболова)и се е превърнал в нещо много повече.........
- pigov
- новобранец
Здравейте колеги, казвам се Владимир Пигов-Пигата или Пигов,на кои както му харесва.
На 21 години съм от Варна.Студент съм 3-та година във Варненски Свободен Университет, спец: Пожарна безопасност и защита на населението
.Завършил съм ДВГ в механотехникума във Варна.
Последните три години работя като главен администратор в едно хотелче в града.
Хобито ми е РИБОЛОВ
,компютри
(които има някакъв проблем с домашния сандък може да ме пита),коли(мога да намеря части за абсолютно всички модели на хюндай и да ги пратя по пощата
) .Обичам купони
и алкохол във всякакви количества
.
На 21 години съм от Варна.Студент съм 3-та година във Варненски Свободен Университет, спец: Пожарна безопасност и защита на населението

Последните три години работя като главен администратор в едно хотелче в града.
Хобито ми е РИБОЛОВ

И да паднем...и да бием...пак за риба ще отидем!
-
- ще става разбирач
Казвам се Ивайло Иванов
Професия - Икономист-спец.Счетоводство и контрол
Хоби - риболов,бридж,футбол
На 25г.неженен
Професия - Икономист-спец.Счетоводство и контрол
Хоби - риболов,бридж,футбол
На 25г.неженен
-
- ще става разбирач
Здравейте!Казвам се Ангел Трифонов,от Пловдив,на 46г.,бивш офицер от артилерията,понастоящем- общински служител,женен,с едно момче на 20г.-студентче/което засега предпочита да лови "риби" с минижупи-ама младост,какво да го правиш/,предпочитам риболова на леко,но съм подготвен за всичко.Не обичам да ходя на платени водоеми,но през забраната се изкушавам понякога. Мисля,че това е достатъчно.
То е ясно, че е срамно да не се включиш в тази тема, ма кат чета само за бяла и спининг.
Тошко Атанасов от София, с Натали9 и Здравко5 и съпруга дето в неделя сутрин/тежък махмурлук/ ми готви шкембе, без майтап.
Всичко свързано с ядене и пиене, заведения в София и др. От скоро производител на бира.
ВАЖНО: Ако някой от колегите организира среща на форума бирата от нас.

Тошко Атанасов от София, с Натали9 и Здравко5 и съпруга дето в неделя сутрин/тежък махмурлук/ ми готви шкембе, без майтап.
Всичко свързано с ядене и пиене, заведения в София и др. От скоро производител на бира.
ВАЖНО: Ако някой от колегите организира среща на форума бирата от нас.

Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Казвам се Валентин . На 30 години съм и се занимавам с компютри , мрежи и комуникации .
Работя в фирма "БЕЛЛА" - системен администратор. Хобитата ми са: Риболов (спининг) , рок музика и футбол.
С каквото мога да помогна ще помогна ... аиде и да се видим на по бира на събирането
Работя в фирма "БЕЛЛА" - системен администратор. Хобитата ми са: Риболов (спининг) , рок музика и футбол.
С каквото мога да помогна ще помогна ... аиде и да се видим на по бира на събирането

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!