яз.Искър,Струма,Лобош

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
karavelov
новобранец
новобранец

яз.Искър,Струма,Лобош

Мнение от karavelov »

В четвъртък към 16:00 бяхме на устието на яз.Искър,нивото е много ниско и от моста на Мечката до устието на язовира постоянно копаят и водата е като боза.Отврат :evil: Преспахме и от там на Струма,м/у Жабляно и Земен.Реката беше супер,обаче за цял ден и на другата сутрин КАПО!!!Пробвахме всякаква сръв и по всички законни методи за риболов :cry: Решихме че ниама смисъл да стоиме повече и се преместихме на Лобош,на понтоните имаше 10 ина човека и 15 мин. докато се чудехме къде да се настаниме извадиха 3-4 слънчевки.Много мразя слънчаците и затова се преместихме накрая на язовира където един асвалтов път влиза във водата /незнам как го наричат това место/.Аз бях с фидер колегата беше на плувка, след сериозно захранване за 4 часа НИЩО :evil: И така, не се ядосвам много защото хубаво мезе,скара и много добра кайсиева ракия /колегата я извади от някъде :shock: / не ни липсваха.
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: яз.Искър,Струма,Лобош

Мнение от Protos_Immortal »

E то сега след седмица дне зареди тия сланчаци ще се мята само на хяб и жито :( .Брато нз кво си правил ама на тва наистина му се вика капо (да не се засегнеш) .На Искър при Щъркелово пробва ли :?:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

karavelov написа:Много мразя слънчаците и затова се преместихме накрая на язовира където един асвалтов път влиза във водата /незнам как го наричат това место/
Ако имаш предвид в посока София,това място е Радибош,щом сте дошли от понтоните,но то е към началото на язовира. Сигурно пак няма табела на пътя.Но още му е рано на Лобош,сега може би по реката преди язовира.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

Привечер комшията се прибра от Щъркела.Излезли са хубави уклеи.Утре смятам да се пробвам.Не съм сигурен дали ми трябва винетка до там?
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Митко , не е Радибош , това , за което колегата говори е Ковачевския залив , пада се от лявo по посока понтоните или в дясно по посока Ковачевци и наистина е КРАЯ на язовира , погледнато от пътя , а Радибош както и да го гледаш не е края на язовира , нито началото :wink: . Там рибата е само през забраната , за жалост , а местата са много хубави :(
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
zinkpower
новобранец
новобранец

Мнение от zinkpower »

Ако асфалтовия път е преди да се влезе в с.Ковачевци ,пътувайки от понтоните за София,то мястото е вливането на р.Светля в Лобош.Местноста се нарича ,,Мостище'' от местните.Иначе на Лобош няма смисъл сега.Май че рибата е тръгнала по Струма.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Точно за това място говоря :wink:
Аватар
karavelov
новобранец
новобранец

Мнение от karavelov »

Пробвах по Струма от Лобош почти до Земен на всичко каквото се сетих :roll: А на Щъркела не съм пробвал ама уклей не ми се ловеше :? А до Щъркела трябва винетка
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

fish slavi написа:Привечер комшията се прибра от Щъркела.Излезли са хубави уклеи.Утре смятам да се пробвам.Не съм сигурен дали ми трябва винетка до там?
Трябва ти винетка.И пиши като се върнеш.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

nikejo написа:Митко , не е Радибош , това , за което колегата говори е Ковачевския залив , пада се от лявo по посока понтоните или в дясно по посока Ковачевци и наистина е КРАЯ на язовира , погледнато от пътя , а Радибош както и да го гледаш не е края на язовира , нито началото .
Така е,това място го прескочих преди Радибош.Но,това е края на Ковачевския ръкав,края на язовира е стената :wink: Ковачевския ръкав и скалата са почти средата на язовира.А Радибош си е в началото ,както и да го погледнеш.В ляво от пътя ,пред острова е потопено селото/Пчелинци,на времето стоеше кръчмата половината във водата,но падна/и от училището където правеха събора почваше язовира/устието/.Друг е въпроса,че през годините се затлачи и обрасна с шавар,а реката се разля и имаш чувството че е още на горе язовира.Но това не е проблем,важното е да тръгне рибата :wink: Бях го отписал заради тези арендатори,но тази година го възтановявам,тъкмо ще нагледам и имота в Радибош :)
За Искъра е така,вчера донесоха една кофичка уклей ,утре пак ще ходят мойте хора.А някой ще работиме :evil:
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мите , май аз ще съм първия , който ще ти каже , може би лошата новина :evil: ivkata от форума е ходил на Радибош , а и от още няколко човека чух , ама незнам дали е истина. На Радибош някакъв си бил купил имот и сега строи и щял да загражда с огради и евентуално ще загради и пътя , който води до язовира , за да не му се минава през местото :evil: Писах на ИАРА - Перник , но още нямам отговор. Но има и обнадеждаваща новина - един познат е бил минала седмица и работниците там са му казали , ме няма да се загражда пътя - какво ще стае е въпрос на време , но дано не се преебът нещата , щото ще трябва да си правиме "черен път" през поляните :evil:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

И аз чух ,че Тодор Батков шефа на Левски изкупува земи в цялия район,а преди години почнаха една вила над заливчето на Радибош/не съм ходил ,дали са я направили/,та казваха че била негова.Дано не стане ,да затворят пътя,но от тия всичко може да се очаква.А той на времето си беше черен и е страшена работа като завали.Какво бутане е било.Та ,ако трябва да се прави пак черен път ,ще е ужас,земята е толкова лигава ,завали ли и си стойме там и :drinkers: :drinkers: докато исъхне.
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Има малка вила , подобна на бунгало , незнам на кой е и за какво е , ама :axe: Ей ние през бариерата на Студена почнахме да минаваме , една ограда или телена мрежа ли ще ни спре :lol: Надявам се да не стана така , щото верно ще е кофти по това изнанагорно да се минава по черния път при дъжд. Аз мисля да ходя на там след 8-10 дни , така че после ще пиша ако имам накяква информация :wink:
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

nikejo написа:Мите , май аз ще съм първия , който ще ти каже , може би лошата новина :evil: ivkata от форума е ходил на Радибош , а и от още няколко човека чух , ама незнам дали е истина. На Радибош някакъв си бил купил имот и сега строи и щял да загражда с огради и евентуално ще загради и пътя , който води до язовира , за да не му се минава през местото :evil: Писах на ИАРА - Перник , но още нямам отговор. Но има и обнадеждаваща новина - един познат е бил минала седмица и работниците там са му казали , ме няма да се загражда пътя - какво ще стае е въпрос на време , но дано не се преебът нещата , щото ще трябва да си правиме "черен път" през поляните :evil:

Нали знаеш къде е рибата сега на Лобош :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

И днес на Лобош е същата работа. За два часа на понтоните само една баба и десетина слънчака.
Оттам се метнахме на Студена, излиза прилично уклей, народ като на панаир, но вятъра е ураганен и ти измъква въдицата от ръцете. Това, както и това , че рибите се влияят страшно много от захранката и требе да фъргаш на всяко мятане ни отказа от риболова.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”