РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА

Мнение от dimi »

A Павле не те разбрах
RibaRiA написа:знаеш ли примерно колко е разстоянието от Тошков чарк до Златна Панега
от Тошков чарк ли взимате пъстърва за зарибяване?
zlak
новобранец
новобранец

Мнение от zlak »

RibaRiA написа: След състезанието при Табака(същият ден бях на работа),на сутринта се спуснах от ВЕЦ-а-до кръчмата и при толкова бистрата вода на воблер не се показа нито една пъстърва.На връщане до ВЕЦ-а на малка рибка също не се показа нито една пъстърва.А бъди сигурен,че в тази отсечка знам къде се спотайват и старите риби.
А на моста при разклона за с.Тодоричене на другият ден(след състезанието) мой познат беше уловил(от моста до перилото) 5 пъстърви.За там ми е инфото,че е преграждано за състезателите,но е възможно(както и ти казваш) да не е вярна.
Здрасти Рибаря,
Бъди сигурен че никога и по никакъв повод някой от клуб Стари Видри няма да прегради реката , за да излови рибата. При всяко едно състезание остава много риба в реката , но бедата е в това че информацията за зарибяването стига до неподходящи хора които дават мило и драго да изловят всичко. Последния път имаше две-три коли с рибари от Плевен , които трескаво ни питаха директно къде е зарибявано. Рибата която се пуска в никакъв случай не може да се излови , защото както знаеш пъстървата е предпазлива риба , та дори и тази от рибарник.
И накрая : когато се провежда състезание в регламента се забранява взимането на балканска пъстърва за да не се нарушава екологичното равновесие. А това че не си уловил риба на другия ден след състезанието може да се дължи на съвсем различни фактори.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

dimi написа:A Павле не те разбрах от Тошков чарк ли взимате пъстърва за зарибяване?
Балканката да ! Ако знаеш развъдник на балканка в района нищо против да го кажеш инак американката за състезанията си я взимаме от Рибена :wink:

Рибаря , не вярвай на тез информации със заграждането , такова нещо никога не е имало ! Виж , това че след всяко наше състезание няма и педя място по реката от основно местни колеги е друг въпрос ама това няма как да се избегне !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Не не знам развъдник на балканка в местността освен Тошков чарк всъщност може и да има ама Николай си отглежда най добре рибата.Аз имах друго предвид като идете да я взимате много да внимавате с един от ловните там пише актове само като те види с маскировъчна шапка.Много е лют та да знаете де!
Поздрави!
Аватар
L I S
новобранец
новобранец

Мнение от L I S »

zlak написа:
L I S написа:.....Лично аз съм видял човек от вашият клуб как е хванал и изпържил десетки маломерни пъстърви за сега няма да назова името му но за сега ....
Силно се съмнявам в достоверността на думите на LIS. Ако имеше нещо такова досега да го е казал. Според мен това си е чиста форма клевета.
Всички знаем историята за мнимата сестра-курва...
Злакчо и да кажа кой е няма с какво да подплатя че е вярно в момента но ще му дойде времето ще падне и някоя видра в капана и тогава ще видим дали не е истина иначе нямам нищо против клуба на "стари видри "има стабилни пичове но не всички са светци на всеки риболовец му се е случвало да пребере някоя маломерна риба .Каквото и да си говорим в реките маломерните риби са 90% това ти го знаеш много добре понеже посещаваш водоемите в Баташкия район аз те познавам и ако се засечем по тези места за риба ще видим кой е хванал повече маломерни който е с по малко печели .А ти членуваш ли в този клуб.Наслука
На който му върви в риболова не му върви в любовта
zlak
новобранец
новобранец

Мнение от zlak »

Членувам , където си искам.
Из баташкия регион ходя рядко.
Маломерки не взимам :!:
Наслука и на теб!
Заключено

Обратно към “Риболов на хищници”