Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА
Модератор: sapuna
Re: РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА
A Павле не те разбрах
от Тошков чарк ли взимате пъстърва за зарибяване?RibaRiA написа:знаеш ли примерно колко е разстоянието от Тошков чарк до Златна Панега
Здрасти Рибаря,RibaRiA написа: След състезанието при Табака(същият ден бях на работа),на сутринта се спуснах от ВЕЦ-а-до кръчмата и при толкова бистрата вода на воблер не се показа нито една пъстърва.На връщане до ВЕЦ-а на малка рибка също не се показа нито една пъстърва.А бъди сигурен,че в тази отсечка знам къде се спотайват и старите риби.
А на моста при разклона за с.Тодоричене на другият ден(след състезанието) мой познат беше уловил(от моста до перилото) 5 пъстърви.За там ми е инфото,че е преграждано за състезателите,но е възможно(както и ти казваш) да не е вярна.
Бъди сигурен че никога и по никакъв повод някой от клуб Стари Видри няма да прегради реката , за да излови рибата. При всяко едно състезание остава много риба в реката , но бедата е в това че информацията за зарибяването стига до неподходящи хора които дават мило и драго да изловят всичко. Последния път имаше две-три коли с рибари от Плевен , които трескаво ни питаха директно къде е зарибявано. Рибата която се пуска в никакъв случай не може да се излови , защото както знаеш пъстървата е предпазлива риба , та дори и тази от рибарник.
И накрая : когато се провежда състезание в регламента се забранява взимането на балканска пъстърва за да не се нарушава екологичното равновесие. А това че не си уловил риба на другия ден след състезанието може да се дължи на съвсем различни фактори.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Балканката да ! Ако знаеш развъдник на балканка в района нищо против да го кажеш инак американката за състезанията си я взимаме от Рибенаdimi написа:A Павле не те разбрах от Тошков чарк ли взимате пъстърва за зарибяване?

Рибаря , не вярвай на тез информации със заграждането , такова нещо никога не е имало ! Виж , това че след всяко наше състезание няма и педя място по реката от основно местни колеги е друг въпрос ама това няма как да се избегне !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Не не знам развъдник на балканка в местността освен Тошков чарк всъщност може и да има ама Николай си отглежда най добре рибата.Аз имах друго предвид като идете да я взимате много да внимавате с един от ловните там пише актове само като те види с маскировъчна шапка.Много е лют та да знаете де!
Поздрави!
Поздрави!
Злакчо и да кажа кой е няма с какво да подплатя че е вярно в момента но ще му дойде времето ще падне и някоя видра в капана и тогава ще видим дали не е истина иначе нямам нищо против клуба на "стари видри "има стабилни пичове но не всички са светци на всеки риболовец му се е случвало да пребере някоя маломерна риба .Каквото и да си говорим в реките маломерните риби са 90% това ти го знаеш много добре понеже посещаваш водоемите в Баташкия район аз те познавам и ако се засечем по тези места за риба ще видим кой е хванал повече маломерни който е с по малко печели .А ти членуваш ли в този клуб.Наслукаzlak написа:Силно се съмнявам в достоверността на думите на LIS. Ако имеше нещо такова досега да го е казал. Според мен това си е чиста форма клевета.L I S написа:.....Лично аз съм видял човек от вашият клуб как е хванал и изпържил десетки маломерни пъстърви за сега няма да назова името му но за сега ....
Всички знаем историята за мнимата сестра-курва...
На който му върви в риболова не му върви в любовта
Членувам , където си искам.
Из баташкия регион ходя рядко.
Маломерки не взимам
Наслука и на теб!
Из баташкия регион ходя рядко.
Маломерки не взимам

Наслука и на теб!