Един неприятен, за мен, софийски магазин

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Един неприятен, за мен, софийски магазин

Мнение от maycal »

Това е магазинът "Майсторски риболов" срещу "Пирогов", или по-точно: дискотеката "Майсторски риболов"-почти винаги там гърми страшно музика, която травмира, пречи човек да се съсредоточи, да прави преценки, да избира... :evil: Поне преди време, част от персонала се състоеше от арогантни и нелюбезни простаци, някои от които изглежда изпитваха почти презрение и отвращение, към простата ми и обикновена молба-ако може малко да намалят музиката-отказаха, и на въпроса ми "защо?", един от тях ми обясни, че нямало закон, който да забранява да се пускала силно музика в магазини, т.е не правели нищо нередно, защото си били на своя територия (а всъщност това е обществена територия-магазин, макар и частна собственост!) и могли да си правят каквото искат.В никой друг софийски магазин я няма тази простащина, никъде не гърми винаги така силно музика!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: Един неприятен, за мен, софийски магазин

Мнение от barutchiata © »

Бате, ти защо не потърси собственика?
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

barutchiata написа:Бате, ти защо не потърси собственика?
Нямаше го, а те дори казаха, че той им бил "наредил" музиката да била силно пусната....!? :o

Знае ли човек, някои търговци всъщност разчитат, изглежда, на това като има силна музика, купувача да се "въодушеви", да му се вдигне настроението, да ме падне критичността, и да накупува и неща, които в спокойна обстановка не би купил :o !
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Ами като намериш собственника и му кажеш , че няма да стъпиш там повече заради силната музика ша видиш как ша реагира . :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

От същия магазин си купих карбонови телескопи Linea Effe Fury уж изработени в Италия да ама едно шаранче няма и 2кила го строши на 3места бахти и карбона. :twisted: :twisted:
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

гнИвайло Христов явно не му пука много за действията на персонала в прословутия магазин с/у Пирогов.Беспорен факт е обаче че вкарва и някои доста интересни неща! :D
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Поборников написа:От същия магазин си купих карбонови телескопи Linea Effe Fury уж изработени в Италия да ама едно шаранче няма и 2кила го строши на 3места бахти и карбона. :twisted: :twisted:
Поборников,може пък туй шаранче да е нещо по-яко и тренирано...таковата :lol: :wink:
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

riibok написа:
Поборников написа:От същия магазин си купих карбонови телескопи Linea Effe Fury уж изработени в Италия да ама едно шаранче няма и 2кила го строши на 3места бахти и карбона. :twisted: :twisted:
Поборников,може пък туй шаранче да е нещо по-яко и тренирано...таковата :lol: :wink:
Ама аз съм си виновен от къде на къде карбонов телескоп ще струва 19лв.ама се набутах та купих 3 сега имам 2 здрави да ловя само слънчаци с тях.
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Недей така... самообвиняващо се,някак,ами нормално си е мисля-за 19 лв.да не устоиш на цената :lol: И на мен ми се е случвало и сигурно ще продължава да ми се случва.Хора сме все-пак :lol:
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Иван Григоров
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иван Григоров »

Ама що изобщо ходиш там?Като нямат уважение към хората който правят оборот :x има и други магазини и то по добре заредени :D
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

На мен пък магазина не ми е направил лошо впечатление,даже напротив,веднъж присъствах на една случка-дойде един да търси мрежа и за малко му се размина да не си тръгне ошамарен от пичовете зад щанда....не съм забелязал музиката да е силна,но пък аз предварително знам какво трябва да взема-отивам,взимам,плащам и тръгвам.Не взимам от там такъми защото са ми скъпи и за това не се размотавам да разглеждам...А ти колега щом от една музика толкова се разсейваш че забравяш за какво си влезнал в магазина не обвинявай продавачите,не те са дошли при теб...ти си отишъл при тях!!!
Изображение
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Не си разбрал:

Мнение от maycal »

Не е толкова въпросът, че ме разсейва, а че ме травмира физически)!
В отговор на :
"......не обвинявай продавачите,не те са дошли при теб...ти си отишъл при тях!!!" :

Първо, ти случайно да си чувал, че силният шум е един от най-вредните и увреждащи фактори в съвременният живот-заема едно от челните места в класацията! Елементарна проява на култура и нехулиганство е да намалиш много силно пусната музика на място, което не е дискотека! А ако някой има омраза към хора, които нямат неговия висок праг на поносимост (огрубялост!), просто трябва да се промени и поне малко да се съобразява!
Второ, ти как би се чувствал, ако отидеш за риба на неголям платен водоем, примерно, и наемателите го огласят като дискотека (принципно, това е почти същото като в магазина!)? Ако и сега напишеш нелепост, че всеки арендатор на водоем (в дадения въображаем пример)има право да го проглуши, и че ти си отишъл там, а не той (арендаторът) е дошъл при теб, ще си помисля, че с такива хора като теб в България ще продължава да се живее не особено приятно! :evil: Убеден съм, обаче, че няма да постъпиш така-да имаш същото несъответно мнение като в горния ти постинг, защото считам, че няма начин истинската ти интелигентност да не е на висота! :) !

ПП. Възможно е понякога и продавачите да не издържат на постоянната висока музика, макар, че са и свикнали, и им е станала като наркотик, и да я намалят понякога-т.е. някой може да е бил в магазина в момент ,когато музиката не е била так силна, и да не се е впечатлил!? :(
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Не си разбрал:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

maycal написа:Не е толкова въпросът, че ме разсейва, а че ме травмира физически)!
Първо, ти случайно да си чувал, че силният шум е един от най-вредните и увреждащи фактори в съвременният живот-заема едно от челните места в класацията :(

ти па кво толкова си се вьрзал за такива космически глупости? :shock: колкото хора-толкова ИСТИНИ...голяма работа-плюй на всичко и бегом-всеки влак си има пьтници :D мен целия ЖИВОТ ме ТРАВМИРА не само физически,ами и психически-даже ТИ СЕГА МЕ ТРАВМИРАШ,че се травмираш от толкова малко нещо,па аз от толкова нещА :D :D :D 98% от ежедневието не мога да ги понасям,харесвам само детето си,любовта и природата(но без комарите :D ) и само те ми носят положителни емоции,ама малко-в повечето случаи на 98 % и ТЕ МЕ ДРАЗНЯТ :D :D :D детето винаги ще те ядоса,любовта винаги или ше свьрши,или ще се изроди в тормоз,а в природата..кьдето и да идеш все ще се намерят КОМАРИ да те дразнят :D :D :D бати пича..как ти завиждам :drinkers: :drinkers:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

:) :oops: :) :D
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

Вярно, да ти имам проблемите :o
Не че не трябва да се бориш срещу нещо, което ти се струва нередно.

Ама 5 кила е абсолютно прав.
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”