Един неприятен, за мен, софийски магазин

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Re: Един неприятен, за мен, софийски магазин

Мнение от Димо Генчев »

Вярно, да ти имам проблемите :o
Не че не трябва да се бориш срещу нещо, което ти се струва нередно.

Ама 5 кила е абсолютно прав.
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Аз пък на няколко пъти съм ходил там и неми е направило впечатление музиката да е надънена :smt102 ,а относно ментетата то пък къде ли ги няма. :wink:
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Пич,що се нервиш излишно :idea: Ивайло е много свясно момче и съм сигурен ,че ако споделиш виждането си и проведете кратък разговор ,сега нямаше да обсъждаме това :wink: А да не говорим ,че вече можеше и да имаш и членска карта на магазина :lol:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Re: Не си разбрал:

Мнение от CERRUTI »

maycal написа:Първо, ти случайно да си чувал, че силният шум е един от най-вредните и увреждащи фактори в съвременният живот-заема едно от челните места в класацията!
Ами мога да ти кажа че съм доста наясно с тази тема защото по образование съм музикант и знам какво е звук,тон,шум и мога само да кажа че музиката не е шум,за справка има един учебник "Елементарна теория на музиката"
maycal написа: Второ, ти как би се чувствал, ако отидеш за риба на неголям платен водоем, примерно, и наемателите го огласят като дискотека (принципно, това е почти същото като в магазина!)? Ако и сега напишеш нелепост, че всеки арендатор на водоем (в дадения въображаем пример)има право да го проглуши, и че ти си отишъл там, а не той (арендаторът) е дошъл при теб, ще си помисля, че с такива хора като теб в България ще продължава да се живее не особено приятно!
Колега даваш малко неадекватни примери...защото магазин с музика е доста по срещана комбинация от колкото водоем с музика(макар че и това се среща)на рибата като и пречи музиката не кълве,на теб като ти пречи музиката не купувай..... :idea:
maycal написа::evil: Убеден съм, обаче, че няма да постъпиш така-да имаш същото несъответно мнение като в горния ти постинг, защото считам, че няма начин истинската ти интелигентност да не е на висота! :) !
ПП. Възможно е понякога и продавачите да не издържат на постоянната висока музика, макар, че са и свикнали, и им е станала като наркотик, и да я намалят понякога-т.е. някой може да е бил в магазина в момент ,когато музиката не е била так силна, и да не се е впечатлил!? :(
Колега няма смисъл да водиме безмислени спорове но не е това начина да правиш антиреклама на магазина ти го изкара един музикален холкост....че ти си отишал да им дадеш пари а те ти скъсяват живота,в заключение ще ти кажа бъди спокоен музиката не е вреден шум,аз не съм чул някой да е умрял от дискотечна музика камоли от магазинерска :)
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе я спрете с тая глупост,че продьлжавате да ме ТРАВМИРАТЕ :D :wink: :evil:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Що въобще ли да чета глупости :finga: В магазина освен , че се предлага нормално риболовно оборудване , издават и рибарски билети , нещо което е голямо улеснение . И друго ...когато понечих да си купувам една макара на Корморан , която много ми хареса , от персонала ми зададоха въпроса : За какво ще я ползвате ? ... Ами за риболов с бомбарда на морето или за спининг по Дунава :shock: Отговорът беше следния : Тази макара не е предназначена за този метод на риболов - изчакайте до сряда ,тогава ще имате избор :!: Не им правя реклама , но постъпиха коректно ! :D ...още повече , че там "идиотите" ги разпознават от пръв поглед :oops: :D :D :D
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Trias написа:Ами за риболов с бомбарда на морето или за спининг по Дунава D
...............

отговора ти е крайно неадекватен,но това няма значение..не се заяждам,па си ми и симпатяга-нищо лично,да знайш-пих бая и вече не се трае-с неколко изречения искам да обясня кьв изобщо е проблема:проблема в цяла Бьлгария е,че не могат да работят-аз и друг пьт сьм казвал за това..и проблема не е на тьпаците,които не го могат-те не са виновни-никой не им е казал как става!!проблема е на хората,дето ги оставят там да се усират и по тоя начин преебават себе си!!мисли ли някой,че това разочаровано момче ще стьпи там друг пьт?аз лично-НЕ мисля.тоя магазин,за който говорите не е лош и има бая работи,които не се намират на други места-ама аз така си мисля-да,ест,ако някой ме ядоса там нема да стьпя ест-ей в това е разковничето-СЬРВИЗ се казва...СЬРВИЗ...демек начин на обслужване..това,дето го няма да не си мислите,че е само еди кьде си?всички знаем киселите мутри на сервитьорки и пр...ми как да еба да му оставиш бакшиш,като идва да ти трьшка по масата и пр...аз ако сьм-БЕЖ!!!!кога се научат в бг на сьрвиз и обноски,тоогава ще се получат нещата-това и лапландеца го знае :D :D вьпреки,че той не се е научил на някои работи :wink: дали на некой му пука за двайсе-педесе стотинки в повече дето ще ги даде нам кьде си спрямо нам кьде си,ама там ще си поговори,че се почувства пич,ще получи ИНФОРМАЦИЯ...и на мен ми е тьжно,че се преебах в бизнеса с минетите,ама кво да правя :D :D думата и производните и са СЬРВИЗ-другото са глупости-ще дойде видьовден и нещата ще се оправят-засега...така ще е .разбирате ме надявам се?
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

5кила написа:
Trias написа:Ами за риболов с бомбарда на морето или за спининг по Дунава D
...............

отговора ти е крайно неадекватен,но това няма значение..не се заяждам,па си ми и симпатяга-нищо лично,да знайш-пих бая и вече не се трае.....надявам се?
:rolleyes: :axe: Разбирам :smt017 да махна "кавичките " значи а ? ! :twisted: :idea: :D :D :D
Troli

Мнение от Troli »

Браво,много готина темичка се е получила! :D Майкал е мек,а 5 кила твърд! :D :D :D Аз си харесах пръчка от този магазин и си я купих.Изобщо не ми дремеше,дали е имало музика или некви други пречки.Ербап-мъж,не писка! :wink: Това е извода! :D
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

я,триас бил шегаджия :D шегата е сполучлива и оригинална :!: :drinkers: а относно диалозите...месар на пенсионерка през90г-като нема кво да ядете-от куро че ми ядете :D :D :D но комент..много още мога да цитирам,ама това е универсално за всички ситуации :D има и друго интересно наблюдение от моя страна-чини ми се май,че тоя вид хм..ОБНОСКИ са характерни главно за софия,бургас,варна и плевен...не знам на какво се дьлжи,но такива са ми наблюденията :roll: главно за софия!!!миналата година напр. бях за 10тина дена в русе и се потресох от няколко неща-сега ще преразкажа:
1.случка-купувам си некви пиенета и яденета от магазина в блока,плащам,качвам се и установявам,че сьм изльган в сметката с едни цигари..моментално почвам да разсьждавам по софийски-аз са ще им еба майката,кой не крадне некоя консерва следващия пьт-да не сьм аз :D :D :D отивам след ТРИ ДЕНА,настроен за мьст и още с влизането,човека ми вика-бе станала е грешка оня ден-без да искам сьм ви чукнал 2,60( :shock: ) в повече-да ви ги вьрна ли или да ги приспадна направо,ако ще пазарувате нещо :shock: при това ме е виждал 2 пьти...аз застинах,онемях и за малко да се разрева от умиление.тогава именно заподозрях,че в русе витае нещо неземно,нещо,с което не сьм се сбльскал до сега и започнах внимателно да се оглеждам за други СТИГМИ :D :D те не закьсняха-още на влизане в града ми направи впечатление,че нещо ме дразни,нещо не е наред,ама за момента беше само периферно чувство и чак след случка 1.,като се вгледах рабрах какво е,а именно:всички коли карат внимателно,спазват ограниченията,дават си предимство,спират на пешеходна пьтека и пр :shock: :shock: как па ведньж някой не ме задмина одясно,как па не видях един да мине на червено и най невероятното-как па за 10 дена сьм псувал максимум 2 пьти :shock: :D :D аз,в софия почвам да псувам още на влизане в колата :D :D и следва:
2.сучка-влизам в роболовния магазин(не споменавам кой точно нарочно)-има 6-7 човека и некоко румьнци(ама тех не ги броим) и плахо питам едно момиче,че понеже за прьв пьт сьм тук-вьзможно ли е да ми каже с една две думи кьде да сляза по реката..собственика продаваше една прьчка в момента,дочу ми явно вьпроса,разбра,че не сьм оттам и двамата с КЛИЕНТА моментално заебаха пазарлька и се нахвьрлиха да ми обясняват :shock: :shock: другите хора сьщо...почуствах се като алиса в страната на чудесата(не е по темата,но някой знае ли дали е вярно,че луис карол бил педофил? :D ) и чак ми стана неудобно,почнах да отстьпвам,а те едва ли не не ме пускат :D :D за десет минути тия хора едва ли не ми начертаха карта с подходящите места чак до гюргево,подходящи захранки,стрьв и пр,а аз ВЕЧЕ си бях купил кутия червеи и пакет захранка за фидер-демек не,че някой е очаквал да изкупим половината магазин,та заради това да ми се мазни(още едно типично софииско разсьждение) :D и се прехвьрлям кьм :
3.случка-слизам аз под моста на реката...панаир :D осеяно с дьнни,мамата си ебало :wink: мдааа,викам си,фащам си багажчето и едно фидерче,набелязвам си едно местенце-малко нахалничко,но кво да правя и почвам да разпьвам..до мен имаше двама човека,единия ме загледа и трьгна кьм мен...аз, сьответно железен вьзпитаник на струмско/искьрските свади( :D )монентално настрьхвам и мозька ми почва да бльска псувни от сорта "кво искаш па ти,разпьнал си тука 20 прьчки,я си еби майката "...и пр :D :D тькмо да го нахраня и човека ми казва "колега(даже не брато или пич ) тука,дето си застанал явно има довлечено дьрво,защото ние хвьрляхме сутрината,ама скьсахме доста..ако искаш-ей тея момчета до нас сега си трьгват,изчакай 5 минути и застани от горната ни страна-там е чисто и по кьлве" :shock: :shock: толкова зьл и прост се почуствах,че ми идеше да се метнем у дьрвото,да се оплетем и да се удавим :D :D :oops: благодарих им,попитах искат ли по бира(не искаха) и застанах на местото..метнах си фидерчето,заковах две сабици(не кьлвеше грам,ама са....ученото си е учено :wink: )и човека от другата ми страна дойде и се заговори с мен...нема и 5 минути и ми вика "аз сега сьм в отпуск-искаш ли утре да ходим еди кьде си на риба :shock: аз сьм на едни кораби-ако искаш,даже може да се качим на кораба да метаме-там има доста щука" :shock: на мен вече в много ми дойде за тоя ден( :D :D :D :D )разменихме си телефоните и верно-на другия ден отидохме и разцепихме платиките....
такива ми ти работи-после,като споделих с един приятел,той ми разказа,че били с негов колега в русе нещо по работа за няколко дена,оня си загубил телефона и авера ми му казал-бе я вземи звьнни-не,че има смисьл,ама за всеки случай :D оня верно звьннал,дигнала неква жена и казала "тел ви се намира в еди кой си магазин,една жена сутринта го донесе-елате да си го вземете" :shock: :shock: и знаете ли?ПОВЯРВАХ му :!:
бати рекламата направих на град русе,да не говорим,още колко неща свестни ми се случиха и по крьчми и пр. :D :D ама,да така си беше-сьс всичкото това исках да обясня подробно какво е СЬРВИЗ и мисля,че е точно по темата.надявам се да ви е било забавно и главно -ПОУЧИТЕЛНО :D :D евала русенлии,пичове и пички сте от класа. :idea: по принцип,такова радушно,гостоприемно и приветливо отношение е характерно за малките села..в голям град-за прьв пьт го виждам..ест има тьпаци-както насякьде,но като цяло :shock: лошо впечатление обаче ми направи,че това е най издраскания с шпрейове град в цяла бьлгария :D :D :D нема трафопост или сграда,дето да не са омацани с разни надписи-загледайте се :D :D :Dединственния русенлия,дето ама грам не се разбираме е моята любима-бати колко тьжно е това :oops: наслука на всички
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

Не ми се пишеше в тази тема, но смятам, че нападате колегата maycal без основание. Магазина е добър, Ивайло Христов е голям пич, но явно не е случил на персонал. Съвсем скоро посетих този магазин, тъй като търсех нещо по-специално което не успях да открия в тези от които пазарувам обикновено. Влизам значи в обекта и питам съвсем културно дали разполагат с това което търся, а не'къв чико почва да ми се прави на интересен и да ми задава съвсем неадекватни въпроси. Някой умник по-горе е написал "там "идиотите" ги разпознават от пръв поглед", но аз въобще не се смятам за такъв. Не може някакви момченца, които не са ми нито на положението, нито на състоянието, да се държат с мене като с "идиот", пък дори да съм такъв. Тяхната работа е да ме обслужат подобаващо, да обесняват и разясняват на клиентите, а когато някой от тях поиска да намалят музиката, да го направят моментално. Колегата е напълно прав и това че се "връзва" е напълно нармално. Крайно време е всички ние да се научиме да изискваме добро обслужване, когато даваме парите си.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Темата хем я бива хем е кофти :roll: Зависи от гледната точка :roll: Всеки има право на личен избор... Както съм казвал и друг път, пазарувам само в два магазита в София и то са такива в които могат да ми отговарят компетентно по въпроси, които не разбирам и искам да получа адекватна информация :roll: Музиката е спорен момент..... Тя повишава адреналина и въздейства на клиента да повиши някои притапени сетива. Когато обсъждаме стоката между колеги риболовци, които сме в магазина предпочитам да я има за да не ме слушат продавачите и да изпадаме в излишни спорове :roll: За силата на звука прекаленото... дразни :roll: Пък и какво хора разни... характери разни.... магазини разни... пазара е свободен..... :roll: Даже си мисля, че "тази анти реклама" ще подейства обратно... много народ дето не посещава магазина ще реши да иди да види кво толкова се раздува :lol:
:smt017 Сега си мисля, че и хората в магазина четът форума..... Нека да отговорят на maycal и да има мир :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

AL KAPONE написа: Сега си мисля, че и хората в магазина четът форума..... :roll:
Не мисля те са в други форуми :wink: .
Никога на колене пред когото и да е.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”