Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Генерална репетиция!!!
Модератор: dantho.mihov
Генерална репетиция!!!
Тоя нашия Ивак кат неще да пуска темата за НС-3
рекох си ей тука да си побъбрим малко,че тва не се трай
лягам ставам,работата не ми върви само за това мисля,кво ша кажете ей тука да разпуснем малко кой каво си мисли и с какво ще изненада останалите,какви мечти има за срещата и каквото ви дойде на акъла.....

Re: Генерална репетиция!!!
Най-голямата атракция ще е с мен и Митев,но за сега ще я запазя в тайта
само си пригответе по тричивта гащи и фотоапарати за най смешните снимки за риболовната ви история

ivo75 написа:Той Ивака нещо са загуби .Сигурно учиза изпити
Абе идва чат пат кат на стара баба мензиса

-
- кандидат преподавател
Етого чете човека чете

За мене голяма атракция ще е да гледам как колегата Делев ще разпъва: стойки, въдици, сигнализатори, обтегачи и другите му там шаранджийски пинизи! За шоуто с неговата "лодка" за нанасяне положението е ясно. Пък, ако ми хареса, може и аз да стана шаранист!
-
- кандидат преподавател
Както каза бат Неделчо атракция ша има .Така ,че трябва яка подготовка
.Много тренировки преди срещата ша трябат.

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- фен клуб-скобар
И аз ще послушам Бат Неделчо и ще взема апарата и камерата и току виж от цапалкаджия стана подпален
шаранист.
шаранист.
-
- фен клуб-скобар
Marco Polo написа:Ще ви скъсам трътките, да знаете!![]()
Връзвам на Прасето една котва отзад и минавам успоредно на брега на 50 метра, по два пъти на ден - да ви видя колко можете да стреляте!![]()
Поне ще е весело!
Колко е яко "прасето" колко съчми може да носи

-
- и господ не е толокова добър
Хубави хора да не им го извадиш.
Това е национална среща,костюм вратовръзка,какви са тези смехурии дето ще прави Неделчууту.Шаранист такъв 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Nedeltcho Delev написа:Най-голямата атракция ще е с мен и Митев,но за сега ще я запазя в тайтасамо си пригответе по тричивта гащи и фотоапарати за най смешните снимки за риболовната ви история
![]()
![]()
Ей те тука ще ви заковем всите, ако знаете кво сме замислили с бате ви Ниделчо.........

imitev72 написа:Ей те тука ще ви заковем всите, ако знаете кво сме замислили с бате ви Ниделчо.........![]()
![]()

Успокоява ме факта, че и двамата сте женени, ама знае ли човек!? То не беха подаръци, жестове, благодарности ...!
imitev72 написа:Nedeltcho Delev написа:Най-голямата атракция ще е с мен и Митев,но за сега ще я запазя в тайтасамо си пригответе по тричивта гащи и фотоапарати за най смешните снимки за риболовната ви история
![]()
![]()
Ей те тука ще ви заковем всите, ако знаете кво сме замислили с бате ви Ниделчо.........![]()
![]()
Митев освен програмата да вземем и бална вечер да им спретнем на костюмарите

Dedy написа:imitev72 написа:Ей те тука ще ви заковем всите, ако знаете кво сме замислили с бате ви Ниделчо.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Успокоява ме факта, че и двамата сте женени, ама знае ли човек!? То не беха подаръци, жестове, благодарности ...!
Обичаме се бе Деди,обича ме се

Nedeltcho Delev написа:Обичаме се бе Деди,обича ме се![]()
![]()
нали искаме в една и съща свиркаджийска фирма да работим
![]()
![]()
![]()

То е ясно, че се обичате! То и аз ви обичам, и 5кила го обичам, та може и мене да ме включите в шоуто, ако е на любовна теметика!