Какво е положението около Хасково?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

piso
новобранец
новобранец

Какво е положението около Хасково?

Мнение от piso »

Здравейте,колеги.Интересува ме някой знае ли информация къде върви около Хасково рибата и на какво,като излючим платените водоеми?
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Re: Какво е положението около Хасково?

Мнение от lz1igr »

Отивай на Бодрово за шаран.Добре е и на Дълбок извор.А на неплатено-виж как е положението на Сивата вода или Харманлийските водоеми.Наслука.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Марицаааа,маричкаааа :idea:
piso
новобранец
новобранец

Мнение от piso »

Да за бодрово прочетох тука из форума как е положението там.Няма ли скоро от Тракиец някакви отзиви,други години в района на Николово и Караманци даваше добре,някой знае ли как е положението там в момента.Мисля в неделя да се пробвам на Николово,та да видим каква ще е.Ако някой ми даде предварителна информация ще съм му много благодарен .
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

виж на Гарваново може перките и костура (на рибе)да е тръгнал

..................................
между другото как е на Светлина на неплатения от към с.Горски извор а на другия платения дават ли да се хваща.
piso
новобранец
новобранец

Мнение от piso »

Вчера ходих на Николовския ръкав и да ви кажа драги колеги такова мъртвило не съм виждал скоро на Тракиец.Бях в 6 часа "по новот време" на язовира и хвърлих на "всичко коз"(на рибка,на какви ли не червеи и изкуствени примамки и.тн.)и до 10 часа,абсолютно никакъв резултат,дори нямахме и констатиран удар.Просто такава жалка картикна не съм виждал никога на този язовир :? .Да ви кажа направиха ми впечатление няколко неща:
1.На ръкава имаше някъде около 50-60 човека и след 10 часа може би около половината си тъгнаха,както и ние след тях.
2.За времето което бях там не видях нито един колега да изкара нещо,което в последствие се видя и когато половината се изнесоха,което ме наведе на мисълта че не май само ние сме "капо" :|
3.Имаше някъква палака която беше застанала някъде срещу Чуката,та не мога да кажа със сигурност,само предположение,че е възможно тези хора същата вечер да са пуснали "китайските въдици" и това да е довело до неуспешен риболов.
Но в карйна сметка изпихме си бирата,починахме си малко и ни остава надеждата че пак ще се върне времето в което от този язовир без риба няма да се върнеш в къщи,както се казва 8) .
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”