Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво е положението около Хасково?
Модератор: Paublo_Eskobar
Какво е положението около Хасково?
Здравейте,колеги.Интересува ме някой знае ли информация къде върви около Хасково рибата и на какво,като излючим платените водоеми?
Re: Какво е положението около Хасково?
Отивай на Бодрово за шаран.Добре е и на Дълбок извор.А на неплатено-виж как е положението на Сивата вода или Харманлийските водоеми.Наслука.
Да за бодрово прочетох тука из форума как е положението там.Няма ли скоро от Тракиец някакви отзиви,други години в района на Николово и Караманци даваше добре,някой знае ли как е положението там в момента.Мисля в неделя да се пробвам на Николово,та да видим каква ще е.Ако някой ми даде предварителна информация ще съм му много благодарен .
виж на Гарваново може перките и костура (на рибе)да е тръгнал
..................................
между другото как е на Светлина на неплатения от към с.Горски извор а на другия платения дават ли да се хваща.
..................................
между другото как е на Светлина на неплатения от към с.Горски извор а на другия платения дават ли да се хваща.
Вчера ходих на Николовския ръкав и да ви кажа драги колеги такова мъртвило не съм виждал скоро на Тракиец.Бях в 6 часа "по новот време" на язовира и хвърлих на "всичко коз"(на рибка,на какви ли не червеи и изкуствени примамки и.тн.)и до 10 часа,абсолютно никакъв резултат,дори нямахме и констатиран удар.Просто такава жалка картикна не съм виждал никога на този язовир
.Да ви кажа направиха ми впечатление няколко неща:
1.На ръкава имаше някъде около 50-60 човека и след 10 часа може би около половината си тъгнаха,както и ние след тях.
2.За времето което бях там не видях нито един колега да изкара нещо,което в последствие се видя и когато половината се изнесоха,което ме наведе на мисълта че не май само ние сме "капо"
3.Имаше някъква палака която беше застанала някъде срещу Чуката,та не мога да кажа със сигурност,само предположение,че е възможно тези хора същата вечер да са пуснали "китайските въдици" и това да е довело до неуспешен риболов.
Но в карйна сметка изпихме си бирата,починахме си малко и ни остава надеждата че пак ще се върне времето в което от този язовир без риба няма да се върнеш в къщи,както се казва
.

1.На ръкава имаше някъде около 50-60 човека и след 10 часа може би около половината си тъгнаха,както и ние след тях.
2.За времето което бях там не видях нито един колега да изкара нещо,което в последствие се видя и когато половината се изнесоха,което ме наведе на мисълта че не май само ние сме "капо"

3.Имаше някъква палака която беше застанала някъде срещу Чуката,та не мога да кажа със сигурност,само предположение,че е възможно тези хора същата вечер да са пуснали "китайските въдици" и това да е довело до неуспешен риболов.
Но в карйна сметка изпихме си бирата,починахме си малко и ни остава надеждата че пак ще се върне времето в което от този язовир без риба няма да се върнеш в къщи,както се казва