за мен магазина на шимано не същсествува

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: за мен магазина на шимано не същсествува

Мнение от ivo75 »

Заеби Димов не се ядосвяй .Тя оттакива като нас се изхрнва ама с това си държани ща ни яде...... :butthead: :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

Или е простачка, или е психопатка, а най-вероятно : и двете! :o :evil:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Тая магазинерка има ли си име колеги ??? Кажете и името, та хората да си имат едно на ум. :ANAL: Аз чух подобно оплакване от друг колега от форума и той каза че имало една Дария ли каква ли,та много некоректно се отнасяла със клиентите.Искала капаро за стоки които вместо да докара на клиента във срок,тя си правела каквото поиска и даже ако се откажеш от сделката/макар вината да е нейна поради недоставената на време стока/ вдигала скандали и неискала да връща чак и капарото.Ега ти и наглата простачка :twisted: :twisted: :twisted: Моя съвет е да не ходите да пазарувате от нея,и ако го направите знайте че още този месец ще усети силата на риболовците :ANAL: Направете така че да разбере кой и носи парите с които живее.Ако ли не,ще продължи да ви прави на глупаци :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

Мале мале , ако бях как щях да я нахраня майко сигорно щеше да затвори магазин Малелейййй......... :twisted: :twisted: :twisted:
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

dimow написа:та значи днес отивам до илиянци / минавах по работа /
и имах половин час свободен и решавам да посетя магазина на шимано в който съм ходил многократно и НИКОГА не съм си тръгвал без покупка
Я обясни по-подробно,къде точно се намира въпросният магазин,че имам някакви съмнения за една мадама?!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Госпожата на Илиенци се казва Камелия и фирмата е Камекс-ко и е първия внасител :idea: Дария е друга госпожа да не правя реклама но съм удивен от любезно обслужване и познания в мъжката дисциплина Риболов :roll: Вносителите и дистрибуторите вече са доста, та колегата ще се справи :roll:
:roll: Мир колеги, че много ги подкарахме тези магазини Аз.... ако почна да изброявам тизи дето са ми газирали ми трябват поне 20 теми :lol:
А сървиз.... трябва да има щом са ти дали отризация да представляваш някоя марка :idea: :idea:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

И аз да споделя малко факти с таа "госпожа"
Всичко започна след като Кроки ме запали с Спининг роболова на сом по марица, ама като казввам ме запали направо си гледах така :shock: :shock: :shock: :shock: .Та надругия ден бях при тая "госпожа на Илиенци.След като разбра, че няма това което терся се опита да ме убеди да купя друг клас Спийдмастер, понеже бях железен и неприклонен жената си сложи една лоша физиономия и отсече"Само с капаро и след 20 дена".Понеже се бях навил като пружина на стар руски часовник и броих 100 кинта и зачаках уречения ден.Както ии да е денят Х дойде и аз борейки се с трафика, мръсотията, паркинг местата се отзовах пред магазина на Илиенци.Добърден викам, а оная като ме виде си надена лошата физиономия и ми вика" Твоята въдица не дойде, понеже не са я сложили в стоката". :shock: :evil: :twisted: ДОбре де аз какво ще правя сега , сезона започна чаках 20 дена :roll: :roll: :?: :x "ами ще чакаш още 30 дена. :? :? Завря ми лайното ама си преглътнах лошото настроение и се настроих да почакам още.Дойде денят Y и отново борейки се с всичките гадости се монтирах на Илиенци пред магазина като вече си се виждах как стискам Спийдмастера в ръце.Влизам с добърден, жената там, лошата и физиономия също обаче пръчката отново не бяха я сложили в стоката.Викам си да се смея ли да плача ли или направо да я удуша тая. :axe: :evil: :twisted: :smt017 :smt021 :smt005 .Накрая реши да я зачеркана и нея и магазина и най-вече лошата и физиономия.Викам земи си квитанцията и си ми дай парите щото нямам нерви да се разправям повече.И точно в тоя момент "госпожата ми заяви , че чува за пръв път капаро да се връща.Това беше капката която щеше да я удави ако небеше един човек в магазина.Казах и чао и директно в "Агенцията за защита на потребителите, след като пуснах една молба и се обадих да и кажа какво съм свършил и какво я очаква.Жената като чу за "защита на потребителите " зачурулика ка то десет канарчета едновремено,попита ме къде ще ми е удобно да ми донесе парите само да си изтегля молбата.При все , че си говорихме по телефона виждах как намястото на лошата и физиономия се мъдреше една уплашена физиономия. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:От цялата истори ми остана изгубеното време и лошите спомени към "госпожата".Спомням си накрая и казах, че където се заговори за некорекност ще я споменавам.Та затова и споделям :lol: :lol: :lol: обещаното си е обещано!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

ТОчно за Камелия говоря.Камекс. :twisted:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

AL KAPONE написа: Дария е друга госпожа да не правя реклама но съм удивен от любезно обслужване и познания в мъжката дисциплина Риболов
Точно така е ,от там съм купил доста неща и момчетата са много точни.Този на Илиенци магазин само съм го поглеждал ,но май добре съм направил.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”