Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

за мен магазина на шимано не същсествува
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: за мен магазина на шимано не същсествува
Заеби Димов не се ядосвяй .Тя оттакива като нас се изхрнва ама с това си държани ща ни яде......

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- maycal
- ще става разбирач
Или е простачка, или е психопатка, а най-вероятно : и двете!

- krokibg
- учете се от него
Тая магазинерка има ли си име колеги ??? Кажете и името, та хората да си имат едно на ум.
Аз чух подобно оплакване от друг колега от форума и той каза че имало една Дария ли каква ли,та много некоректно се отнасяла със клиентите.Искала капаро за стоки които вместо да докара на клиента във срок,тя си правела каквото поиска и даже ако се откажеш от сделката/макар вината да е нейна поради недоставената на време стока/ вдигала скандали и неискала да връща чак и капарото.Ега ти и наглата простачка
Моя съвет е да не ходите да пазарувате от нея,и ако го направите знайте че още този месец ще усети силата на риболовците
Направете така че да разбере кой и носи парите с които живее.Ако ли не,ще продължи да ви прави на глупаци

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Мале мале , ако бях как щях да я нахраня майко сигорно щеше да затвори магазин Малелейййй.........

-
- разбира нещата
Я обясни по-подробно,къде точно се намира въпросният магазин,че имам някакви съмнения за една мадама?!dimow написа:та значи днес отивам до илиянци / минавах по работа /
и имах половин час свободен и решавам да посетя магазина на шимано в който съм ходил многократно и НИКОГА не съм си тръгвал без покупка
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Госпожата на Илиенци се казва Камелия и фирмата е Камекс-ко и е първия внасител
Дария е друга госпожа да не правя реклама но съм удивен от любезно обслужване и познания в мъжката дисциплина Риболов
Вносителите и дистрибуторите вече са доста, та колегата ще се справи 
Мир колеги, че много ги подкарахме тези магазини Аз.... ако почна да изброявам тизи дето са ми газирали ми трябват поне 20 теми 
А сървиз.... трябва да има щом са ти дали отризация да представляваш някоя марка

А сървиз.... трябва да има щом са ти дали отризация да представляваш някоя марка

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- barutchiata ©
- Администратор
И аз да споделя малко факти с таа "госпожа"
Всичко започна след като Кроки ме запали с Спининг роболова на сом по марица, ама като казввам ме запали направо си гледах така
.Та надругия ден бях при тая "госпожа на Илиенци.След като разбра, че няма това което терся се опита да ме убеди да купя друг клас Спийдмастер, понеже бях железен и неприклонен жената си сложи една лоша физиономия и отсече"Само с капаро и след 20 дена".Понеже се бях навил като пружина на стар руски часовник и броих 100 кинта и зачаках уречения ден.Както ии да е денят Х дойде и аз борейки се с трафика, мръсотията, паркинг местата се отзовах пред магазина на Илиенци.Добърден викам, а оная като ме виде си надена лошата физиономия и ми вика" Твоята въдица не дойде, понеже не са я сложили в стоката".
ДОбре де аз какво ще правя сега , сезона започна чаках 20 дена
"ами ще чакаш още 30 дена.
Завря ми лайното ама си преглътнах лошото настроение и се настроих да почакам още.Дойде денят Y и отново борейки се с всичките гадости се монтирах на Илиенци пред магазина като вече си се виждах как стискам Спийдмастера в ръце.Влизам с добърден, жената там, лошата и физиономия също обаче пръчката отново не бяха я сложили в стоката.Викам си да се смея ли да плача ли или направо да я удуша тая.
.Накрая реши да я зачеркана и нея и магазина и най-вече лошата и физиономия.Викам земи си квитанцията и си ми дай парите щото нямам нерви да се разправям повече.И точно в тоя момент "госпожата ми заяви , че чува за пръв път капаро да се връща.Това беше капката която щеше да я удави ако небеше един човек в магазина.Казах и чао и директно в "Агенцията за защита на потребителите, след като пуснах една молба и се обадих да и кажа какво съм свършил и какво я очаква.Жената като чу за "защита на потребителите " зачурулика ка то десет канарчета едновремено,попита ме къде ще ми е удобно да ми донесе парите само да си изтегля молбата.При все , че си говорихме по телефона виждах как намястото на лошата и физиономия се мъдреше една уплашена физиономия.
От цялата истори ми остана изгубеното време и лошите спомени към "госпожата".Спомням си накрая и казах, че където се заговори за некорекност ще я споменавам.Та затова и споделям
обещаното си е обещано!
Всичко започна след като Кроки ме запали с Спининг роболова на сом по марица, ама като казввам ме запали направо си гледах така

- barutchiata ©
- Администратор
ТОчно за Камелия говоря.Камекс. 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Точно така е ,от там съм купил доста неща и момчетата са много точни.Този на Илиенци магазин само съм го поглеждал ,но май добре съм направил.AL KAPONE написа: Дария е друга госпожа да не правя реклама но съм удивен от любезно обслужване и познания в мъжката дисциплина Риболов
Всичко може,но не всеки го можe.