Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Под влияние на алкохола
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Под влияние на алкохола
Ами щом се обичат нека се вземат младите.Nedeltcho Delev написа:Тука хич не ми се пише щот мойте излагации край нямат![]()
![]()
само ще ви кажа за най-скромната,веднъж дядото ми дойде на гости и поради липса на място трябваше да спим двамата
ама вечерта бая си дръннахме
![]()
та по едно време се прибуждам и кво да ви кажа така съм го згащил в едно кише,че дедо ми ич не може да гъкне
![]()
не,не, не ми се разправя повече,тая тема да се заключи

- Николай Неделков
- учете се от него
nikola polizovski написа:5 луди години искарах в Софиа
Ами ти с това трябваше да започнеш ...

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
Абе то ти си ни ясен ама шефа ти на ООДто като не кусва хич какво ще каже.imitev72 написа:Ако вземем да пишем тука, тя ще стане една![]()
мойте простотии са безчет
![]()

- cecodevil
- сериозен играч
Тук никой няма да каже най-големите излагации (както и аз )щот не ги помня
,но само като прочетох името на темата се засмях
.При мен освен обичайните дивотии една сутрин комшията (чичо Кольо)ме събуди от скамейката да си хода в къщи,да е жив и здрав
.За всички други по лесно ще раскажат приятелите.А сега е време за една.......
.

Поборников написа:Абе то ти си ни ясен ама шефа ти на ООДто като не кусва хич какво ще каже.imitev72 написа:Ако вземем да пишем тука, тя ще стане една![]()
![]()
Абе и аз чекам ,амо него от няколко дена го няма

-
- кандидат преподавател
Оставилисте го сам да се блъска в ООДто,ама после с Кроки ще искате заплати.imitev72 написа:Поборников написа:Абе то ти си ни ясен ама шефа ти на ООДто като не кусва хич какво ще каже.imitev72 написа:Ако вземем да пишем тука, тя ще стане една![]()
![]()
Абе и аз чекам ,амо него от няколко дена го няма![]()
![]()
,незнам
![]()

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Събуждам се след тежка алкохолна вечер,помня,че една шаврантия се завъртя покрай мен,влизам в банята и гледам от устата ми стърчи конец
Прекръстих се и си викам дано да е чай

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Поборников написа:Оставилисте го сам да се блъска в ООДто,ама после с Кроки ще искате заплати.![]()
Аааа.... той сам си ги дава

Много трезвеници имало във форума
.След 10 мин. ще сме вече 1 април, ако някой си признае нещо минава метър
.

- krokibg
- учете се от него
Сега няма да ви пиша нищо за моите простотий,щото малкия е седнал и чете до мен ВАШИТЕ
Като остана сам,може и аз нещо да измисля ,че да неса сами,Митев и дружина

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
Е не сте само вие .И аз се присъединявам към компанията .Последно време не правя глупости да не ми се смеят децата после .Последното ми яко , ама яко напиване съм заспал в тоалетната .Ходих да си поизмия очите и викам да седна малко .Ама вратата се отваря на вътре и дали някой е влязъл 2 часа да пикае познайте
.За други случки няма да пиша ,че да не се излагаме 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ

Еееех, аматьори! Три седмици няма да ми стигнат да пиша в тази тема! Лошото е, че на последък взех да правя мегапростотии и без влиянието на алкохола!
Пътувам аз със влака като ученик он Д-град за Ст.Загора,влака беше в 23,30 от Д-град ама преди това съм се намахал яхо/малиии от кога съм я започнал/ама ми се пикае жестоко и влизам в тоалетната на влака,не се стои прав и сядам на чинията,бах мааму тоя влак взе да върви нагоре към небето
и съм я отрязал тъй седнал.Събуждам се влака спрял,незнам къде съм,вдигам гащите поглеждам през вратата гледам гара Русе
няма да ви разправям как се връщах после
Абе нали ви казах тая тема да я заключите,ааааа,само ме изкушавате тука,повече нищо няма да ви кажа.Заключ.

Абе нали ви казах тая тема да я заключите,ааааа,само ме изкушавате тука,повече нищо няма да ви кажа.Заключ.
-
- сериозен играч
2002год гр.СОЗОПОЛ,6 Декември,03.30ч. хотел ПАРНАС-под влияние на твърдото гориво и на бас влязох в морето по слипове.Снимки няма да вкарвам за да няма разни коментари след това.Само като си спомня и косата ме заболява от студ

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
на мен форума няма да ми СТИГНЕ....заради това се вьздьржам от коментар по тая темаNedeltcho Delev написа:Абе да не пия само аз в тоя форум![]()

на младини ведньж отодох до маймунарника в борисова градина,да ударя едно и се ОСЬЗНАХ(не сьбудих-осьзнах..) в созопол на една маса да пия мастика с некви хора....всичкия ми багаж се сьстоеше в 6 аудио касети на van der graaf generator и четири лева

пс-прочетете книгата на руската МЕГА ЗВЕЗДА за мен-венедикт ерофеев "Москва-Петушки" или на сьвсем не по малкия,но за сьжаление хамерикански,играч -чарлз буковски(от полски произход е,та му е простен хамериканизма) "любовна история на обикновената лудост"

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".