Под влияние на алкохола

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Под влияние на алкохола

Мнение от Краси_поборника »

Nedeltcho Delev написа:Тука хич не ми се пише щот мойте излагации край нямат :oops: :oops: :oops: само ще ви кажа за най-скромната,веднъж дядото ми дойде на гости и поради липса на място трябваше да спим двамата :shock: ама вечерта бая си дръннахме :drinkers: :drinkers: та по едно време се прибуждам и кво да ви кажа така съм го згащил в едно кише,че дедо ми ич не може да гъкне :oops: :rolleyes: не,не, не ми се разправя повече,тая тема да се заключи :evil:
Ами щом се обичат нека се вземат младите. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

nikola polizovski написа:5 луди години искарах в Софиа

Ами ти с това трябваше да започнеш ... :lol: :drinkers: :lol: :drinkers: :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

imitev72 написа:Ако вземем да пишем тука, тя ще стане една :mrgreen: :mrgreen: мойте простотии са безчет :lol: :lol:
Абе то ти си ни ясен ама шефа ти на ООДто като не кусва хич какво ще каже. :roll:
Аватар
cecodevil
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от cecodevil »

Тук никой няма да каже най-големите излагации (както и аз )щот не ги помня :oops: ,но само като прочетох името на темата се засмях :smt044 .При мен освен обичайните дивотии една сутрин комшията (чичо Кольо)ме събуди от скамейката да си хода в къщи,да е жив и здрав :prayer: .За всички други по лесно ще раскажат приятелите.А сега е време за една....... :drinkers: :partyman: .
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Поборников написа:
imitev72 написа:Ако вземем да пишем тука, тя ще стане една :mrgreen: :mrgreen: мойте простотии са безчет :lol: :lol:
Абе то ти си ни ясен ама шефа ти на ООДто като не кусва хич какво ще каже. :roll:

Абе и аз чекам ,амо него от няколко дена го няма :drinkers: :drinkers: :drinkers: ,незнам :lol: :lol:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

imitev72 написа:
Поборников написа:

Абе и аз чекам ,амо него от няколко дена го няма :drinkers: :drinkers: :drinkers: ,незнам :lol: :lol:
Оставилисте го сам да се блъска в ООДто,ама после с Кроки ще искате заплати. :lol: :lol:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Събуждам се след тежка алкохолна вечер,помня,че една шаврантия се завъртя покрай мен,влизам в банята и гледам от устата ми стърчи конец :shock: :shock: :shock: Прекръстих се и си викам дано да е чай :D :D :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Поборников написа:Оставилисте го сам да се блъска в ООДто,ама после с Кроки ще искате заплати. :lol: :lol:

Аааа.... той сам си ги дава :lol: :lol:
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Много трезвеници имало във форума :roll: .След 10 мин. ще сме вече 1 април, ако някой си признае нещо минава метър :lol: .
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Сега няма да ви пиша нищо за моите простотий,щото малкия е седнал и чете до мен ВАШИТЕ :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: Като остана сам,може и аз нещо да измисля ,че да неса сами,Митев и дружина :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Е не сте само вие .И аз се присъединявам към компанията .Последно време не правя глупости да не ми се смеят децата после .Последното ми яко , ама яко напиване съм заспал в тоалетната .Ходих да си поизмия очите и викам да седна малко .Ама вратата се отваря на вътре и дали някой е влязъл 2 часа да пикае познайте :D .За други случки няма да пиша ,че да не се излагаме :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Еееех, аматьори! Три седмици няма да ми стигнат да пиша в тази тема! Лошото е, че на последък взех да правя мегапростотии и без влиянието на алкохола!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Пътувам аз със влака като ученик он Д-град за Ст.Загора,влака беше в 23,30 от Д-град ама преди това съм се намахал яхо/малиии от кога съм я започнал/ама ми се пикае жестоко и влизам в тоалетната на влака,не се стои прав и сядам на чинията,бах мааму тоя влак взе да върви нагоре към небето :shock: :shock: и съм я отрязал тъй седнал.Събуждам се влака спрял,незнам къде съм,вдигам гащите поглеждам през вратата гледам гара Русе :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: няма да ви разправям как се връщах после :rolleyes:
Абе нали ви казах тая тема да я заключите,ааааа,само ме изкушавате тука,повече нищо няма да ви кажа.Заключ.
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

2002год гр.СОЗОПОЛ,6 Декември,03.30ч. хотел ПАРНАС-под влияние на твърдото гориво и на бас влязох в морето по слипове.Снимки няма да вкарвам за да няма разни коментари след това.Само като си спомня и косата ме заболява от студ :smt119 :smt085
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Nedeltcho Delev написа:Абе да не пия само аз в тоя форум :roll: :roll:
на мен форума няма да ми СТИГНЕ....заради това се вьздьржам от коментар по тая тема :D е,само като препратка..:
на младини ведньж отодох до маймунарника в борисова градина,да ударя едно и се ОСЬЗНАХ(не сьбудих-осьзнах..) в созопол на една маса да пия мастика с некви хора....всичкия ми багаж се сьстоеше в 6 аудио касети на van der graaf generator и четири лева :D до сега се чудя,как всьщност сьм стигнал до там чак от борисовата градина в софия...а как се прибрах-няма да обяснявам,че просията по гарите не ми е много присьрце :D :oops:

пс-прочетете книгата на руската МЕГА ЗВЕЗДА за мен-венедикт ерофеев "Москва-Петушки" или на сьвсем не по малкия,но за сьжаление хамерикански,играч -чарлз буковски(от полски произход е,та му е простен хамериканизма) "любовна история на обикновената лудост" :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”