Честит празник колеги

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Честит празник колеги

Мнение от maznislav »

Днес е 1 -ви април .. ден на лъжата .. и рибаря :)
"Рибар е човек които послъгва отвреме на време ,
добър рибар - лъже и му вярват,
майстор рибар - лъже и сам си вярва"
На слука и ... абе те приказките и надлъгването са си част от магията :)
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Честит празник колеги

Мнение от SONY »

Ей сега се прибирам от Марица.Резултата е : 7 шарана по 3 кила парчето и 4 сома от , които единия едвам се побра в багажника на тир :lol: Не ги снимах , защото не можеха да се поберат в обектива :lol: Айде честито на всички :wink:
TICA FAN
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Аз пък на Янтра-реката в Габрово хванах риба ТОН ,сега я разфасовам и Ви каня на моабет :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Спирам да пия и да ходя за риба!
Преди малко си натроших сопите,а сега ще ида до хладилника-имам една бутилка с мастика на кристали.Изливам я през балкона и КРАЙ!

п.п. Хубава тема,ама за раздел РАЗНИ! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Загубих си пак кутийката с такъмите АЙ СТИГА ВЕЧЕ ВЕЕЕЕЕЕ ПАК ЛИИИИИ.Довечера една манекенка ша ми предложи да я чукам и аз ша и тегля майните да си ходи :( :ANAL: :ANAL:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Снощи пак от мерак разпъвам тежката артилерия в хола,викам си тренировки батко,тренировки :idea: отивам до кухнята да цапна едно и ОООО :shock: :shock: единия сигнализатор изпищя,бегом назад кат си помислих,че съм на язовира ама съм закачил покривката на масата без да искам и всичко на земята :evil: тва ракии,тва салати,всичко стана мат и маскара :shock: жената кълне,децата реват,ама кво да се прави изнесох се като х*й на подскоци и кво :shock: сигнализатора продължава да цвили,хващам пръта засичам,ОООО не :shock: счупих абажура :cry: след мен и жената,гледа и не вярва,вика:
-Оооо миличко не се притеснявай,без това трябваше да го сменеме тоя абажур,пък съм ти направила и друга салата :D
Слушам и не вярвам,викам и ей сега идвам само да го изтегля тоя дивак и съм готов,мамка му и прасе взе че влезна под един подмол/ЛЕГЛОТО/и ми скъса.От яд пак се нацапорках :drinkers: :drinkers:

п.п.Между другото и аз имам професионален празник-ден на снабдителя,еее 15год.го празнувах,хубави времена бяха :cry:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Днеска няма да лъжа,цяла година ми стига :lol: Днеска съм в почивка :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
stocher
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stocher »

Здравейте колеги! Честит празник! Майтапа горе на тавана, но много мой човек от ИАРА ми сподели ,че от 2009г. билетите стават 102лв.Някой знае ли нещо? :finga:
Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

от днес колкото и да не ми се иска трябва да зидам кочина :smt022 ...........защо? вчера отиваме със брато на риба.цял ден нищо,а ние от нерви по ракия по две :drinkers: и по едно време няма кой да прибере колата :!: . решехме да преспиме на язовира и да видиме какво ще даде през ноща.презаметнахме и зачакахме пак на :drinkers: по едно време сигнализатора така отскочи нагоре,че не можахме да го намерим.засичане,рибока не тръгва :cry: по едно време лека полека започнахме да го водим към нас.искарахме майка свиня със девет прасенца.ние сме преметнали язовира и отсреща във свинарника.който има същата слука нека да се похвали!!!!!!!!! честит празник и дай боже на всеки такава слука :smt023 прибрахме всичко и ще има свинско за зимата
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Аз пък оня ден бех закачил една газена ламБа и като я извадих с триста мъки още светеше!!! Изображение
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

И аз днеска си купувам вестник и както си чета спорта и страницата с каките с хубавите "ОЧИ" гледаммалки обяви.Пуля се в една обява :shock: :shock: :shock: "Продавам въдици,макари,кепове,рибарски столове-търсете ме всеки ден работя без почивка ако след 17:00 часа вдигне мъж кажете че има грешка" викам си еее на тоя колега му е...а майката :ANAL: кога гледам по надолу нашия домашен телефон :lol: :lol: :lol: .Веднага бегом до вкъщи сменяне бравата на гаража , слагане катинар и ключалка на гардероба и си викам е ся може да продават. :twisted: :twisted: :twisted:
НАСЛУКА И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
Последно промяна от dimi на Вто Апр 01, 2008 5:29 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Днеска с колегата ЧПС ходихме за риба ама не кълвеше много и не ми се пише в неуспешни да не се излагаме :( :( :(
Хванахме само това:
Изображение

Айде честит ви празник и наслука!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

След като изидахме кочината и затворихме прасетата :smt023 решихме с брато да отмориме на един гьол.Акостирахме със стария запорожец и хвърлихме въдиците на дъно.Една въдица хвърлихме за сом на стръв прасенце което беше умряло от предния излет.Вързахме кордата за задницата на запорожеца.След известно време последва кълване на тази въдица и аз като по-печен шофьор скочих в Заза и с пълна газ реших да изкарам евентуално сома.Запорожеца с бесно хвърляне на кал пое по баира но в един момент чудовището реши да се опъне и двигателя на Заза изпадна.Ни Зазка ни сом.Добре,че едни колеги решиха да ни приберат до София.Наздраве за празник :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”