Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Честит празник колеги
Модератор: dantho.mihov
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Честит празник колеги
Днес е 1 -ви април .. ден на лъжата .. и рибаря
"Рибар е човек които послъгва отвреме на време ,
добър рибар - лъже и му вярват,
майстор рибар - лъже и сам си вярва"
На слука и ... абе те приказките и надлъгването са си част от магията

"Рибар е човек които послъгва отвреме на време ,
добър рибар - лъже и му вярват,
майстор рибар - лъже и сам си вярва"
На слука и ... абе те приказките и надлъгването са си част от магията

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Re: Честит празник колеги
Ей сега се прибирам от Марица.Резултата е : 7 шарана по 3 кила парчето и 4 сома от , които единия едвам се побра в багажника на тир
Не ги снимах , защото не можеха да се поберат в обектива
Айде честито на всички 

TICA FAN
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз пък на Янтра-реката в Габрово хванах риба ТОН ,сега я разфасовам и Ви каня на моабет

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Спирам да пия и да ходя за риба!
Преди малко си натроших сопите,а сега ще ида до хладилника-имам една бутилка с мастика на кристали.Изливам я през балкона и КРАЙ!
п.п. Хубава тема,ама за раздел РАЗНИ!
Преди малко си натроших сопите,а сега ще ида до хладилника-имам една бутилка с мастика на кристали.Изливам я през балкона и КРАЙ!
п.п. Хубава тема,ама за раздел РАЗНИ!

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Загубих си пак кутийката с такъмите АЙ СТИГА ВЕЧЕ ВЕЕЕЕЕЕ ПАК ЛИИИИИ.Довечера една манекенка ша ми предложи да я чукам и аз ша и тегля майните да си ходи

Снощи пак от мерак разпъвам тежката артилерия в хола,викам си тренировки батко,тренировки
отивам до кухнята да цапна едно и ОООО
единия сигнализатор изпищя,бегом назад кат си помислих,че съм на язовира ама съм закачил покривката на масата без да искам и всичко на земята
тва ракии,тва салати,всичко стана мат и маскара
жената кълне,децата реват,ама кво да се прави изнесох се като х*й на подскоци и кво
сигнализатора продължава да цвили,хващам пръта засичам,ОООО не
счупих абажура
след мен и жената,гледа и не вярва,вика:
-Оооо миличко не се притеснявай,без това трябваше да го сменеме тоя абажур,пък съм ти направила и друга салата
Слушам и не вярвам,викам и ей сега идвам само да го изтегля тоя дивак и съм готов,мамка му и прасе взе че влезна под един подмол/ЛЕГЛОТО/и ми скъса.От яд пак се нацапорках
п.п.Между другото и аз имам професионален празник-ден на снабдителя,еее 15год.го празнувах,хубави времена бяха

-Оооо миличко не се притеснявай,без това трябваше да го сменеме тоя абажур,пък съм ти направила и друга салата

Слушам и не вярвам,викам и ей сега идвам само да го изтегля тоя дивак и съм готов,мамка му и прасе взе че влезна под един подмол/ЛЕГЛОТО/и ми скъса.От яд пак се нацапорках

п.п.Между другото и аз имам професионален празник-ден на снабдителя,еее 15год.го празнувах,хубави времена бяха

-
- и господ не е толокова добър
Днеска няма да лъжа,цяла година ми стига
Днеска съм в почивка 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги! Честит празник! Майтапа горе на тавана, но много мой човек от ИАРА ми сподели ,че от 2009г. билетите стават 102лв.Някой знае ли нещо? 

Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
от днес колкото и да не ми се иска трябва да зидам кочина
...........защо? вчера отиваме със брато на риба.цял ден нищо,а ние от нерви по ракия по две
и по едно време няма кой да прибере колата
. решехме да преспиме на язовира и да видиме какво ще даде през ноща.презаметнахме и зачакахме пак на
по едно време сигнализатора така отскочи нагоре,че не можахме да го намерим.засичане,рибока не тръгва
по едно време лека полека започнахме да го водим към нас.искарахме майка свиня със девет прасенца.ние сме преметнали язовира и отсреща във свинарника.който има същата слука нека да се похвали!!!!!!!!! честит празник и дай боже на всеки такава слука
прибрахме всичко и ще има свинско за зимата

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Аз пък оня ден бех закачил една газена ламБа и като я извадих с триста мъки още светеше!!! 

И аз днеска си купувам вестник и както си чета спорта и страницата с каките с хубавите "ОЧИ" гледаммалки обяви.Пуля се в една обява
"Продавам въдици,макари,кепове,рибарски столове-търсете ме всеки ден работя без почивка ако след 17:00 часа вдигне мъж кажете че има грешка" викам си еее на тоя колега му е...а майката
кога гледам по надолу нашия домашен телефон
.Веднага бегом до вкъщи сменяне бравата на гаража , слагане катинар и ключалка на гардероба и си викам е ся може да продават.
НАСЛУКА И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

НАСЛУКА И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
Последно промяна от dimi на Вто Апр 01, 2008 5:29 pm, променено общо 2 пъти.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Днеска с колегата ЧПС ходихме за риба ама не кълвеше много и не ми се пише в неуспешни да не се излагаме
Хванахме само това:

Айде честит ви празник и наслука!

Хванахме само това:

Айде честит ви празник и наслука!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
След като изидахме кочината и затворихме прасетата
решихме с брато да отмориме на един гьол.Акостирахме със стария запорожец и хвърлихме въдиците на дъно.Една въдица хвърлихме за сом на стръв прасенце което беше умряло от предния излет.Вързахме кордата за задницата на запорожеца.След известно време последва кълване на тази въдица и аз като по-печен шофьор скочих в Заза и с пълна газ реших да изкарам евентуално сома.Запорожеца с бесно хвърляне на кал пое по баира но в един момент чудовището реши да се опъне и двигателя на Заза изпадна.Ни Зазка ни сом.Добре,че едни колеги решиха да ни приберат до София.Наздраве за празник