Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Мнение от Павел Три »

Че похвали се ,да научим за кво става дума. :smt017
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

няма да го ядете Мартин,разбира от двигатели,но не от всички може би,щото работата му е да поправя джугани,кранове и т.н. техника от соца,а там няма нищо общо с новите технологий,особено марковите като минат 5 г. трябва да ги фърлят :mrgreen: ,но идват в Бг. и ние викаме, как сме ги взели на сметка :lol: ,но кура му :mrgreen: ,опа грешка :lol: ,та сметката излиза много скъпо :wink:
пп. мойта жипка е голяма и широка и един път в къщи я закачих на калника при вкарване,друг път в село бронята застъргах,и питах един тенекиджия познат завчера, така и така,кво правим,вика,абе свиркай си на хуя,гледай да си жив и здрав и изобщо не ги мисли тия ламарини,та стигнах да убеждението,че само стресове и нерви си вкарваме с тия коли,днес ще я оправиш,утре друго ще стане....и така до края на света :lol: и аз подскачах като дърт петел отначало на всяка драскотина :mrgreen: сега ми е през неуморния :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

G.Petkov написа:...Сега, ако напишеш че Аурис-а е и 4 х 4,...
Още малко и швепс :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Георге , Георге , има една приказка "еби , учи , еби , учи ...." , ма некои кът теб немат увиране :lol:
Я кажи колко пъти и аз и Люсе споменахме да праиш пачио крак с копър и чесън ?
Да си уготвиш дребен , сух пачи крак само с масло е се едно да си напраиш супа топчета беС топчета :lol:
Виж ако пачио крак е едър и наномпан с влага си стаа екстра даже съвсем по спартански , съвсем малце сол му наръсваш , фърляш го за минута на барбекюто и го мааш с кеф :D

Алооооо , автоджамбазите с големите познания за ангренажните вериги на колко се сменяли :axe:
Вие май забравяте , че Мартинчо вирее у града на гоуфу а е фсеизвестно , че на гоуфу 3 , или така наречената пернишка совалка , ангренажната верига сдухва по-бързо от ангренажен ремък :idea: Той кво е виновен завалията , че мирогледа му се простира до заветната тройка извън джуганите и дръгелите от осемдесетте години на миналия век :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Жоре дати кажем само че тия малките Тоиотки неса с японски двигатели :shock На сичката техника щое произведена в Япония приди номеро на шасито требе да има буквата J ако са други разни букви значи е праена по лиценз некьдеси :roll: Та затова ти писах че само тоя модел го прават с верига. :drinkers:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Павел Иванов написа:

Алооооо , автоджамбазите с големите познания за ангренажните вериги на колко се сменяли :axe:
Павка,тук си майка и баща и всеки те слуша,та кажи кога и на колко се сменят синджирите :D
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Martin Mihailov написа:...Та затова ...
Искаш да кажеш , че според теб само тоа двигател е сделан в Джапан ?

Don4o_62 написа:... на колко се сменят синджирите :D
Еба ли ги :roll:
Само за заветният гоуф 3 знам , че синджира му е по-кекав от ремъка , при другите мпс не е тъй :)
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

Martin Mihailov написа:Жоре дати кажем само че тия малките Тоиотки неса с японски двигатели :shock На сичката техника щое произведена в Япония приди номеро на шасито требе да има буквата J ако са други разни букви значи е праена по лиценз некьдеси :roll: Та затова ти писах че само тоя модел го прават с верига. :drinkers:
Те и отстрани го има тоя номер,
На шофьорската врата,като я отвориш
На прага.
IMG_20190625_095423.jpg
Тая работи тихо,нищо не съм сменял,
Освен свещи.
Опела мина 90 000 км,със стария ремък,
И Жорката ме подсети,та го смених.
Щото лагера на климатика замина.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Павел Иванов написа:
Martin Mihailov написа:...Та затова ...
Искаш да кажеш , че според теб само тоа двигател е сделан в Джапан ?

Don4o_62 написа:... на колко се сменят синджирите :D
Еба ли ги :roll:
Само за заветният гоуф 3 знам , че синджира му е по-кекав от ремъка , при другите мпс не е тъй :)
Само тия двигатели кьде отпред започват с буква J са японскисички други с W Z HZ са праени по Франця Испания и тека нататьк.Това мога датиго распечатим от сервиза на Киров като ходим за части.С две думи абсолютно сичко от самата стомана до сглобяването е по другите дьржави.Па вие що искаите това си мислете и сменяваите.Болиме фаро как вика един маистор на чепарета :mrgreen:
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Пафеле помнишли зимата като пишехте на кои каква добавка саму препорьчвали от Тоиота :lol: Те затова я препорьчват защо не е Тоиота а струпотляк :mrgreen: Те затова си купих Чероки от старите кьде ги караха инкасота едно време да знам че сичко си е оргинал. :mrgreen:
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Martin Mihailov написа: Те затова си купих Чероки от старите кьде ги караха инкасота едно време да знам че сичко си е оргинал. :mrgreen:
Железна логика :lol: По нея, ти пред Тоца Бриджит Бардо че избереш, ако че е на възрастта на баба ти, понеже сичко си й е оргинал :D Нема оправия това население, дейба....
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Martin Mihailov написа:Пафеле помнишли зимата като пишехте на кои каква добавка саму препорьчвали от Тоиота :lol: Те затова я препорьчват защо не е Тоиота а струпотляк :mrgreen: Те затова си купих Чероки от старите кьде ги караха инкасота едно време да знам че сичко си е оргинал. :mrgreen:
някой Черокита бяха с двигатели на Алфа и им форкаха главите със шпилките барабар :lol: ,та да не си взел такова :wink:
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Don4o_62 написа:
Martin Mihailov написа:Пафеле помнишли зимата като пишехте на кои каква добавка саму препорьчвали от Тоиота :lol: Те затова я препорьчват защо не е Тоиота а струпотляк :mrgreen: Те затова си купих Чероки от старите кьде ги караха инкасота едно време да знам че сичко си е оргинал. :mrgreen:
някой Черокита бяха с двигатели на Алфа и им форкаха главите със шпилките барабар :lol: ,та да не си взел такова :wink:
Има на Алфа и на Рено ама това са по новите :shock: Говоримти за тия преди тех :roll: Теса на шасита а тия кьде пишеш са на голо купе :drinkers:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

малко да се изжалвам,та хубаво викат от работа се става гърбав,не дословно ама си е така,преди 1,5 м. кво си усуках крака на село като правех нещо,но викам ще мине но не минава,оня ден вече зверска болка и питах тук там за домашен чекръкчия,казаха ми един дето на времето оправял футболисти,обадих се и се разбрахме,човека пипна тук там по крака,вика имаш изскочил минискус,но не скъсан,били 3, та единия забегнал от гаража :lol:натисна ме както знае и о чудо...веднага ми олекна,вика една наколенка и до 2 седмици няма се напрягаш,кво напрягане,като куцо магаре съм :mrgreen: но от ден на ден се оправя,долу на стъпалото барна и там вика леко е разместено,пипа и натисна силно,пукна и вика влезна си,та от оня ден вече си ходя почти нормално,да е жив и здрав човека,15 лв. ми взе,халал да му са парите :D
ТТ лови по реки
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ТТ лови по реки »

Здравейте пичове,помагайте в избора за нов телефон.Не мога да избера между Huawei Mate 20 Pro ,Huawei P30 Pro,Samsung Galaxy S10+,Samsung Galaxy Note 9.Споделяйте мнение,кой е по-добър вариант?
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Martin Mihailov написа: Има на Алфа и на Рено ама това са по новите :shock: Говоримти за тия преди тех :roll: Теса на шасита а тия кьде пишеш са на голо купе :drinkers:
Мартинчо, ти не си се бил родил, пиле мошинско, кога Чероки за Европа беше с двигатели на Рено за турбодизела и за 2,5 бензина.... Не караш ли 4L осмак, не караш оригинал Чероки, ко ще на две шасита да е. :mrgreen:
Заключено

Обратно към “Разни”