Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Че похвали се ,да научим за кво става дума. 

Късмет.Всичко е до късмет. 

- Don4o_62
- учете се от него
няма да го ядете Мартин,разбира от двигатели,но не от всички може би,щото работата му е да поправя джугани,кранове и т.н. техника от соца,а там няма нищо общо с новите технологий,особено марковите като минат 5 г. трябва да ги фърлят
,но идват в Бг. и ние викаме, как сме ги взели на сметка
,но кура му
,опа грешка
,та сметката излиза много скъпо
пп. мойта жипка е голяма и широка и един път в къщи я закачих на калника при вкарване,друг път в село бронята застъргах,и питах един тенекиджия познат завчера, така и така,кво правим,вика,абе свиркай си на хуя,гледай да си жив и здрав и изобщо не ги мисли тия ламарини,та стигнах да убеждението,че само стресове и нерви си вкарваме с тия коли,днес ще я оправиш,утре друго ще стане....и така до края на света
и аз подскачах като дърт петел отначало на всяка драскотина
сега ми е през неуморния 

пп. мойта жипка е голяма и широка и един път в къщи я закачих на калника при вкарване,друг път в село бронята застъргах,и питах един тенекиджия познат завчера, така и така,кво правим,вика,абе свиркай си на хуя,гледай да си жив и здрав и изобщо не ги мисли тия ламарини,та стигнах да убеждението,че само стресове и нерви си вкарваме с тия коли,днес ще я оправиш,утре друго ще стане....и така до края на света

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Още малко и швепсG.Petkov написа:...Сега, ако напишеш че Аурис-а е и 4 х 4,...

Георге , Георге , има една приказка "еби , учи , еби , учи ...." , ма некои кът теб немат увиране

Я кажи колко пъти и аз и Люсе споменахме да праиш пачио крак с копър и чесън ?
Да си уготвиш дребен , сух пачи крак само с масло е се едно да си напраиш супа топчета беС топчета

Виж ако пачио крак е едър и наномпан с влага си стаа екстра даже съвсем по спартански , съвсем малце сол му наръсваш , фърляш го за минута на барбекюто и го мааш с кеф

Алооооо , автоджамбазите с големите познания за ангренажните вериги на колко се сменяли

Вие май забравяте , че Мартинчо вирее у града на гоуфу а е фсеизвестно , че на гоуфу 3 , или така наречената пернишка совалка , ангренажната верига сдухва по-бързо от ангренажен ремък

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Martin Mihailov
- учете се от него
Жоре дати кажем само че тия малките Тоиотки неса с японски двигатели :shock На сичката техника щое произведена в Япония приди номеро на шасито требе да има буквата J ако са други разни букви значи е праена по лиценз некьдеси
Та затова ти писах че само тоя модел го прават с верига. 

- Don4o_62
- учете се от него
Павка,тук си майка и баща и всеки те слуша,та кажи кога и на колко се сменят синджиритеПавел Иванов написа:
Алооооо , автоджамбазите с големите познания за ангренажните вериги на колко се сменяли![]()

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Искаш да кажеш , че според теб само тоа двигател е сделан в Джапан ?Martin Mihailov написа:...Та затова ...
Еба ли гиDon4o_62 написа:... на колко се сменят синджирите

Само за заветният гоуф 3 знам , че синджира му е по-кекав от ремъка , при другите мпс не е тъй

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Те и отстрани го има тоя номер,Martin Mihailov написа:Жоре дати кажем само че тия малките Тоиотки неса с японски двигатели :shock На сичката техника щое произведена в Япония приди номеро на шасито требе да има буквата J ако са други разни букви значи е праена по лиценз некьдесиТа затова ти писах че само тоя модел го прават с верига.
На шофьорската врата,като я отвориш
На прага.
Тая работи тихо,нищо не съм сменял,
Освен свещи.
Опела мина 90 000 км,със стария ремък,
И Жорката ме подсети,та го смених.
Щото лагера на климатика замина.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Само тия двигатели кьде отпред започват с буква J са японскисички други с W Z HZ са праени по Франця Испания и тека нататьк.Това мога датиго распечатим от сервиза на Киров като ходим за части.С две думи абсолютно сичко от самата стомана до сглобяването е по другите дьржави.Па вие що искаите това си мислете и сменяваите.Болиме фаро как вика един маистор на чепаретаПавел Иванов написа:Искаш да кажеш , че според теб само тоа двигател е сделан в Джапан ?Martin Mihailov написа:...Та затова ...
Еба ли гиDon4o_62 написа:... на колко се сменят синджирите![]()
Само за заветният гоуф 3 знам , че синджира му е по-кекав от ремъка , при другите мпс не е тъй

- Martin Mihailov
- учете се от него
Пафеле помнишли зимата като пишехте на кои каква добавка саму препорьчвали от Тоиота
Те затова я препорьчват защо не е Тоиота а струпотляк
Те затова си купих Чероки от старите кьде ги караха инкасота едно време да знам че сичко си е оргинал. 

Железна логикаMartin Mihailov написа: Те затова си купих Чероки от старите кьде ги караха инкасота едно време да знам че сичко си е оргинал.

- Don4o_62
- учете се от него
някой Черокита бяха с двигатели на Алфа и им форкаха главите със шпилките барабарMartin Mihailov написа:Пафеле помнишли зимата като пишехте на кои каква добавка саму препорьчвали от ТоиотаТе затова я препорьчват защо не е Тоиота а струпотляк
Те затова си купих Чероки от старите кьде ги караха инкасота едно време да знам че сичко си е оргинал.

- Martin Mihailov
- учете се от него
Има на Алфа и на Рено ама това са по новитеDon4o_62 написа:някой Черокита бяха с двигатели на Алфа и им форкаха главите със шпилките барабарMartin Mihailov написа:Пафеле помнишли зимата като пишехте на кои каква добавка саму препорьчвали от ТоиотаТе затова я препорьчват защо не е Тоиота а струпотляк
,та да не си взел такова

- Don4o_62
- учете се от него
малко да се изжалвам,та хубаво викат от работа се става гърбав,не дословно ама си е така,преди 1,5 м. кво си усуках крака на село като правех нещо,но викам ще мине но не минава,оня ден вече зверска болка и питах тук там за домашен чекръкчия,казаха ми един дето на времето оправял футболисти,обадих се и се разбрахме,човека пипна тук там по крака,вика имаш изскочил минискус,но не скъсан,били 3, та единия забегнал от гаража
натисна ме както знае и о чудо...веднага ми олекна,вика една наколенка и до 2 седмици няма се напрягаш,кво напрягане,като куцо магаре съм
но от ден на ден се оправя,долу на стъпалото барна и там вика леко е разместено,пипа и натисна силно,пукна и вика влезна си,та от оня ден вече си ходя почти нормално,да е жив и здрав човека,15 лв. ми взе,халал да му са парите 

-
- ще става разбирач
Здравейте пичове,помагайте в избора за нов телефон.Не мога да избера между Huawei Mate 20 Pro ,Huawei P30 Pro,Samsung Galaxy S10+,Samsung Galaxy Note 9.Споделяйте мнение,кой е по-добър вариант?
Мартинчо, ти не си се бил родил, пиле мошинско, кога Чероки за Европа беше с двигатели на Рено за турбодизела и за 2,5 бензина.... Не караш ли 4L осмак, не караш оригинал Чероки, ко ще на две шасита да е.Martin Mihailov написа: Има на Алфа и на Рено ама това са по новитеГоворимти за тия преди тех
Теса на шасита а тия кьде пишеш са на голо купе