Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
"Браво" г-н Модератор, така се прави - всичко дет не е от Варна и околността , всичко дет не е съгласно с нас, мисли различно и прави различни чепарета/не по варненски/, еле па да има"наглостта" да бъде в колизия с gergi_81, трябва да бъде немедлено отстранен!!! Дори не само от темата за "Чепаретата", а от целиО форум.....Така се прави....!!!Димо Михалев написа:...........Ако не престанеш с безсмислените си коментари под всяка снимка, както и да се опитваш да дразниш другите потребители,ще ти се наложи да си починеш малко от форума .......
Пиша тоз пост щот се уча от теб, имам намерение да се кандидатирам за модератор, е не в "Морския", а в един друг раздел,и се чудя дали да не възприема "вашия подход и размах"...!!!!

Та, докато пишех горното се присетих за една поговорка:
-Кога стана калайджия, кога ти почерня г*за!
Айде, морски, останете си със здраве!!!!

П.П.
Люси, а на теб за пореден път ще кажа, престани да се бориш с "вятърни мелници"....!!!
Няма да срещнеш разбиране от никой от тях!!!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Димо Михалев
- Модератор
"Браво" г-н Модератор, така се прави - всичко дет не е от Варна и околността , всичко дет не е съгласно с нас, мисли различно и прави различни чепарета/не по варненски/, еле па да има"наглостта" да бъде в колизия с gergi_81, трябва да бъде немедлено отстранен!!! Дори не само от темата за "Чепаретата", а от целиО форум.....Така се прави....!!!Ачо ♣ написа:Димо Михалев написа:...........Ако не престанеш с безсмислените си коментари под всяка снимка, както и да се опитваш да дразниш другите потребители,ще ти се наложи да си починеш малко от форума .......
Тук не става дума за Варна,Бургас или София.За Жоро или,който и да било.Темата е да се учат хората,а не да се доказват.Нормарло е момчетата от морето да имат повече опит и с изработката,и с риболова с чепаре.То обаче има доста видове риболов с чепаре,а понякога е и строго индивидуално според мястото и не всичко добре познато е приложимо или важи.Не може един човек да е специалист във всичко и да е на всяка манджа мерудия.Преди някой като пусне нещо и след него Люси почва да пуска по няколко поста,какво е вързал,за кой и колко.Сега е като покаже някой нещо и се почва неговите материали от къде ги е взел и други неща.Е темата не се върти около него или около който и да било.Повечето споделят опит,а той това,което някой му препоръчал или бил чул от някъде нещо.
Аз само да попитам: Кое не може да му разберем, техниката,уменията,мисленето или може би начина му на комуникиране???Ачо ♣ написа:
П.П.
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Абе, вие вЕрно нищо не схващате, когато ви пишат хора, които изобщо не са"морски", изобщо не ви дават"наклон" на Чепаретата"....!!! Аз говоря за взаимоотношенията между хората...Ама явно и 100 поста да се напишат вие пак ще си знаете вашето!!!
Нищо не ме интересува от вашия риболов, само едно искам да кажа, ако искате да ме разберете---бъдете толерантни Човеци....ако можете.....
В днешно време те са кът.....Не се превръщайте и вие в такива....Винаги съм уважавал и ценил морските хора, макар, че съм от планината..!!!
Вие така и не разбрахте, че любителския морски риболов, а и не само той, не е професионален., ИМАМ В ПРЕДВИД НАСТОЯЩАТА ТЕМА...!!!???
Много ЛИ Е важно дали моето чепаре ще хване 5 риби, а твоето 8 ....това не ме интересува....!!!
Искам да мога да ходя за риба.....Без претенции чии чепаре е по- удачно...ако разбира се нямате ЕГО и Комплекси.....!!!
За пореден път се извинявам, че се намесвам, аз така мисля, не защото Люси ми е приятел, а защото....така мисля....!!!?
Убеден съм, че това което пиша е непонятно за мнозина, но е така, и още по-съм убеден , че няма и да ме разберете!!!!
Не че се "притеснявам", или ми "пука" - аз съм от тез "дисиденти" във форума, дето съм малко разбран.и "черната" офца за мнозина, дори и във Вашата тема - поемам тоз риск...!!!
Дано имате чувство за хумор!!!
Айде, още веднъж- останете си със здраве- морски!!!
Нищо не ме интересува от вашия риболов, само едно искам да кажа, ако искате да ме разберете---бъдете толерантни Човеци....ако можете.....
В днешно време те са кът.....Не се превръщайте и вие в такива....Винаги съм уважавал и ценил морските хора, макар, че съм от планината..!!!
Вие така и не разбрахте, че любителския морски риболов, а и не само той, не е професионален., ИМАМ В ПРЕДВИД НАСТОЯЩАТА ТЕМА...!!!???
Много ЛИ Е важно дали моето чепаре ще хване 5 риби, а твоето 8 ....това не ме интересува....!!!
Искам да мога да ходя за риба.....Без претенции чии чепаре е по- удачно...ако разбира се нямате ЕГО и Комплекси.....!!!
За пореден път се извинявам, че се намесвам, аз така мисля, не защото Люси ми е приятел, а защото....така мисля....!!!?
Убеден съм, че това което пиша е непонятно за мнозина, но е така, и още по-съм убеден , че няма и да ме разберете!!!!
Не че се "притеснявам", или ми "пука" - аз съм от тез "дисиденти" във форума, дето съм малко разбран.и "черната" офца за мнозина, дори и във Вашата тема - поемам тоз риск...!!!

Дано имате чувство за хумор!!!

Айде, още веднъж- останете си със здраве- морски!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Приятелю, Ачо, колко да сме толерантни? Може би както по-рано бях спрял да пиша (и доста хора, които са полезни за развитието на темата, за разлика от мен и Люси) и да си остане твоя приятел да си пише сам. Толерантността спрямо един и нетолерантността спрямо по-голямата част от останалите.
Чети бре , приятелю nkolev66 , чети........!?
А иначе на Модератора Димо Михалев бих го посъветвал най- накрая да се научи как се цитира мнение, старият морски лъв КИРО се опита да ви подскаже, ама.......!!!!Ачо ♣ написа:......
Люси, а на теб за пореден път ще кажа, престани да се бориш с "вятърни мелници"....!!!
На някои хора вече не им понася карантината май.....
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Не че се учудвам, ама явно за пореден път, и за последно, ще се наложи да се самоцитирам,, без да си създавам излишни илюзии, че си заслужава, но все пак....!?!?!?rashkoto1 написа:...............

Ачо ♣ написа:...Ама явно и 100 поста да се напишат вие пак ще си знаете вашето!!!
-...........
[/quote]Ачо ♣ написа:...Ама явно и 100 поста да се напишат вие пак ще си знаете вашето!!!
-...........
Не ставай смешен, човече!
Не следиш темата и няма как да си обективен.
И ДА, има един човек в темата, който и 1000000 пъти да му кажеш нещо пак си знае неговото

п.п. Има и други хора, които не са морски, но странно защо само с един екземпляр се получава така

Айде, и ти се постарай да се научиш как се цитира мнение ииии...пак ще спорим за това кой е смешен и кой е по-по-най....!!!!rashkoto1 написа:.......Не ставай смешен, човече!....

Айде, и ти се постарай да се научиш как се цитира мнение ииии...пак ще спорим за това кой е смешен и кой е по-по-най....!!!!
[/quote]
Само това ли успя да измислиш?!
Браво!

Само това ли успя да измислиш?!

Браво!
Само това, прости"невежеството" ми...!!!rashkoto1 написа:..........Само това ли успя да измислиш?! ..

Само това, прости"невежеството" ми...!!!
[/quote]
Простено да ти е, жив и здрав!

Простено да ти е, жив и здрав!

rashkoto1 написа:........Простено да ти е, жив и здрав!

Чета много добре приятелю, но ти се опитваш да изкараш Люси някакъв рицар, борещ се срещу несправедливите "Варненци". Аз съм от Бургас и въпреки честото мерене на Варна и Бургас, мога да ти гарантирам, че повечето нови модели, методи и тактики (дори да са измислени някъде другаде по света) са изпробвани и внедрени за масова употреба от Рибарите от Варна. София, като най-голям град естествено има много мислещи и изобретателни хора, но за морето (Черно море) не смятам да са повече от Варна и Бургас (не искам да изброявам всички населени места по черноморието, където има доста мислещи риболовци с огромен опит).Ачо ♣ написа:Чети бре , приятелю nkolev66 , чети........!?
А иначе на Модератора Димо Михалев бих го посъветвал най- накрая да се научи как се цитира мнение, старият морски лъв КИРО се опита да ви подскаже, ама.......!!!!Ачо ♣ написа:......
Твоя приятел Люси (пиша на теб защото той не чува никого) си подобри много качеството на изработка на чепарета и най-вероятно ловят много добре, но проблема е в комуникацията и начина, по който се самоизтъква, досаждайки и/или умишлено дразнейки. Със сигурност не е рицар или е като този от българския филм с Коста Цонев.
Поздрави и от мен, не искам да ви обидя нито теб нито Люси.