Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Качествени чепарета

Мнение от El Pescador »

ех тези защитници на онеправданите ,Темата е за чепарета и ако някой е толкова добър ,че ние незнаещите не го разбираме да си пусне тема и да си я води и пише и показва шедьоврите си ,Нещо взе да ми писва от глупости ,тук съм за да обеням опит и иновативни идеи .Ще помоля разни адвокати ,некомпетети по темата ,тоест чепарета да не спамят тук,ние не разбираме от морално право в защита на приятелите !Преварително благодаря .
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана :lol:
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

El Pescador написа: тук съм за да обеням опит и иновативни идеи ..
Много ми убягва на мене какво си обменил точно ти в тази тема? Реално погледното, дори и Люси, е по-полезен за темата от теб. Из купищата глупости, които е изписал и публикувал, има някои истини и полезни факти, които някой може да вземе под внимание.
Бая народ има, като теб, които само мрънкат, че темата била осрана, но те самите нищо не са публикували и споделяли тук. Като не ти харесва нещо, почвай да пишеш по темата и ще се размият глупостите.
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

gergi_81 написа:
Много ми убягва на мене какво си обменил точно ти в тази тема? Реално погледното, дори и Люси, е по-полезен за темата от теб. Из купищата глупости, които е изписал и публикувал, има някои истини и полезни факти, които някой може да вземе под внимание.
Бая народ има, като теб, които само мрънкат, че темата била осрана, но те самите нищо не са публикували и споделяли тук. Като не ти харесва нещо, почвай да пишеш по темата и ще се размият глупостите.
еднолични търовци изобщо не са ми итересни , а и нямат място тук ,така че все едно че не съм те прочел .Дори и да съм само консуматор лошо няма все пак това е идеята на форума ,който има желание и мерак да се научи от знаещите.Но ако си толкова извисен в творението на чепарета и такива като мен са ти под реномето ,веми си извисените колеги и си направете затворена група и си кометирайте там творенията,Тука има един дето се беше взел на сериозно ,но като гледам все едно сте от един баща .Ако има нещо дето не си разбрал питай да ти го разясним г-н Безличен Търговец предивяващ претенции за собственост на темата !
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана :lol:
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

El Pescador написа:
gergi_81 написа:
еднолични търовци изобщо не са ми итересни , а и нямат място тук ,така че все едно че не съм те прочел .Дори и да съм само консуматор лошо няма все пак това е идеята на форума ,който има желание и мерак да се научи от знаещите.Но ако си толкова извисен в творението на чепарета и такива като мен са ти под реномето ,веми си извисените колеги и си направете затворена група и си кометирайте там творенията,Тука има един дето се беше взел на сериозно ,но като гледам все едно сте от един баща .Ако има нещо дето не си разбрал питай да ти го разясним г-н Безличен Търговец предивяващ претенции за собственост на темата !
Цитирал съм точно определено изречение от написаното от теб. Кажи си, че си само консуматор и точка. Какво си седнал да ми философстваш тук, че си искал да обменяш опит. Ми не си за това тук!
Аватар
Димо Михалев
Модератор
Модератор

Мнение от Димо Михалев »

Колеги,хайде да почнете да се уважавате малко повече.Малко е глупаво да се делят хората на такива и онакива.Приемайте различията помежду си като нещо нормално и уважавайте мнението на всеки.Темата е "Качествени чепарета" и част от това качество е добрата изработка,до колко са важни очички, главички и други подробности всеки сам може да прецени,както и дали ще се възползва от споделеното.Всеки може да участва в темата и да споделя или да се възползва от нея,ако реши.Ако не сте разбрали постове,които насаждат омраза ще бъдат изтривани,а създателите на такива може да бъдат изгонени и без предупреждение.
Аватар
tugman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tugman »

Жоро, от прочетеното, постът който те "възпали" не се отнасяше за теб, за друг беше, така поне ми се струва! Станалото станало, виртуално си "стиснете ръце", и както казват ритни топковците: "Животът продължава"!
bubamara
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bubamara »

15880766273796659149703238585706.jpg
Карагьоза взе да се обажда ето едно което се отчита добре към момента . Седмица с 3 сини,3 лилави ,2 св.виолетови и 4 черни куки вързано е през 18 см.с0.23/0,26.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

tugman написа:Жоро, от прочетеното, постът който те "възпали" не се отнасяше за теб, за друг беше, така поне ми се струва! Станалото станало, виртуално си "стиснете ръце", и както казват ритни топковците: "Животът продължава"!
Прав си, не беше адресирано към мен, но това изречение, че Ел пасото бил тук да споделя, просто ми извади очите. Не само, че е безполезен за темата, ами и няма нито един положотелен коментар. Аман от критици.
bubamara
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bubamara »

[quote="gergi_81" Аман от критици.
Темата е хубава и ако не се чете само полезното се вижда следното . Аман от разбирачи ,аман от връзвачи ,аман от продавачи ....от лодкаджии ,от бреговаци ,от бургазлии от варналии и от дървения Шоп няма как това е форум ( говорилня) но все пак чепаретата трябва да са основното без да се обиждаме и да имаме търпимост към останалите ( нали уш по умния отстъпвал) от Тея 52.... и незнам си колко страници половината е обиди и мерене на пишки.
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

bubamara написа:[quote="gergi_81" Аман от критици.
Темата е хубава и ако не се чете само полезното се вижда следното . Аман от разбирачи ,аман от връзвачи ,аман от продавачи ....от лодкаджии ,от бреговаци ,от бургазлии от варналии и от дървения Шоп няма как това е форум ( говорилня) но все пак чепаретата трябва да са основното без да се обиждаме и да имаме търпимост към останалите ( нали уш по умния отстъпвал) от Тея 52.... и незнам си колко страници половината е обиди и мерене на пишки.
Много си прав.
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Аз споменах че не връзвам от
Много време,но ме вълнува
Да ми работи чепарето.
За сравнение,какво имаше
На пазара преди 3 години.
В София и китайските на Илиенци
По левче.
IMG_20200428_183808.jpg
Бидема ми е колкото картончето
Цялото,който разбира ще ме разбере. :drinkers:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

lusienn написа:Аз споменах че не връзвам от
Много време,но ме вълнува
Да ми работи чепарето.
За сравнение,какво имаше
На пазара преди 3 години.
По левче.
IMG_20200428_183808.jpg
Бидема ми е колкото картончето
Цялото,който разбира ще ме разбере. :drinkers:
Това си е класическо варненско чепаре. Някои стари майстори още ги правят така, с бидеми по 3-4 см.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

lusienn написа: На пазара преди 3 години.
По левче.
Люси,на Пуфина чепаретата са към 4.50лв,поне до преди 2г,
като използва същите макари ФК като твоите.
Няма как негови чепарета да са по други магазини - ако ме разбираш.
Много добре познавам човека,затова се осмелявам да ги кажа тези неща.
И не ме разбирай погрешно,не те обвинявам в нищо.Видял си,писал си.
Няма как да знаеш това което аз го знам.
Явно някой спекулира с неговото име.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

gergi_81 написа:
Това си е класическо варненско чепаре. Някои стари майстори още ги правят така, с бидеми по 3-4 см.
И какво от това ?
Твоите са най най ли?
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
lusienn

Мнение от lusienn »

Кире Жорката купува от
Него по поръчка,прави ги
10 дена,и не ми харесаха.
На 3 лв го даде не 4.50
Бъркаш нещо.
Аз такова никога няма да сложа,
С Лазар кристал да вържа
Повече ще набера поне тройно.

Влакното било супер про.

Аз такова не знам.
IMG_20200428_191929.jpg
И да съм честен към всички,
Реших почвам сам всичко.
Последно промяна от lusienn на Вто Апр 28, 2020 6:22 pm, променено общо 1 път.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”