Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
-
- ще става разбирач
Re: Качествени чепарета
ех тези защитници на онеправданите ,Темата е за чепарета и ако някой е толкова добър ,че ние незнаещите не го разбираме да си пусне тема и да си я води и пише и показва шедьоврите си ,Нещо взе да ми писва от глупости ,тук съм за да обеням опит и иновативни идеи .Ще помоля разни адвокати ,некомпетети по темата ,тоест чепарета да не спамят тук,ние не разбираме от морално право в защита на приятелите !Преварително благодаря .
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана

Много ми убягва на мене какво си обменил точно ти в тази тема? Реално погледното, дори и Люси, е по-полезен за темата от теб. Из купищата глупости, които е изписал и публикувал, има някои истини и полезни факти, които някой може да вземе под внимание.El Pescador написа: тук съм за да обеням опит и иновативни идеи ..
Бая народ има, като теб, които само мрънкат, че темата била осрана, но те самите нищо не са публикували и споделяли тук. Като не ти харесва нещо, почвай да пишеш по темата и ще се размият глупостите.
-
- ще става разбирач
еднолични търовци изобщо не са ми итересни , а и нямат място тук ,така че все едно че не съм те прочел .Дори и да съм само консуматор лошо няма все пак това е идеята на форума ,който има желание и мерак да се научи от знаещите.Но ако си толкова извисен в творението на чепарета и такива като мен са ти под реномето ,веми си извисените колеги и си направете затворена група и си кометирайте там творенията,Тука има един дето се беше взел на сериозно ,но като гледам все едно сте от един баща .Ако има нещо дето не си разбрал питай да ти го разясним г-н Безличен Търговец предивяващ претенции за собственост на темата !gergi_81 написа:Много ми убягва на мене какво си обменил точно ти в тази тема? Реално погледното, дори и Люси, е по-полезен за темата от теб. Из купищата глупости, които е изписал и публикувал, има някои истини и полезни факти, които някой може да вземе под внимание.El Pescador написа: тук съм за да обеням опит и иновативни идеи ..
Бая народ има, като теб, които само мрънкат, че темата била осрана, но те самите нищо не са публикували и споделяли тук. Като не ти харесва нещо, почвай да пишеш по темата и ще се размият глупостите.
моята риба никой не може да я хване ,

Цитирал съм точно определено изречение от написаното от теб. Кажи си, че си само консуматор и точка. Какво си седнал да ми философстваш тук, че си искал да обменяш опит. Ми не си за това тук!El Pescador написа:gergi_81 написа:еднолични търовци изобщо не са ми итересни , а и нямат място тук ,така че все едно че не съм те прочел .Дори и да съм само консуматор лошо няма все пак това е идеята на форума ,който има желание и мерак да се научи от знаещите.Но ако си толкова извисен в творението на чепарета и такива като мен са ти под реномето ,веми си извисените колеги и си направете затворена група и си кометирайте там творенията,Тука има един дето се беше взел на сериозно ,но като гледам все едно сте от един баща .Ако има нещо дето не си разбрал питай да ти го разясним г-н Безличен Търговец предивяващ претенции за собственост на темата !El Pescador написа: тук съм за да обеням опит и иновативни идеи ..
- Димо Михалев
- Модератор
Колеги,хайде да почнете да се уважавате малко повече.Малко е глупаво да се делят хората на такива и онакива.Приемайте различията помежду си като нещо нормално и уважавайте мнението на всеки.Темата е "Качествени чепарета" и част от това качество е добрата изработка,до колко са важни очички, главички и други подробности всеки сам може да прецени,както и дали ще се възползва от споделеното.Всеки може да участва в темата и да споделя или да се възползва от нея,ако реши.Ако не сте разбрали постове,които насаждат омраза ще бъдат изтривани,а създателите на такива може да бъдат изгонени и без предупреждение.
Жоро, от прочетеното, постът който те "възпали" не се отнасяше за теб, за друг беше, така поне ми се струва! Станалото станало, виртуално си "стиснете ръце", и както казват ритни топковците: "Животът продължава"!
Карагьоза взе да се обажда ето едно което се отчита добре към момента . Седмица с 3 сини,3 лилави ,2 св.виолетови и 4 черни куки вързано е през 18 см.с0.23/0,26.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Прав си, не беше адресирано към мен, но това изречение, че Ел пасото бил тук да споделя, просто ми извади очите. Не само, че е безполезен за темата, ами и няма нито един положотелен коментар. Аман от критици.tugman написа:Жоро, от прочетеното, постът който те "възпали" не се отнасяше за теб, за друг беше, така поне ми се струва! Станалото станало, виртуално си "стиснете ръце", и както казват ритни топковците: "Животът продължава"!
[quote="gergi_81" Аман от критици.
Темата е хубава и ако не се чете само полезното се вижда следното . Аман от разбирачи ,аман от връзвачи ,аман от продавачи ....от лодкаджии ,от бреговаци ,от бургазлии от варналии и от дървения Шоп няма как това е форум ( говорилня) но все пак чепаретата трябва да са основното без да се обиждаме и да имаме търпимост към останалите ( нали уш по умния отстъпвал) от Тея 52.... и незнам си колко страници половината е обиди и мерене на пишки.
Темата е хубава и ако не се чете само полезното се вижда следното . Аман от разбирачи ,аман от връзвачи ,аман от продавачи ....от лодкаджии ,от бреговаци ,от бургазлии от варналии и от дървения Шоп няма как това е форум ( говорилня) но все пак чепаретата трябва да са основното без да се обиждаме и да имаме търпимост към останалите ( нали уш по умния отстъпвал) от Тея 52.... и незнам си колко страници половината е обиди и мерене на пишки.
Много си прав.bubamara написа:[quote="gergi_81" Аман от критици.
Аз споменах че не връзвам от
Много време,но ме вълнува
Да ми работи чепарето.
За сравнение,какво имаше
На пазара преди 3 години.
В София и китайските на Илиенци
По левче.
Бидема ми е колкото картончето
Цялото,който разбира ще ме разбере.
Да ми работи чепарето.
За сравнение,какво имаше
По левче.

Риболовци.
Това си е класическо варненско чепаре. Някои стари майстори още ги правят така, с бидеми по 3-4 см.lusienn написа:Аз споменах че не връзвам от
Да ми работи чепарето.
За сравнение,какво имаше
По левче.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Люси,на Пуфина чепаретата са към 4.50лв,поне до преди 2г,lusienn написа: На пазара преди 3 години.
По левче.
като използва същите макари ФК като твоите.
Няма как негови чепарета да са по други магазини - ако ме разбираш.
Много добре познавам човека,затова се осмелявам да ги кажа тези неща.
И не ме разбирай погрешно,не те обвинявам в нищо.Видял си,писал си.
Няма как да знаеш това което аз го знам.
Явно някой спекулира с неговото име.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И какво от това ?gergi_81 написа:
Това си е класическо варненско чепаре. Някои стари майстори още ги правят така, с бидеми по 3-4 см.
Твоите са най най ли?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Кире Жорката купува от
Него по поръчка,прави ги
10 дена,и не ми харесаха.
На 3 лв го даде не 4.50
Бъркаш нещо.
Аз такова никога няма да сложа,
С Лазар кристал да вържа
Повече ще набера поне тройно.
Влакното било супер про.
Аз такова не знам.
И да съм честен към всички,
Реших почвам сам всичко.
Него по поръчка,прави ги
10 дена,и не ми харесаха.
На 3 лв го даде не 4.50
Бъркаш нещо.
Аз такова никога няма да сложа,
С Лазар кристал да вържа
Повече ще набера поне тройно.
Влакното било супер про.
Аз такова не знам.
И да съм честен към всички,
Реших почвам сам всичко.
Последно промяна от lusienn на Вто Апр 28, 2020 6:22 pm, променено общо 1 път.

Риболовци.