бяла риба на жеребчево???

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Troli

Re: бяла риба на жереб4ево????????

Мнение от Troli »

Май съм виждал някъде такива звезди! :D :D :D Даже ги правя с по 9 лъча! :D :D :D Теле,много хора подведохте! :D Как не ви е грях да пращате Краси у тоя порой за зелен хайвер? :D :D :D Шампиона ви почерпи,а вие за благодарност го пуснахте гол по пистата? :roll: Боже,колко сте жестоки! :lol: :roll: :lol: :roll: Аз се измъкнах тарикатски,а след мен оставих библейски порой! :D :D :D
Troli

Мнение от Troli »

Бех оставил жената у дома да плете и да шпионира,докато съм за бяла риба! :D :D :D После всичко си каза,но не може да намери пуловера дет го е плела-недоплела! :roll: :oops: :shock:
Bai Ves
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bai Ves »

Мътен ли е язовира?? Трябва ми точна и бърза информация?????????! Моля! :roll:
Troli

Мнение от Troli »

Не много!Има много закачки в клонаци и водорасли. :wink: Успех!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Troli написа:Не много!Има много закачки в клонаци и водорасли. :wink: Успех!
Ако си закачил някоя мрежа може,иначе по принцип няма закачки. :wink:
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

бях на устието в реката докато валеше дъжда направо ни удави, поте4е една матилка за един ден нивото се ка4и с 1 метър, тоест на целия язовир, със сигурност е мътен язовира друг е въпроса кога е спрял да с пока4ва и дали ще трагне пак рибата, защото след пороя не се хващаха и червеноперки. Преди това излизаха бели риби рядко и доста дребни нагоре в тясното. Само една над кило хванахме за 4 дни. Според доста хора сред тях и местни бялата не е толкова активна в лошо време особенно дъжд. Евала за тия люде с лодките които стояха в най-големия порой насред язовира, гледахме ви и се чудехме дали няма и по един в лодката който да изгребва водата :lol: то на моменти не валеше ами се изсипваше направо. Аз си тръгнах от там в понеделник след дъжда по-прясна информация нямам, ако ще ходи някой най-добре да изчака поне още няколко дни да се утаи малко калта ...
Troli

Мнение от Troli »

Аз си тръгнах в неделя към 15ч.и съм малко хремав от потопа.След него водата може да е довлачила всичко и да е помътняла.Хванах комбайн с 21 куки и сулка,а аз вече имах две риби на тролинг 1.5 и 1кг.,значи бях по-резултатен от бракониерите.Евала на пичовете,които събраха на бързо една мрежа срещу боклучарника,а в събота по обед минах до Паничарево и видях нагло опъната мрежа пред залива.Заснех бракониерите отблизо,син бус и синя гуменярка на гребла.Разтичаха се нещо,но следващия път нема да ги подмина лесно. :wink:
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Вчера са я извадили. 1500м е била , а тази на боклуците са я вадили и във вторник.
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Bai Ves написа:Мътен ли е язовира?? Трябва ми точна и бърза информация?????????! Моля! :roll:
Снощи се прибрах оттам,язовира от устието почти до Паничарево е боза,боклуците които Тунджа е вкарала са доста.
Записах едно нормално КАПО. :smt118
Troli

Мнение от Troli »

Фуцата написа:
Bai Ves написа:Мътен ли е язовира?? Трябва ми точна и бърза информация?????????! Моля! :roll:
Снощи се прибрах оттам,язовира от устието почти до Паничарево е боза,боклуците които Тунджа е вкарала са доста.
Бъзикаш ли се? :shock:
Bai Ves
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bai Ves »

Мерси! Няма да я бъде значе през тези дни.Ще се отдам на :lol: щучи риболов!
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Troli написа:
Фуцата написа:
Бъзикаш ли се? :shock:
Troli мисля че сме из форумите не да се бъзикаме а да си помагаме с информация. :wink: Никога не бих подвел колега с лъжлива информация да бие 260км напразно.Пристигнах на Жребчево в понеделник с нагласата да седя до петък но като видях какво става с язовира в вторник вечерта си прибрах.Не мисля че до забраната язовира ще се избистри и ще става за риболов.Пак казвам,колеги язовира беше мътен от устието почти до Паничарево!!!!
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Така си беше. В понеделник отидохме на оглед и се хванахме за главата. Пълна боза . Не съм го виждал толкова кален. Това се дължи според мен на отворените слюзове на реката, но като се замисля те биха спряли само клоните.
Bai Ves
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bai Ves »

Мерси на Фуца!
Троли, и да се бъзикаш и да не се бъзикаш, Аз риба си ловя и то квалитетна!
Замисли се, аз не бих подвел никого, пък и няма защо. И да съм хванал там. Няма да се пренеса на язовира. Имам си рибки под носа! 8) За , тебе мога да стискам палци, само да се метнеш на някоя хубава риба!
Успех! :wink:
Troli

Мнение от Troli »

Вес,питах Фуцата и заради предишните му резултати не очаквах капо! :shock: Имам питане към вас,като спинингисти! :idea: "Риба в мътна вода се лови." :idea: Мътната,кална вода проблем ли е за успешен спининг? :wink:Тази сентенция,важи ли при спининга?Питам,защото нямам опит в спининга и особенно със силикона! :oops:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”