Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

бяла риба на жеребчево???
Модератор: sapuna
Re: бяла риба на жереб4ево????????
Май съм виждал някъде такива звезди!
Даже ги правя с по 9 лъча!
Теле,много хора подведохте!
Как не ви е грях да пращате Краси у тоя порой за зелен хайвер?
Шампиона ви почерпи,а вие за благодарност го пуснахте гол по пистата?
Боже,колко сте жестоки!
Аз се измъкнах тарикатски,а след мен оставих библейски порой!

Бех оставил жената у дома да плете и да шпионира,докато съм за бяла риба!
После всичко си каза,но не може да намери пуловера дет го е плела-недоплела!

-
- вече хвърля и на тежко
Мътен ли е язовира?? Трябва ми точна и бърза информация?????????! Моля! 

Не много!Има много закачки в клонаци и водорасли.
Успех!

-
- кандидат преподавател
Ако си закачил някоя мрежа може,иначе по принцип няма закачки.Troli написа:Не много!Има много закачки в клонаци и водорасли.Успех!

бях на устието в реката докато валеше дъжда направо ни удави, поте4е една матилка за един ден нивото се ка4и с 1 метър, тоест на целия язовир, със сигурност е мътен язовира друг е въпроса кога е спрял да с пока4ва и дали ще трагне пак рибата, защото след пороя не се хващаха и червеноперки. Преди това излизаха бели риби рядко и доста дребни нагоре в тясното. Само една над кило хванахме за 4 дни. Според доста хора сред тях и местни бялата не е толкова активна в лошо време особенно дъжд. Евала за тия люде с лодките които стояха в най-големия порой насред язовира, гледахме ви и се чудехме дали няма и по един в лодката който да изгребва водата
то на моменти не валеше ами се изсипваше направо. Аз си тръгнах от там в понеделник след дъжда по-прясна информация нямам, ако ще ходи някой най-добре да изчака поне още няколко дни да се утаи малко калта ...

Аз си тръгнах в неделя към 15ч.и съм малко хремав от потопа.След него водата може да е довлачила всичко и да е помътняла.Хванах комбайн с 21 куки и сулка,а аз вече имах две риби на тролинг 1.5 и 1кг.,значи бях по-резултатен от бракониерите.Евала на пичовете,които събраха на бързо една мрежа срещу боклучарника,а в събота по обед минах до Паничарево и видях нагло опъната мрежа пред залива.Заснех бракониерите отблизо,син бус и синя гуменярка на гребла.Разтичаха се нещо,но следващия път нема да ги подмина лесно. 

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вчера са я извадили. 1500м е била , а тази на боклуците са я вадили и във вторник.
Снощи се прибрах оттам,язовира от устието почти до Паничарево е боза,боклуците които Тунджа е вкарала са доста.Bai Ves написа:Мътен ли е язовира?? Трябва ми точна и бърза информация?????????! Моля!
Записах едно нормално КАПО.

Бъзикаш ли се?Фуцата написа:Снощи се прибрах оттам,язовира от устието почти до Паничарево е боза,боклуците които Тунджа е вкарала са доста.Bai Ves написа:Мътен ли е язовира?? Трябва ми точна и бърза информация?????????! Моля!

-
- вече хвърля и на тежко
Мерси! Няма да я бъде значе през тези дни.Ще се отдам на
щучи риболов!

Troli мисля че сме из форумите не да се бъзикаме а да си помагаме с информация.Troli написа:Бъзикаш ли се?Фуцата написа:Снощи се прибрах оттам,язовира от устието почти до Паничарево е боза,боклуците които Тунджа е вкарала са доста.Bai Ves написа:Мътен ли е язовира?? Трябва ми точна и бърза информация?????????! Моля!

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Така си беше. В понеделник отидохме на оглед и се хванахме за главата. Пълна боза . Не съм го виждал толкова кален. Това се дължи според мен на отворените слюзове на реката, но като се замисля те биха спряли само клоните.
-
- вече хвърля и на тежко
Мерси на Фуца!
Троли, и да се бъзикаш и да не се бъзикаш, Аз риба си ловя и то квалитетна!
Замисли се, аз не бих подвел никого, пък и няма защо. И да съм хванал там. Няма да се пренеса на язовира. Имам си рибки под носа!
За , тебе мога да стискам палци, само да се метнеш на някоя хубава риба!
Успех!
Троли, и да се бъзикаш и да не се бъзикаш, Аз риба си ловя и то квалитетна!
Замисли се, аз не бих подвел никого, пък и няма защо. И да съм хванал там. Няма да се пренеса на язовира. Имам си рибки под носа!

Успех!

Вес,питах Фуцата и заради предишните му резултати не очаквах капо!
Имам питане към вас,като спинингисти!
"Риба в мътна вода се лови."
Мътната,кална вода проблем ли е за успешен спининг?
Тази сентенция,важи ли при спининга?Питам,защото нямам опит в спининга и особенно със силикона!