Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- dancho.danev
- научил се да хвърля
Re: Къца- кълве воблери BG
Що не отидете за риба ами само си чешете пръстите по клавиатурата? Ама първо си вземете по някой воблер от Къцата за да не се върнете капо. Ако не знаете от кои, гледайте снимките. Всички риби са хванати в езеро
- Martin Mihailov
- учете се от него
А кое е езерото 

- dancho.danev
- научил се да хвърля
- Martin Mihailov
- учете се от него
Текаси и помислих като видех яхтите зад костуро
Там има много риба и кьлве на всичко та камоли на кьцковци
Преди време бех фанал щука на продупчен билет за реис 

- dancho.danev
- научил се да хвърля
Много хора живеят с това заблуждение, че на запад рибата е повече от водата, но уви истината е съвсем друга. Всеки може да хване случайна риба, но ако желаеш да ловиш добре са нужни много умения опит и не на последно място добри примамки. Виждал съм достатъчно ентусиасти тук при мен, в България, Италия и Гърция които хващат основно капота.
-
- новобранец
Отново Къца - кълве спаси от капо риболова по река Тунджа. 

- къца - кълве
- сериозен играч
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
Къци здравей. Тази жабка от миналата година, вчера на Марица, след замятане, изляза без лопатка. Не знам точно какво е станало, но нямам спомен, да е имало физическа намеса от последния път....Интересно, че от едната страна, като че ли е отчупено, а от другата - само дупка...Интересно ми е, защо така се е получило? Нещо лепилото ли е било малко или може аз да съм виновника. Не знам. Може би преди преди време, да съм я напъвал в някоя закачка, и по някакъв начин това да се е отразило на лопатката. Абе, ако трябва да съм искрен, според мене, не са ти много здрави воблерите, както твърдиш... Иначе, като цяло жабката си лови много добре кефал и щука. Поздрави.
Къци здравей. Тази жабка от миналата година, вчера на Марица, след замятане, изляза без лопатка. Не знам точно какво е станало, но нямам спомен, да е имало физическа намеса от последния път....Интересно, че от едната страна, като че ли е отчупено, а от другата - само дупка...Интересно ми е, защо така се е получило? Нещо лепилото ли е било малко или може аз да съм виновника. Не знам. Може би преди преди време, да съм я напъвал в някоя закачка, и по някакъв начин това да се е отразило на лопатката. Абе, ако трябва да съм искрен, според мене, не са ти много здрави воблерите, както твърдиш... Иначе, като цяло жабката си лови много добре кефал и щука. Поздрави.

- къца - кълве
- сериозен играч
Здравей !preparatos написа:https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
За една година все си я чукнал някъде.

къца - кълве написа:.... На сръбските и италианските лопатките изхвърчат от 2-3 замятания, както е описал румбети някъде малко по назад.........

къца - кълве написа:....... сега са от карбон.............

Карбон и поликарбонат са две различни неща

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
-
- Модератор
И аз се позачудих за този прозрачен карбон, пък то не било.bobopeli написа: .........
Карбон и поликарбонат са две различни неща
То преди "къцитата" идваха с резервни лопатки,ма вече е спряна практиката,макар че още си падат.
Остави само стъпки
- Don4o_62
- учете се от него
Къци,да те питам един профи въпрос, халката е излята на лопатката,ако удари голяма риба, има ли опасност да изскубне лопатката
има логика според мен,че може да я изскубне, но водещи фирми така ги правеха преди,сега линията е с тел по дължина както и трябва си мисля,твоето мнение....

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Ей...., изядохте го човека, ама това са воблерчета за кефалчета, какви телове искате за 4 лъва....
., слагате го на кантаря, щом човчето държи 1 кило стига....
.., значи ще изкара 3 кила риба, ама наистина съвременните лепила са гола вода, не съм случил на лепило да лепи метал и стъкло...., както си седи така 6 месеца и се отлепи само без напъни....
тъй, че не му се сърдете....

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Кютучетата са с цяла арматура и държат и повече от килоyco написа:Ей...., изядохте го човека, ама това са воблерчета за кефалчета, какви телове искате за 4 лъва....., слагате го на кантаря, щом човчето държи 1 кило стига....
.., значи ще изкара 3 кила риба, ама наистина съвременните лепила са гола вода, не съм случил на лепило да лепи метал и стъкло...., както си седи така 6 месеца и се отлепи само без напъни....
![]()
![]()

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.