Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
dancho.danev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от dancho.danev »

Що не отидете за риба ами само си чешете пръстите по клавиатурата? Ама първо си вземете по някой воблер от Къцата за да не се върнете капо. Ако не знаете от кои, гледайте снимките. Всички риби са хванати в езеро
Прикачени файлове
004.jpg
011.jpg
010.jpg
004.jpg
003.jpg
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

А кое е езерото :fishing6:
Аватар
dancho.danev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dancho.danev »

Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Текаси и помислих като видех яхтите зад костуро :lol: Там има много риба и кьлве на всичко та камоли на кьцковци :lol: :roll: Преди време бех фанал щука на продупчен билет за реис :drinkers:
Аватар
dancho.danev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dancho.danev »

Много хора живеят с това заблуждение, че на запад рибата е повече от водата, но уви истината е съвсем друга. Всеки може да хване случайна риба, но ако желаеш да ловиш добре са нужни много умения опит и не на последно място добри примамки. Виждал съм достатъчно ентусиасти тук при мен, в България, Италия и Гърция които хващат основно капота.
light spin
новобранец
новобранец

Мнение от light spin »

Отново Къца - кълве спаси от капо риболова по река Тунджа. :fishing12:
Прикачени файлове
Screenshot_20200923-125453.png
Screenshot_20200923-125500.png
Screenshot_20200923-125507.png
Screenshot_20200923-125524.png
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Аватар
preparatos
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от preparatos »

https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Къци здравей. Тази жабка от миналата година, вчера на Марица, след замятане, изляза без лопатка. Не знам точно какво е станало, но нямам спомен, да е имало физическа намеса от последния път....Интересно, че от едната страна, като че ли е отчупено, а от другата - само дупка...Интересно ми е, защо така се е получило? Нещо лепилото ли е било малко или може аз да съм виновника. Не знам. Може би преди преди време, да съм я напъвал в някоя закачка, и по някакъв начин това да се е отразило на лопатката. Абе, ако трябва да съм искрен, според мене, не са ти много здрави воблерите, както твърдиш... Иначе, като цяло жабката си лови много добре кефал и щука. Поздрави. :)
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

preparatos написа:https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Къци здравей. Тази жабка от миналата година, вчера на Марица, след замятане, изляза без лопатка. Не знам точно какво е станало, но нямам спомен, да е имало физическа намеса от последния път....Интересно, че от едната страна, като че ли е отчупено, а от другата - само дупка...Интересно ми е, защо така се е получило? Нещо лепилото ли е било малко или може аз да съм виновника. Не знам. Може би преди преди време, да съм я напъвал в някоя закачка, и по някакъв начин това да се е отразило на лопатката. Абе, ако трябва да съм искрен, според мене, не са ти много здрави воблерите, както твърдиш... Иначе, като цяло жабката си лови много добре кефал и щука. Поздрави. :)
Здравей !
За една година все си я чукнал някъде. :D На сръбските и италианските лопатките изхвърчат от 2-3 замятания, както е описал румбети някъде малко по назад. Щом има парче в устата означава, че е чукната. Миналата година лопатките са били от друг материал, сега са от карбон, затова твърдя, че са ми много здрави воблерите. Къца-кълве се променят постоянно към по-добро, само цената остава същата. :D
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

къца - кълве написа:.... На сръбските и италианските лопатките изхвърчат от 2-3 замятания, както е описал румбети някъде малко по назад.........
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

къца - кълве написа:....... сега са от карбон.............
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Карбон и поликарбонат са две различни неща :D
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

bobopeli написа: .........
Карбон и поликарбонат са две различни неща :D
И аз се позачудих за този прозрачен карбон, пък то не било.
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi762 »

То преди "къцитата" идваха с резервни лопатки,ма вече е спряна практиката,макар че още си падат.
Остави само стъпки
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Къци,да те питам един профи въпрос, халката е излята на лопатката,ако удари голяма риба, има ли опасност да изскубне лопатката :roll: има логика според мен,че може да я изскубне, но водещи фирми така ги правеха преди,сега линията е с тел по дължина както и трябва си мисля,твоето мнение....
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ей...., изядохте го човека, ама това са воблерчета за кефалчета, какви телове искате за 4 лъва.... :lol: ., слагате го на кантаря, щом човчето държи 1 кило стига.... :lol: .., значи ще изкара 3 кила риба, ама наистина съвременните лепила са гола вода, не съм случил на лепило да лепи метал и стъкло...., както си седи така 6 месеца и се отлепи само без напъни.... :lol: :lol:
тъй, че не му се сърдете.... :wink:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

yco написа:Ей...., изядохте го човека, ама това са воблерчета за кефалчета, какви телове искате за 4 лъва.... :lol: ., слагате го на кантаря, щом човчето държи 1 кило стига.... :lol: .., значи ще изкара 3 кила риба, ама наистина съвременните лепила са гола вода, не съм случил на лепило да лепи метал и стъкло...., както си седи така 6 месеца и се отлепи само без напъни.... :lol: :lol:
тъй, че не му се сърдете.... :wink:
Кютучетата са с цяла арматура и държат и повече от кило :D Проблема е че лопатките са от доста дебел и неподходящ материал и се чупят лесно, сигурно и за залепянето им не се ползва подходящо лепило :D
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”