За какво живеем

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

За какво живеем

Мнение от snegk »

Гледам темата с петицията и бройката хора които са се включили и си задавам въпроса.Наясно ли е този народ за какво живее.Живее да се храни или се храни за да живее.Това,че във форума има 15 000 бракониери е ясно,не ми е ясно за какво съществува този народ.Какво може да го трогне. :?: Не се трогват от сираци,бездомни,болни и др.Не се трогват когато ги ограбват(в случая водоемите).Несе трогват когато единствените красиви места в нашата държава се превръщат в сметище.Някой даже не се трогват когато го слагат и на жените им :lol: Не се трогват дори и когато виждат,че от ден на ден затъват все повече в тинята и няма измъкване.Ипоследно да попитам,какво е това бездушие каква е тази апатия,не ви ли омръзна да ва тъпчат цял живот. :?: :twisted: :evil: Нека всеки да си отговори-За какво живея :?: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: За какво живеем

Мнение от bkd »

Да ходя за риба :!: :wink: :lol:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

snegk,Не се ядосвай,
нещата явно ще станат бавно,аз лично съм оптимист!

И има само едно нещо което бих искал да помоля началниците на форума,
ако са съпричасни с идеята за петицията,нека да поставят темата на по-видимо място за всички!
Така по лесно ще се орентират съфорумците
Благодаря!
:wink:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Можеби отговорът е във въпросите ти :roll: Можеби трябва да се самозатрием тотално и всичко да започне от начало :roll:
:roll: Да ако е качена Петицията кото важна тема ще я видят всички..... и можеби ще гласуват ( но това няма да са хора, които се интересуват от проблема )..... който се интересува и вълнува, чете, търси, пита и тн. :roll:
:roll: Не се трогват от сираци,бездомни,болни... защото много от тоз народ се чувста точно таскъв.... иска да се оплаква, да госъжаляват, да мрънка и да му дават :roll: Хора взимайте се в ръце, щото ако всеки сам не си помогне.... няма кой, прехода свърши отдавна 8) Поздрав на всички
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Илия и мен ме е яд,като гледам че има само 371 подписа :evil: а само в този форум е посетена 755 пъти,и аз бях помолил модераторите да сложат темата като ВАЖНО,та дано повече съвестни колеги да дадат своя подпис.Но не се отчаивай хубавите неща стават бавно :smt023 .
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

Чудех се от кои постове да взема цитат като начало на моите мисли. Навсякъде има малко зрънце истина. snegk, на някои не им пука дори и когато и на тях им го слагат! На всички ни го слагат по един или друг начин. И да не останем по-назад и гледайки популярните/професионалните/ "слагачи" всички ние също гледаме да прецакаме който и да е. Дали колега, приятел, познат или който и да е, дори природата/ без да си даваме сметка, че така прецакваме себе си/. Бездушието/малодушието/ у едни, умората на много от нас да се правят на бели лястовици, заложеното в нас да се опитваме непрестанно да се прецакваме. Шопския инат, габровското лукавство и ниското ниво на духовна култура, липсата на каквато и да е ценностна система, логично водят до това което се случва НАВСЯКЪДЕ. Необходимо е да постъпваме правилно и добронамерено, не защото ще ни похвалят, не защото ще ни забележат а защото това трябва да е начин на мислене и докато поне 80% от ВСИЧКИ нас не започнат да го правят, няма да се получи нищо. Без всеки да се притеснява, че ако направи добра постъпка някой ще го посочи с пръст и ще каже "...глей тоа как се прецака..." или "...`къв е проз тоа....".До нас растат деца. Нашите синове и дъщери, каво желаем за тях? Да се махнат? Или да оставим след нас и за тях един добър живот и разбира се красива и чиста природа. Нихилистичното настроение на много от нас идва от отчаянието че нищо не зависи и нищо не може да се направи. А дали е така/както се пееше в една песен/. Какво огромно впечатление прави когато някой е с голямао сърце и е пич!!/говоря за imitev72/. Защото такива хора вече са мноооого малко. А тези постъпки показват много. Много още мога да кажа, но ......повече на срещата :wink:
След всичко това категорично мога да кажа ЖИВЕЕМ ЗА ДА ЯДЕМ И С...М
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

илийка,не сьм сьгласен за тургането на жените :wink: те,ако са трьгнали да СИ ГО ТУРГАТ ти нема да ги спреш,пьк да не говорим,че не луд кой яде БАНИЦАТА-мразим брутални отношения м/у мьже относно жена-никой не я е насилил-имай го предвид :wink: она,ако сама си е решила...... :wink: за другото-на 100% сьм с теб-ей сега пак горихме 20 кила боклук ,бутилки и пликчета по искьро-няма оправия,нямаааа :| нещо не зацепвам обаче кво и е толкова важното на тая,хм.."петиция"?аман от петиции-не се занимавайте с тия глупости.кой си има акьл и виждане по вьпросите-петиции му не требат.щото иначе цялата работа ми прилича на парламенто,а именно "кай,кай кво кай и накрая нищо не кай"питайте бат бойко или евентуално госин петков :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Даааа,просто си го предчувствах това което се случва.Няма да коментирам,само очаквам някой да ме почерпи бира за това че го предвидих и предупредих че нищо не заслужаваме и трябва повече да ни шибат и грабят та дори и в съня ни да го правят.Заслужаваме си всичко което ни се случва :lol: :lol: :lol: И пак някъде вътре във мен вярвам във силата на хората и тяхната добрина и съпричастност,но дано не остана за последен път разочарован и да се превърна във лапландски замръзен мозък :? :? :? :?
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

E.....ах ли му м/аата за кво живеем.
На мен ми харесва обяснението на едни откачалки:
......битието не се върти около човека,нито около Бог, човеци не е предвидено да ги има дълго време.Колкото и да не ни се иска хората са само едни ускорители на преобразованието във вселената......,
Така че спокойно момчета , страшния съд се отлага за неопределено време :lol: :lol: :drinkers:
А, кроки , нема да замръзне,незамръзва туй дет го нема :lol:
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Не се ядосвайте приятели , нещата ще станат ама трудно , както всичко в тая държава !

Едва ли шепа народ ще оправим нещата , но поне дадохме да се разбере , че имаме собствено мнение по въпроса !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

laplandeca написа:E.....ах ли му м/аата за кво живеем.
Колкото и да не ни се иска.......... :
то,през 100-150 годин вземе мине нещо та УДАРИ..я ще е бубонна чума,я ще е туберкулоза...я ще открият "НОВ" континент,па там ще вземат и тютюн да пушат,и сифилис да фащат.. :D :D :D па и КАРТОФИ и ЦАРЕВИЦА да ЗЛОУПОТРЕБЯТ :D :D :D :D тя,майката природа си има регулатори-яд ме е за децата ни-кьде ще бегат от спина?добре си бехме ние с дедо МРАЗ :D :D :D откьде ни го натресоха тоя,католическия Коледа-са се чудя кво да празнувам :shock: лапландски некви....празници :D :D маай там-гергьовден и трифон зарезан(аха,аха да се обьрка с некьв си валентинчо..) и си носи новите дрехи-все нещо ще УДАРИ тия дни-микроби-БОЛ :twisted:
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

5кила написа:
laplandeca написа:E.....ах ли му м/аата за кво живеем.
Колкото и да не ни се иска.......... :
то,през 100-150 годин вземе мине нещо та УДАРИ..я ще е бубонна чума,я ще е туберкулоза...я ще открият "НОВ" континент,па там ще вземат и тютюн да пушат,и сифилис да фащат.. :D :D :D па и КАРТОФИ и ЦАРЕВИЦА да ЗЛОУПОТРЕБЯТ :D :D :D :D тя,майката природа си има регулатори-яд ме е за децата ни-кьде ще бегат от спина?добре си бехме ние с дедо МРАЗ :D :D :D откьде ни го натресоха тоя,католическия Коледа-са се чудя кво да празнувам :shock: лапландски некви....празници :D :D маай там-гергьовден и трифон зарезан(аха,аха да се обьрка с некьв си валентинчо..) и си носи новите дрехи-все нещо ще УДАРИ тия дни-микроби-БОЛ :twisted:
Нищо нимой ма събори, ракийта трепи всичкото микроб :lol: :drinkers:
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Истинското име на Santa Klaus , дедо ви Коледа е Joulupukki.
Те с дедо Мраз още са в студената война, мерят си на кой епо голяма брадата. :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

laplandeca написа:Истинското име на Santa Klaus , дедо ви Коледа е Joulupukki.
Те с дедо Мраз още са в студената война, мерят си на кой епо голяма брадата. :lol:
грам ми не пука-аз сьм сатанист :D :D :D ама едни такива детски спомени ми нахлуха по едно време...свалям мизата на 3210 нокия:D :D :D :D :D с мошенници е пьлно-кво ти пука как точно се казват :D :D
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

5кила написа:
laplandeca написа:Истинското име на Santa Klaus , дедо ви Коледа е Joulupukki.
грам ми не пука-аз сьм сатанист :D :D :D ама едни такива детски спомени ми нахлуха по едно време...свалям мизата на 3210 нокия:D :D :D :D :D с мошенници е пьлно-кво ти пука как точно се казват :D :D
Хич не ми пука, я съм фърлил око на еленчетата да ги напрая луканки :lol: , и снежанка ми не требе, имам си една на главата :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Разни”