Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За какво живеем
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
За какво живеем
Гледам темата с петицията и бройката хора които са се включили и си задавам въпроса.Наясно ли е този народ за какво живее.Живее да се храни или се храни за да живее.Това,че във форума има 15 000 бракониери е ясно,не ми е ясно за какво съществува този народ.Какво може да го трогне.
Не се трогват от сираци,бездомни,болни и др.Не се трогват когато ги ограбват(в случая водоемите).Несе трогват когато единствените красиви места в нашата държава се превръщат в сметище.Някой даже не се трогват когато го слагат и на жените им
Не се трогват дори и когато виждат,че от ден на ден затъват все повече в тинята и няма измъкване.Ипоследно да попитам,какво е това бездушие каква е тази апатия,не ви ли омръзна да ва тъпчат цял живот.
Нека всеки да си отговори-За какво живея

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- SILVESTER
- ще става разбирач
Re: За какво живеем
snegk,Не се ядосвай,
нещата явно ще станат бавно,аз лично съм оптимист!
И има само едно нещо което бих искал да помоля началниците на форума,
ако са съпричасни с идеята за петицията,нека да поставят темата на по-видимо място за всички!
Така по лесно ще се орентират съфорумците
Благодаря!

нещата явно ще станат бавно,аз лично съм оптимист!
И има само едно нещо което бих искал да помоля началниците на форума,
ако са съпричасни с идеята за петицията,нека да поставят темата на по-видимо място за всички!
Така по лесно ще се орентират съфорумците
Благодаря!

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Илия и мен ме е яд,като гледам че има само 371 подписа
а само в този форум е посетена 755 пъти,и аз бях помолил модераторите да сложат темата като ВАЖНО,та дано повече съвестни колеги да дадат своя подпис.Но не се отчаивай хубавите неща стават бавно
.

Никога на колене пред когото и да е.
- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Чудех се от кои постове да взема цитат като начало на моите мисли. Навсякъде има малко зрънце истина. snegk, на някои не им пука дори и когато и на тях им го слагат! На всички ни го слагат по един или друг начин. И да не останем по-назад и гледайки популярните/професионалните/ "слагачи" всички ние също гледаме да прецакаме който и да е. Дали колега, приятел, познат или който и да е, дори природата/ без да си даваме сметка, че така прецакваме себе си/. Бездушието/малодушието/ у едни, умората на много от нас да се правят на бели лястовици, заложеното в нас да се опитваме непрестанно да се прецакваме. Шопския инат, габровското лукавство и ниското ниво на духовна култура, липсата на каквато и да е ценностна система, логично водят до това което се случва НАВСЯКЪДЕ. Необходимо е да постъпваме правилно и добронамерено, не защото ще ни похвалят, не защото ще ни забележат а защото това трябва да е начин на мислене и докато поне 80% от ВСИЧКИ нас не започнат да го правят, няма да се получи нищо. Без всеки да се притеснява, че ако направи добра постъпка някой ще го посочи с пръст и ще каже "...глей тоа как се прецака..." или "...`къв е проз тоа....".До нас растат деца. Нашите синове и дъщери, каво желаем за тях? Да се махнат? Или да оставим след нас и за тях един добър живот и разбира се красива и чиста природа. Нихилистичното настроение на много от нас идва от отчаянието че нищо не зависи и нищо не може да се направи. А дали е така/както се пееше в една песен/. Какво огромно впечатление прави когато някой е с голямао сърце и е пич!!/говоря за imitev72/. Защото такива хора вече са мноооого малко. А тези постъпки показват много. Много още мога да кажа, но ......повече на срещата
След всичко това категорично мога да кажа ЖИВЕЕМ ЗА ДА ЯДЕМ И С...М

След всичко това категорично мога да кажа ЖИВЕЕМ ЗА ДА ЯДЕМ И С...М
малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
илийка,не сьм сьгласен за тургането на жените
те,ако са трьгнали да СИ ГО ТУРГАТ ти нема да ги спреш,пьк да не говорим,че не луд кой яде БАНИЦАТА-мразим брутални отношения м/у мьже относно жена-никой не я е насилил-имай го предвид
она,ако сама си е решила......
за другото-на 100% сьм с теб-ей сега пак горихме 20 кила боклук ,бутилки и пликчета по искьро-няма оправия,нямаааа
нещо не зацепвам обаче кво и е толкова важното на тая,хм.."петиция"?аман от петиции-не се занимавайте с тия глупости.кой си има акьл и виждане по вьпросите-петиции му не требат.щото иначе цялата работа ми прилича на парламенто,а именно "кай,кай кво кай и накрая нищо не кай"питайте бат бойко или евентуално госин петков

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- krokibg
- учете се от него
Даааа,просто си го предчувствах това което се случва.Няма да коментирам,само очаквам някой да ме почерпи бира за това че го предвидих и предупредих че нищо не заслужаваме и трябва повече да ни шибат и грабят та дори и в съня ни да го правят.Заслужаваме си всичко което ни се случва
И пак някъде вътре във мен вярвам във силата на хората и тяхната добрина и съпричастност,но дано не остана за последен път разочарован и да се превърна във лапландски замръзен мозък

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
E.....ах ли му м/аата за кво живеем.
На мен ми харесва обяснението на едни откачалки:
......битието не се върти около човека,нито около Бог, човеци не е предвидено да ги има дълго време.Колкото и да не ни се иска хората са само едни ускорители на преобразованието във вселената......,
Така че спокойно момчета , страшния съд се отлага за неопределено време

А, кроки , нема да замръзне,незамръзва туй дет го нема
На мен ми харесва обяснението на едни откачалки:
......битието не се върти около човека,нито около Бог, човеци не е предвидено да ги има дълго време.Колкото и да не ни се иска хората са само едни ускорители на преобразованието във вселената......,
Така че спокойно момчета , страшния съд се отлага за неопределено време

А, кроки , нема да замръзне,незамръзва туй дет го нема

- emo vasilev
- сериозен играч
Не се ядосвайте приятели , нещата ще станат ама трудно , както всичко в тая държава !
Едва ли шепа народ ще оправим нещата , но поне дадохме да се разбере , че имаме собствено мнение по въпроса !
Едва ли шепа народ ще оправим нещата , но поне дадохме да се разбере , че имаме собствено мнение по въпроса !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
то,през 100-150 годин вземе мине нещо та УДАРИ..я ще е бубонна чума,я ще е туберкулоза...я ще открият "НОВ" континент,па там ще вземат и тютюн да пушат,и сифилис да фащат..laplandeca написа:E.....ах ли му м/аата за кво живеем.
Колкото и да не ни се иска.......... :

-
- ще става разбирач
Нищо нимой ма събори, ракийта трепи всичкото микроб5кила написа:то,през 100-150 годин вземе мине нещо та УДАРИ..я ще е бубонна чума,я ще е туберкулоза...я ще открият "НОВ" континент,па там ще вземат и тютюн да пушат,и сифилис да фащат..laplandeca написа:E.....ах ли му м/аата за кво живеем.
Колкото и да не ни се иска.......... :![]()
![]()
па и КАРТОФИ и ЦАРЕВИЦА да ЗЛОУПОТРЕБЯТ
![]()
![]()
![]()
тя,майката природа си има регулатори-яд ме е за децата ни-кьде ще бегат от спина?добре си бехме ние с дедо МРАЗ
![]()
![]()
откьде ни го натресоха тоя,католическия Коледа-са се чудя кво да празнувам
лапландски некви....празници
![]()
маай там-гергьовден и трифон зарезан(аха,аха да се обьрка с некьв си валентинчо..) и си носи новите дрехи-все нещо ще УДАРИ тия дни-микроби-БОЛ

-
- ще става разбирач
Истинското име на Santa Klaus , дедо ви Коледа е Joulupukki.
Те с дедо Мраз още са в студената война, мерят си на кой епо голяма брадата.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
грам ми не пука-аз сьм сатанистlaplandeca написа:Истинското име на Santa Klaus , дедо ви Коледа е Joulupukki.

-
- ще става разбирач
Хич не ми пука, я съм фърлил око на еленчетата да ги напрая луканки5кила написа:грам ми не пука-аз сьм сатанистlaplandeca написа:Истинското име на Santa Klaus , дедо ви Коледа е Joulupukki.
Те с дедо Мраз още са в студената война, мерят си на кой епо голяма брадата.![]()
![]()
ама едни такива детски спомени ми нахлуха по едно време...свалям мизата на 3210 нокия:D
![]()
![]()
![]()
с мошенници е пьлно-кво ти пука как точно се казват
![]()