Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Закриване с писалки
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Закриване с писалки
Здравеите,темата не е много за успешни,като имам предвид големината на уловените риби,но все пак броиката беше добра.
Та вчeра мои колеги посетили едно езеро близо до Габрово.Направило им впечатление че в плиткажа се припича щука.След като споделиха ,днес решихме в 5ч.свьршваме работа , и там.
Времето дьждовно,неприятна работа а и вятьра си го биваше.Хвьрлихме по 2 тапи и поседнахме.След 10минути пьрво повличане ,засечка и о смях щукичка под педя на 5см.каракудка.
Колегата беше дошьл с кучето ,и докато каже че яде риба и то я отмькна
последва гонене ама де ша го хванеш изруда му ниеден
След още 5 такива писалки,естествено в стил Katch and release.Реших да пробвам на воблер.5см грозно пате.Ресултат за 2ч.18броики.1около килото и останалото като моливи.Взех наи голямата щото сьм обещал на жената да нося в кьщи само костур и щука.Аз лично ям само костур
За сьжаление ми е повреден USB-то и снимки ще кача утре от работа.Не че има кои знае какво за гледане

Та вчeра мои колеги посетили едно езеро близо до Габрово.Направило им впечатление че в плиткажа се припича щука.След като споделиха ,днес решихме в 5ч.свьршваме работа , и там.
Времето дьждовно,неприятна работа а и вятьра си го биваше.Хвьрлихме по 2 тапи и поседнахме.След 10минути пьрво повличане ,засечка и о смях щукичка под педя на 5см.каракудка.
Колегата беше дошьл с кучето ,и докато каже че яде риба и то я отмькна

След още 5 такива писалки,естествено в стил Katch and release.Реших да пробвам на воблер.5см грозно пате.Ресултат за 2ч.18броики.1около килото и останалото като моливи.Взех наи голямата щото сьм обещал на жената да нося в кьщи само костур и щука.Аз лично ям само костур

За сьжаление ми е повреден USB-то и снимки ще кача утре от работа.Не че има кои знае какво за гледане

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Re: Закриване с писалки
Да не би да става дума за Тревненското езеро там е зарибено с малки щукички тази пролет.
Браво.Ша чакаме снимковия материял заснехте ли поне гонитбата на кучето? 

TICA FAN
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това е езерото на село Здравковец.
И сьс сигурност не е зарибявано,то е забравено от рибарите ,да не говорим за дружеството.
И сьс сигурност не е зарибявано,то е забравено от рибарите ,да не говорим за дружеството.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- учете се от него
Писалки , ама автоматични
Бива , бива - имало е емоции , могат и да се ловят за "разселване" в други подходящи водоеми!!!!

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
ТО 100 на сто има и големи щуки де.А няма ли и друга риба там да кажем каракуда , червенопер...
колега знам едно гиолче в Добрич което е много малко но има само шука и тя е малка около 400 грамови са и се хранят само с жабиIVKOPIVKO написа:ТО 100 на сто има и големи щуки де.А няма ли и друга риба там да кажем каракуда , червенопер...

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Бааххти лошия късмер да си жаба и да се родиш точно в това гьолче

Утре мисля да отида до там и да видим има ли раздвижване на дребосъка,имам едно езерце и мисля да го дозарибя с щуклета от 2 години не съм пускал.
ROCK"N"ROLL