Закриване с писалки

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Закриване с писалки

Мнение от muerter »

Здравеите,темата не е много за успешни,като имам предвид големината на уловените риби,но все пак броиката беше добра.
Та вчeра мои колеги посетили едно езеро близо до Габрово.Направило им впечатление че в плиткажа се припича щука.След като споделиха ,днес решихме в 5ч.свьршваме работа , и там.
Времето дьждовно,неприятна работа а и вятьра си го биваше.Хвьрлихме по 2 тапи и поседнахме.След 10минути пьрво повличане ,засечка и о смях щукичка под педя на 5см.каракудка.
Колегата беше дошьл с кучето ,и докато каже че яде риба и то я отмькна :x :x последва гонене ама де ша го хванеш изруда му ниеден :mrgreen: :mrgreen:
След още 5 такива писалки,естествено в стил Katch and release.Реших да пробвам на воблер.5см грозно пате.Ресултат за 2ч.18броики.1около килото и останалото като моливи.Взех наи голямата щото сьм обещал на жената да нося в кьщи само костур и щука.Аз лично ям само костур :mrgreen: :mrgreen:

За сьжаление ми е повреден USB-то и снимки ще кача утре от работа.Не че има кои знае какво за гледане :mrgreen: :mrgreen:
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Re: Закриване с писалки

Мнение от IVKOPIVKO »

Да не би да става дума за Тревненското езеро там е зарибено с малки щукички тази пролет.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Браво.Ша чакаме снимковия материял заснехте ли поне гонитбата на кучето? :lol:
TICA FAN
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

Това е езерото на село Здравковец.
И сьс сигурност не е зарибявано,то е забравено от рибарите ,да не говорим за дружеството.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Писалки , ама автоматични :D :D :D Бива , бива - имало е емоции , могат и да се ловят за "разселване" в други подходящи водоеми!!!!
Изображение
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

ТО 100 на сто има и големи щуки де.А няма ли и друга риба там да кажем каракуда , червенопер...
ilky
новобранец
новобранец

Мнение от ilky »

IVKOPIVKO написа:ТО 100 на сто има и големи щуки де.А няма ли и друга риба там да кажем каракуда , червенопер...
колега знам едно гиолче в Добрич което е много малко но има само шука и тя е малка около 400 грамови са и се хранят само с жаби :wink:
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Бааххти лошия късмер да си жаба и да се родиш точно в това гьолче :( :( :cry:
tihomirnk
новобранец
новобранец

Мнение от tihomirnk »

Утре мисля да отида до там и да видим има ли раздвижване на дребосъка,имам едно езерце и мисля да го дозарибя с щуклета от 2 години не съм пускал.
ROCK"N"ROLL
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”