яз.Дьбника - плевенско

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
zdravkoheavy
новобранец
новобранец

яз.Дьбника - плевенско

Мнение от zdravkoheavy »

Мой приятел ми се обади преди 1 час, на язовира при Писаревския залив,са ловили Шарани по 15кг.на плиткажа , с вили са ги бучили когато са хвьрляли хайвера.Нямали някой от Плевенското ИАРА да отиде до яз.и да провери какво е дереджето.Имамам човек който ще им помогне за залавянето на гадините.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: яз.Дьбника - плевенско

Мнение от MITKO70 »

Тука в сайта ,сигурно няма никой от ИАРА,но има телефоните им.Звъни нон стоп и направете кординацията с човека ,да им съдейства.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
zdravkoheavy
новобранец
новобранец

Мнение от zdravkoheavy »

Колега ако от Месното ИАРА не се заинтересуват за Водоемите които им приатнлежат,аз от София как да опазя този хубав и все още даващт язовир.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Баси ! Писна ми на кура да повтарям да дзвъните на ИАРА !!! При положение че пет - шест човека имат ен си водна площ за проверяване без да са програмирали ЗЕН за своевременна телепортация то как очаквате да дойдат ако не им се дзвъни а само се риве ?!? Инак специално за Плевенската мога да гарантирам че идват даже и на най-забутаните локви стига да не са по друг сигнал !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
zdravkoheavy
новобранец
новобранец

Мнение от zdravkoheavy »

Гн.Модеретор, место да ти писва на к----,що не вземеш нещата в рьце,щом имаш вяра на Плевенското ИАРА и не отидеш лично да провериш на яз.Аз лично мога да ти помогна да ги хванеш .Ако имах някой телефон нямаше да занимавам уважаемото от мен сайт "наРиба.сом",а щях ако имах влас да ги заврь миша дупка.
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

От Плевнската ИАРА ,наистина си вьршат работата.Тази година ме провериха 3 пьти за една седмица,мястото:река Искьр при село Крушовене.Това ми е селото.Колкото до тея с вилите ,колега Здравко би ли ми обяснил как да ги хванат.Значи отива проверяващия при тях и ..........
Те хора с бомби и мрежи хващат и не могат да ги осьдят ,камо ли някои дето си седи с вила на брега :D :D
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

После защо в България не се ловят добри шарани ,
освен на частни язовири.
Що за човек е това с вила риба да бие......
и то каква риба :evil:
Искам Ланец Вместо ВРАТ ! ! !
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

За кой ли път - талафони на ИАРА !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

0887212666 ИАРА Плевен. Но там имат специално отношение към Дъбник.Когато се ловеше много риба преди месец
един път не дойдоха. А много малко хора си тръгваха с под 5кг. А и парашутистите през ноща с по 100.
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

За Дъбник тва не е някаква новост бил сам свидетел там как ги трепат със бомби и ток ама вечерта :( :( :shock:
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Бракониери има навсякъде,но не съм чул да има осъдени!??Това обаче не трябва да ни спира винаги когато видим бракониери да сигнализираме на ИАРА и да се надяваме да си получат заслуженото!
Много ги накъсвам... кордите!
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivo Vratsa »

kamen написа:Бракониери има навсякъде,но не съм чул да има осъдени!??Това обаче не трябва да ни спира винаги когато видим бракониери да сигнализираме на ИАРА и да се надяваме да си получат заслуженото!
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... &start=195
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

[quote="ivo Vratsa"][quote="kamen"]Бракониери има навсякъде,но не съм чул да има осъдени!??Това обаче не трябва да ни спира винаги когато видим бракониери да сигнализираме на ИАРА и да се надяваме да си получат заслуженото![/quote]

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... &start=195[/quote]

Браво похвално, но има едно "НО" това което ще кажа не съм сигурен дали е 100% истина обаче 90% вярвам че е така :миналата седмица на работа чух следния диалог:"Те от ИАРА ходят да пишат актове на някои а на други им се обаждат че примерно на еди кой си язовир няма да идваме тази седмица хвърляйте мрежите и ако тръгнат евентуално след сигнал предупреждават бракониерите аз бях свидетел" Дано да не е истина но се съмнявам!?
Много ги накъсвам... кордите!
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivo Vratsa »

Нали знаеш ,че във всяко стадо има мърша....
sashko71
новобранец
новобранец

Мнение от sashko71 »

muerter написа:От Плевнската ИАРА ,наистина си вьршат работата.Тази година ме провериха 3 пьти за една седмица,мястото:река Искьр при село Крушовене.Това ми е селото.Колкото до тея с вилите ,колега Здравко би ли ми обяснил как да ги хванат.Значи отива проверяващия при тях и ..........
Те хора с бомби и мрежи хващат и не могат да ги осьдят ,камо ли някои дето си седи с вила на брега :D :D
Колега нема файда да минават от ИАРА и да ни раздават автографи на билетите щото ти аз и куп други колеги сме отчитане на дейнос от проверяващите.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”