Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

сом на ТЕЦ-1
- nikaro
- ще става разбирач
Re: сом на ТЕЦ-1
Евала пичове
Железни сте
А за почистването

А за почистването

Браво и за улова и за боклука,колкото повече такива хора толкова по добре. 

-
- разбира нещата
[quote="sapuna"]Благодаря ти за поканата братле,но просто нямаше как да се възползвам този уикенд!
Виждам,че си се накефил!Браво!След забраната ги почваме-ама нашите сомове без мустаци!
[/quote]
Само да мине забраната и ги почваме! Трябва да направим някой излет заедно
.Между другото "GODzillata " в коментара над твоя ме пита за НС-3 и след като си прегледах графика стигнах до извода, че ще е грехота след като най-вероятно ще почивам да не дойда
.Без малко да изпусна купона!
Виждам,че си се накефил!Браво!След забраната ги почваме-ама нашите сомове без мустаци!

Само да мине забраната и ги почваме! Трябва да направим някой излет заедно

Много ги накъсвам... кордите!
-
- новобранец
Искам да ви попитам нещо.Тъй като никога не съм ходил на яз. Овчарица не знам нищо относно този язовир.Бяха ми казали че се плащало ама не знам
.Ако може бихте ли ми казали дали е така и ако е така колко се плаща и дали на човек или на въдица.Мерси от сега

-
- вече хвърля и на тежко
Таксата е 10 лв на човек за 24 часа.Разрешават до три въдици,пак на човек-рибата не се заплаща.Разрешено е само топлото езеро,което хич не е малко.Незнам само дали тая година в забраната е разрешен.По-добре звънни един телефон преди да тръгниш за да не те изненадат неприятно.Ако се поразтърсиш във форума ще намериш телефони.Има пуснати поне 5 теми за Овчарица.Други години са го забранявали за по-малък период отколкото останалите водоеми.Успехnasko_ribarq написа:Искам да ви попитам нещо.Тъй като никога не съм ходил на яз. Овчарица не знам нищо относно този язовир.Бяха ми казали че се плащало ама не знам.Ако може бихте ли ми казали дали е така и ако е така колко се плаща и дали на човек или на въдица.Мерси от сега

-
- учете се от него
Това сигурно ли е , навсякъде в другите теми инфото е че не се заплаща до 3 кг.риба (или отделен единичен голям екземпляр)iid написа:Таксата е 10 лв на човек за 24 часа.Разрешават до три въдици,пак на човек-рибата не се заплаща.Разрешено е само топлото езеро,което хич не е малко.Незнам само дали тая година в забраната е разрешен.По-добре звънни един телефон преди да тръгниш за да не те изненадат неприятно.Ако се поразтърсиш във форума ще намериш телефони.Има пуснати поне 5 теми за Овчарица.Други години са го забранявали за по-малък период отколкото останалите водоеми.Успех

-
- разбира нещата
не е така
Последно промяна от kamen на Сря Апр 16, 2008 9:44 am, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
[quote="IDA"][quote="iid"]Таксата е 10 лв на човек за 24 часа.Разрешават до три въдици,пак на човек[size=150]-рибата не се заплаща[/size].Разрешено е само топлото езеро,което хич не е малко.Незнам само дали тая година в забраната е разрешен.По-добре звънни един телефон преди да тръгниш за да не те изненадат неприятно.Ако се поразтърсиш във форума ще намериш телефони.Има пуснати поне 5 теми за Овчарица.Други години са го забранявали за по-малък период отколкото останалите водоеми.Успех
[/quote]
Това сигурно ли е , навсякъде в другите теми инфото е че не се заплаща до 3 кг.риба (или отделен единичен голям екземпляр)
[/quote]
Аз доколкото знам имаш право на да 3кг риба с изключение на единичен екземпляр с по-голямо тегло за заплащане на риба над посоченото не съм чувал!??

Това сигурно ли е , навсякъде в другите теми инфото е че не се заплаща до 3 кг.риба (или отделен единичен голям екземпляр)

Аз доколкото знам имаш право на да 3кг риба с изключение на единичен екземпляр с по-голямо тегло за заплащане на риба над посоченото не съм чувал!??
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе отиваш с повечко левчета, и не та бьрка кое се плаща и кое не.
А за излета евала ,пичове сте.Другият пьт и риба да хванете,и боклук да сьберете повече

А за излета евала ,пичове сте.Другият пьт и риба да хванете,и боклук да сьберете повече

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Някой ходил ли е да ги мъчи сомчетата на теца след забраната???
-
- новобранец
- Обратна връзка:
На откроването на 01.06...
малко след пожарната в боровата гора....
ето го:)
ПП:не можах да кача снимката тук затова ето линк към друг сайт кадето е качена:
http://bgalbum.com/displayimage.php?album=11870&pos=0
малко след пожарната в боровата гора....
ето го:)
ПП:не можах да кача снимката тук затова ето линк към друг сайт кадето е качена:
http://bgalbum.com/displayimage.php?album=11870&pos=0
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Мерси колега
- slav80
- новобранец
ЕВАЛА НА ТАКИВА КАТО ВАСkamen написа:Най-накрая миналата събота успях да отида на ТЕЦ-1 на студеното и да проверя дали е достоверна информацията че излиза сом.Някъде към 17:00 бяхме хвърлили и започнахме да приготвяме барбекюто, когато към 18:30 удари първия около 3-3.500кг вярно за истинските сомаджии е бебе, но за нас беше голяма радост понеже ни е първия европеец.В 21:00 удари втория той вече беше 5 кг след което преустановихме риболова и започна едно събиране на боклуци, няма да повярвате от около 50 квадрата събрахме поне 100-120 пласмасови бутилки след което малко обгазихме Гълъбово но нямаше как да ги събера в колата пък и те са свикнали![]()
На сутринта почнахме отново и към 8 часа извадихме още един като първия след което към 9:00 пак удари този път обаче оказа голяма съпротива, явно беше по голям и за наше съжаление и негова радост се откачи, така завърши този прекрасен риболов.Вярно че и вятър ни духа и после голям дъжд ни валя, но това са някакви подробности, които никога не са ни спирали.Снимки в галерията.Толкова от мен.