Футбол

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Футбол

Мнение от ivo75 »

Забравих и аз се включвам в отбора .На младини играех последен в защитата ама дето ме сложите :D ша играя срещу този отбор
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Ей дойде ми чудна идейка ще се погрижа да взема една топка за НС3 и освен турнирче с въдиците в ръка да си направим и едно по 3-4-5-6-ци зависи колко хора ще са навити!Нали все пак сме спортисти :)
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Има ли топка , ще има и игра , все нещо интересно ще се спретне , пък и кой бяга от някоя и друга биричка ... !
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Подкрепям Пабло да си спретнеме едно турнирче по футбол.Предварително да оговориме отборите.Смятам да сформирам моя отбор и вече съм набелязал имена за селекция.Крокито смятам да го привлеча в моя отбор на поста централен нападател.Пабло ще действа от дясното крило , аз в центъра на отбраната.Търси се вратар и някой , които да оперира от ляво. :lol: Както и старши тренер и масажистка на отбора.Мача ще породи засилен интерес и най-вероятно колегите от bbc ще го отразят на живо.Кандидатури за постовете давайте дирекно тук.Хората , които правят яки секири са с предимство и са добре дошли в нашия клуб. :lol:
TICA FAN
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Футбола го виждам така.Футбол на маса.Централен нападател Любчо,срещу него,вратар Илия.От там нататък по реда на носене на алкохол се нареждат от двете страни на Любчо и докато стигнат до мен.Тези които не пият са резерви,само в краен случай,ако някой падне пиян от стола,ще го изключим от отбора :lol: и резерва. :lol: Ще има и жълти картони,за леко задрямване на маса-за заспиване,директен червен. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Честито на новия български отбор в новата българска дисциплина-футбол на маса :lol: :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:fball: :fball: :fball: :fball:

Оооооооле, оле оле олеее! В отбора съм!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

snegk написа:... новата българска дисциплина-футбол на маса :lol: :lol: :lol: :lol:
Мен,като изявен бивш спортист ще ме впишете ли в отбора?
Ляв бег-и съм в силата си!Потвърждавам нагледно:

Изображение
Изображение
Изображение

dimitar_ написа:...пък и кой бяга от някоя и друга биричка ... !
Бягам адашче,ама С НЕЯ!

Изображение

п.п. Малко се е захабило златото,ама хич да не ви е на ....! :D Шведките да му мислят!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Илийка дай аз да заема поста резервен вратар,че сега имам лека контузия в черния дроп :) скъсах минискус от лявата страна миналия мач в събота на яз.Искър много тежък двубой и не знам дали ще се възтановя напълно до най важната среща на Езерово.А Деди може да го сложиме либеро за по сигорно!Остана да намериме стопер и имам на идея един професионалист в тази област викат му Бекам ама е по известен като Делев :D включи ли се и той няма кой да пробие тая защита та камо ли да се стига до смяна на вратарите :lol: :lol: :lol:
Алберт Айнщайн
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Мисля , че най-голям смях ще падне ако първо направим един футбол на маса .. а след това един истински футбол с топка :lol: Сцените ще са достойни за оскар :lol: Съдията на срещата ще бъде подкупен от моя отбор с 10 литра каменица :lol: Сапуне , коя е тая дисциплина , която ти е донесла тея отличия? Виждам и далечната 86-та на един от тях :roll: Приет си в отбора .. ще водиш атаката от лявото крило :lol: Търсят се още главен тренер и масажистка.А за победителите награда от неограничено количество :drinkers: :lol:
TICA FAN
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Мисля , че трябва да съм в отбора първо щото съм ПЕРНИЧАНИН :lol: и съм откъремен с пиене и простотия :drinkers: и второ щото съм 3-кратен репибликански шампион на България по ръгби и носим и на бой и на пиене , и на падане от маса и на ставане след това ... и спрех да повръщам пратката от 17 годишен :lol: Та вътре ли съм :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

nikejo написа:Мисля , че трябва да съм в отбора
Та вътре ли съм :lol:
С този авантар няма как да те пропуснем просто излъчваш професионализъм :D Ако Делев не иска поста на стопер ще го заместиш :roll: Иначе много ще ти допадне да пробиваш по крилото и вместо да викаш "Подай,подай" ще викаш "айде наздравееее" :lol: Самоче коя верно ще е масажистката :?:
Алберт Айнщайн
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Апа Макарена ни избега да й ева *утката *айчина или *ичката *елина :lol: :lol: :lol: Аз сега се прибрах от работа и засмуках бирътъ , за да съм подготвен за тежката среща. А и още една причина да съм в отбора- трябва ви и един млад играч да влее свежа кръв в тимЪ - аз ще съм вашия Лео Меси ( кебабчета , кюфтета , баници ) :lol: :lol: :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
snegk

Мнение от snegk »

Тези медли на Митака са за най много употребен алкохол без прекъсване и оставане на масата до последно :lol: Ще го направим греой на социалестическия труд и почетен член на лигата :lol: :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

А Лео Меси ли и палачинки сутрин , че много ги обичам :lol:
TICA FAN
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

snegk написа:...медли... греой...социалестическия
Ааааааааааа,така футболист не се става! :lol: :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”