Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Гърция
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
много мислих и реших-ай да не се намесвам,че лошо става и за селяни,и за софийски,и за грьцки,и за секви селски и градски принадлежащи,а па и за мене
по ше ми е интересно да видя разврьзката
щото ми се струва,че абсолютно всичките сте ПРАВИ и то главно за себе си
а все се правим на УЖ сплотена,хм,как да се изразя-ГИЛДИЯ 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ивак,боклуците си личат,че са около местата където е къмпирано.Няма оправдание за това,още повече,че знаеш какво е положението по нашите водоеми.Догодина сигурно ще бъдем на първите страници по гръцката преса,както стана и в много други европейски държави.Мнооооооооого сме далече от Европа,за съжаление,и едва ли някой от вас който е пътувал преди това извън граница си хвърля пепелника от колата на средата на кръстовище.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- новобранец
за селяните
селянин-живее на село и работи на село
рогаЧ-живее на село работи в града
пампаец-селянин които живее в града и работи града
-
- и господ не е толокова добър
Re: за селяните
Селяндур-гражданин със селски манталитетmitchelmen написа:селянин-живее на село и работи на село

-
- ще става разбирач
Прави сте колеги ,за мръсотията по водоемите,навсякъде е така . Не знам дали сте били, около местността ''Булеварда'' на Ивайловград . Там има тонове отпадъци,около един импровизиран подслон.Явно за простотията бариери няма.Добро съчетание между , девствена природа и простотия. Пробвахме да почистим ,и почти успяхме,но след 2 седмици беше същото :-чашки и чинийки за еднократна употреба,пластмасови ,стъклени , и метални бирени бутилки, отсечени дървета, и километри използвана тоалетна хартия . Докога ?
И падащата звезда е била изгряваща .
- dimitar baharov
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колеги, аз не деля хората на столичани и провинциалисти. Всички, щом живеем в България - сме българи
Според мен селянията не е белег за произход,
селянията е състояние на духа
Аз повече от 40 години живея само в София, тук съм роден, ама имам страшно много приятели в много градове и села из цялата страна. Страхотни хора са приятелите ми.
Навсякъде има и боклуци, всяко стадо си има мърша. Може да си 3 поколения софиянец, и пак да си боклук, да си селяндур. И обратно, може да си и от село Долно Уйно /има такова село в кюстендилско, моля не се смейте/
и да си ЧОВЕК. ДА НЕ СИ СЕЛЯНДУР.
СЕЛЯНИЯТА Е СЪСТОЯНИЕ НА ДУХА. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КЪДЕ СИ.
Според мен селянията не е белег за произход,
селянията е състояние на духа
Аз повече от 40 години живея само в София, тук съм роден, ама имам страшно много приятели в много градове и села из цялата страна. Страхотни хора са приятелите ми.
Навсякъде има и боклуци, всяко стадо си има мърша. Може да си 3 поколения софиянец, и пак да си боклук, да си селяндур. И обратно, може да си и от село Долно Уйно /има такова село в кюстендилско, моля не се смейте/

СЕЛЯНИЯТА Е СЪСТОЯНИЕ НА ДУХА. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КЪДЕ СИ.
На кьоравото врабче Господ му свива гнездото.
Re: Гърция
като говорим за боклуци ето снимка как сьм ги сьбрал,това в гьрция ходих на 11,12,13 март,след като модератора ми заключи темата инфо за гьрция,аз реших и трьгнах без да знам на каде,получи се добьр излет.упс нещо немога да изпратя снимките разрешени са 256кб,а едната снимка е два мб кажете как
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
снимка??гриша написа:като говорим за боклуци ето снимка как сьм ги сьбрал,това в гьрция ходих на 11,12,13 март,след като модератора ми заключи темата инфо за гьрция,аз реших и трьгнах без да знам на каде,получи се добьр излет.упс нещо немога да изпратя снимките разрешени са 256кб,а едната снимка е два мб кажете как

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

ето обещаните снимки извенявам се за качеството но след обработката е това
- emo vasilev
- сериозен играч
Браво - и за рибоците и за боклука !