Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Абе аз си качвам снимки по същия начин, както и при предишната версия, не разбирам, какъв проблем имате? Тоест, за мошинецо ми е ясно, какъв проблем има, но ти, Дончо?... 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Дончо, Мартине, ако това видео не ви помогне действайте по вариант , който ви предложих в по-предния си пост!?!?!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- Модератор
-
- Модератор
- Martin Mihailov
- учете се от него
Сигуренсьм че нас нарочно сани блокирали да не качваме снимкиDon4o_62 написа: ↑Вто Мар 22, 2022 8:24 am Марто,за нас двамата нямащите знания за качване, ще искаме нещо просто като за хора с ограничени възможности с боравене в Нет, не може риба да ловиш и същевременно да си хакермаи не сме само ние,че вече не питат как да си вържа ченгела или топна плувката
стана, извинети с тия снимки
Иначе днес е празник на рокерите и двамата с Павката имаме празник,нищо че сме вехти вече,важното е духа и хъсакъм обед ще минава шествие от хиляди мотористи от цяла Бг. към Бачковския манастир,аз няма да ходя,но ще сваля покривалото на мотора и ще се кача да поседя за здраве и берекет
![]()
![]()

Martin Mihailov написа: ↑Вто Мар 22, 2022 3:26 pm неможе хем даси хакИ р хем риба да ловиш....................
Може, може, ако"слушкаш" ще те напраим хакИР, а ти рибите , за ужас на някои, си ги можеш!?!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Martin Mihailov написа: ↑Вто Мар 22, 2022 3:26 pm Сигуренсьм че нас нарочно сани блокирали да не качваме снимкизащо наи много ловиме
Другите са писатели а докторо ...
Само бъбреш щуротии брако нищо друго

- kukukuka
- кандидат преподавател
Д-р Флекс написа: ↑Вто Мар 22, 2022 4:35 pmMartin Mihailov написа: ↑Вто Мар 22, 2022 3:26 pm Сигуренсьм че нас нарочно сани блокирали да не качваме снимкизащо наи много ловиме
Другите са писатели а докторо ...
Само бъбреш щуротии брако нищо друго![]()

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
-
- Модератор
Бе, ние ги знаем по видове. Породи още не знаем.Martin Mihailov написа: ↑Вто Мар 22, 2022 3:26 pm ..... фанах две риби ама ........ Каква порода са нема да казвам![]()
![]()
![]()
Борката се сеща, че са щукички.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Неса щучкиdantho.mihov написа: ↑Вто Мар 22, 2022 6:33 pmБе, ние ги знаем по видове. Породи още не знаем.Martin Mihailov написа: ↑Вто Мар 22, 2022 3:26 pm ..... фанах две риби ама ........ Каква порода са нема да казвам![]()
![]()
![]()
Борката се сеща, че са щукички.

- Don4o_62
- учете се от него
Данчо,претакването на политика е последен вагон от еднообразния живот,ставаш сабахлят,излизаш от панелката,вечер се прибираш в панелката,с бабата сте си казали отдавна всичко и няма нищо за казване,и остава сламката...пардон политиката,ако живеех такъв живот,събота щях да организирам един Ленински съботник и да организирам бабите от панелките,да прекопат градинката,да почистят и т. н. под моя строг поглед,но като знам че съм дрът палавникdantho.mihov написа: ↑Вто Мар 22, 2022 1:55 pmЧаст от живота е, както и мезето е част от аперитива.
Някои се вълнуват от храната, други - от удоволствията. Шарен свят - шарени писаници.![]()

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Martin Mihailov написа: ↑Вто Мар 22, 2022 7:39 pm
Неса щучкиБасовете трьгнаха ама ако кажем кьде ема опаснос докторо дасе домькне и даги излови
![]()
![]()
Нали аз съм ги пущил навремето тамо бре, мошо, кво имаш да казваш - ти само бъбреш!

-
- научил се да хвърля
Интериор на двора звучи много напредничаво.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Кажи кьде си пущал ама на личноД-р Флекс написа: ↑Вто Мар 22, 2022 11:21 pmMartin Mihailov написа: ↑Вто Мар 22, 2022 7:39 pm
Неса щучкиБасовете трьгнаха ама ако кажем кьде ема опаснос докторо дасе домькне и даги излови
![]()
![]()
Нали аз съм ги пущил навремето тамо бре, мошо, кво имаш да казваш - ти само бъбреш!![]()

- Don4o_62
- учете се от него
И аз така мисля когато човек не го мързи и гледа да направи нещо лично и после да му се радва,направих си чешма и барбекю,сега правя Арт кладенец

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти