Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
А откъм екстериор къ е?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Епа по е квадратен от Териуса , не виде ли

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Абре горнобанскио, какво му се лОвиш на мошинецо на приказките за жипчета - Сузуки Джимни е топ оф дъ поп от целата тая икономична линейка, никакви териоси, пинини и фемини, церевета-меревета. Но като те знам колко ти е акъла, накрая ше земеш па куцата кранта...
- Don4o_62
- учете се от него
В Джимнито ако искаш да влезеш и ти е по голем и надървен,не можеш да влезнеш,ебахти и клетката за заици,сватанака има такъв,ловец е та отзат една клетка за куча,тои шофер аз предно дясно и пушката в мен,че нямаше място другаде,ебахти сапунерката
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Павел Иванов
То верно , че идеята е малечок жип с късо междуосие , с който да превземам фронтално а не със заход дигата под Радибош , или да си слезем по коларскио пат до поди скалата , под Поцърненци от горната и стран , или да спестим некой и друг метър маане до Кърлежово ама ....
То тва Джимито аслъ къ Пандата .
Ще требе да ползвам жокер "обади се на прЕател" та у в началната точка на дестинацията да ме натъпче у в него а в крайната да ме извади с тирбушоно

Павел Иванов
Павел Иванов
А Териоса да не е по-голям? И той е същия кашон...
- GODzillata
Земи си една Нива да се откатериш по баири, па тУри две щайги у багажника, едната с резервни части, другата с инструменти, направи си "Аз ремонтирам Нива" настолно четиво и те така.

- Martin Mihailov
- учете се от него
Териосо е сто пьти по добьр от джимнито
А тоя црьвенио е само за у градо.Земи като другио моторите са сьщите.Само кьде тоя е с повече електротика и е с виско 

- Don4o_62
- учете се от него
Имам приятел рибар със Хюндаи Санта Фе,дизел много е доволен,висок проходим също и в кал,скоро си мислех да взема от тия Китаиските Ховърите като полицеиските,Мицубиши двигател и скорости - бетон - газ бензин има с ръчни и автоматични хъбове,вътре място много,може да се изпънеш като каиш,абе приказка 

- Martin Mihailov
- учете се от него
Анцудзи имаше оня ден гледах у Мездра на гарата има битак там.Пиши на Кире да прескочи дати купи единПавел Иванов написа: ↑Чет Мар 24, 2022 8:19 pm
Имах предвиТ е те тоя :
1.500см3 , 105 к.с. , не е задължително да е червен![]()
Иначе колку па да е теШко купето на Пинина :
Тежи 1260кг при 1200кг на Териуса , а това съпоставено с 1.800см3/120к.с. и 2000см3/129к.с. на Пинина си иде съвсем уред към 1.500/105к.с на Териуса . А у в интериоро му съществуват два лоста за разлика от на Териуса![]()
Още една мъка ме е напъплила , ватиран памучен анцунг за сваТби и погребения с качулка и цял цип на горнището и нема и нема читави къде да ми арешат , а преди до само пет , шес годин беше пълно с такива![]()

- Павел Иванов
GODzillata написа: ↑Пет Мар 25, 2022 7:27 am Земи си една Нива да се откатериш по баири, па тУри две щайги у багажника, едната с резервни части, другата с инструменти, направи си "Аз ремонтирам Нива" настолно четиво и те така.![]()
Место да си зимам настолното четиво мое ли да турим и Мартинчо у в багажнико

Он е лесен , че му потфърлям по кора леб , глава лук , шише шльокавица от време на време и он че си праи Нивата коги има нужда

Аз голем дзвер с много место у него си имам .
Те такъф Infiniti QX56 :

У него место да сакаш

Отпреде му два по-големшки фотеола . Отзаде един триместен диван и най-одзаде още два сгъваеми фотеола .
Има си и секция , телевизоре и пр. , що си има у един добре набумкан и широкичък хол

Като му сгънем задните фотеоли спокоено му завирам един Great Wall Hover у в багажника при това без да му е тесно

Тражим си мъненко жипче , ама не ча миниатюрно , с което да си житкам по риби без да ми дреме , че съм одрал праго или съм застанал на кантар на дигата оти му големо междуосието .
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Павел Иванов написа: ↑Пет Мар 25, 2022 4:37 pm
Место да си зимам настолното четиво мое ли да турим и Мартинчо у в багажнико![]()
.... и он че си праи Нивата коги има нужда![]()
Ем че ти бъде и навигацеа да те води къде има риби да ловиш и да се фалиш и ти куту дотОрето.

Ама не вервам Марто да кара само на леп и лук...

- GODzillata
Ае, ПаФ, оня ден по околовръс на Софеа загледах едни готови къщи продават........дъл са читави?
Що се чудим дъл да не продам мойта резиденцеа със сейна и да се преместим на градината, па да турим една такава готова конфекция на 1 етаж, що одртевам вече и ми се не катери по стълби до втория, а ми се не занимава да дигам от кота нула.......та дъл е ем по-изгодо, ем по-убаво и ем по-брже с теа готовите, а? 

- Павел Иванов
Епа нали къде казах и шише патока че му давам еднашка седмично

То ако му давам още нещо нали че ми се върже по-сгодно да си купим неколко Ниви и кога една се строши , фърлям я у в Надин , местим акулмулаторо и житкам с другата докъ се не порази

GODzillata написа: ↑Пет Мар 25, 2022 5:14 pm .......та дъл е ем по-изгодо, ем по-убаво и ем по-брже с теа готовите, а?![]()
От гледна точка мръзел и тънкана спрямо ново масивно строителство си е на згода .
Изливаш само една плоча с добре изчислени "стъпки" , слагаш я от горе и и биеш гъзюгата тлъстата мазната у в тавано

Павел Иванов
Павел Иванов
- Don4o_62
- учете се от него
Някои като купува кола и като доиде с 2 - 3 ма кибика значи нищо няма да вземе,ония идват да търсят забележки, с питането е същото,като са много марки, човек почва да мисли....и накрая нищо,спира се на определена марка и тогава се пита кво,що проблеми и радости,Пафка щом е чат пат за риба,гъби или левурда,Пинина е твоя човек,даже съм ги гледал бая вдигнати има като щъркели,имаш си друга голяма жипара за дълго пътуване,относно Ховърите са доста корави среден клас,горските им късат шортите по хендеците и все си ги карат,доста се помпех да вземам като манах Рекстъна,но нали имаме Хонда црв, та няма ги правя саламура да събирам таралясници,карам си Орела със 90 км. то повече и не може с тия камери,разглеждам си природата а понеже много малко гори газ,от спестеното ми остава за 2 - 3 фафли Боровец и една голяма боза със сламка,абе пълна пенционерска радост